Kaj folku ni jasno!?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Si žleht.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dizzy, go with the flow (flower power
roza.gif
hehe)

Ne živcev zgubljat zarad tega... Pa še jutr bo polna luna kokr vem, in lahko da to še 90% vpliva na početje ljudi danes -pazite na cesti
uf-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Dizzy, dej mi razloži kaj je zdaj s tistim grajenjem nove hiše za R. Antena. Antena poslušam vsako jutro pa sm to reklamo do zdaj slišala samo 2-krat. Kot da se nič ne bi dogajalo.
Hvala za pojasnila pa lep dan
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
@ Dizzy:

hehe, se strinjam s tabo, da marsikaj marsikomu ni nič jasno in tudi ne bo.
Ampak, a ni to isto, kot če piše "prepovedano odlaganje smeti", pa je ravno tam največ smeti ? Ali, še boljši primer, vsekakor pa za Alterjevce bolj prepoznaven
evil.gif
:
tam, kjer piše "brez spama" je le tega največ ...
jezen.gif

Noker

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Kaj pravis na to...

Predvajamo oddajo, logotip je ZNOVA... In klicejo, ce lahko dobijo gosta v studiu. Jim poves, da oddaja ni v zivo, ampak je ponovitev ter da to pise v logotu... "Ajaaaaa, pa res... pardon!"
bonk.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Dizzy, si že videl kako folk odpira javna vrata...gor izrecno piše RINI/VLECI...oni pa sigurno v nasprotno smer VLEČEJO/RINEJO...ali pa piše ZAPRTO...ampak, če si pred vrati, boš ja mal potipal vrata, če so res zaklenjena...tko, da chill out...the syndrom is everywhere
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dizzy, a si ti že videl, kako je folk glup?? To je ena sama naivna, idiotska, degenska raja. Človk ima šiht, da dviguje telefone in ljudem pojasnjuje stvari, pa mu je že to težko in jamra čez vse. Pa nikoli ni nikomur nič prav. Samo pritožujejo se, se delajo, kot da so oni najboljši in frajerišajo. Ampak taki smo pač ljudje - dizzyju afirmacijski nagon dviguje tlak, drugi so pa tako žleht, da še tega ne dopuščajo. Jej, jej ...
uf-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
???

tale tvoja izjava mi ni čisto jasna... deluje mi ... kontradiktorno.

da ti skušam argumentirat, če sem te vsaj malo prav razumel - da, plačan sem za to (med drugim), da dvigujem telefone in nato pošiljam prometne informacije v neki smiselni obliki naprej. za to imam dva telefona, na enega pa vedno znova kličejo talenti, ki ne zastopijo, da je potrebno za nagradne igre poslati sms za prijavo in s tem motijo moje delo...

moje delo je sprejemanje prometnih informacij, ne pojasnjevanje vsega, kar je bilo itak že v eter povedano... poleg tega - za podajanje informacij imamo kvalitetno usposobljeno tajnico, ki ve kako se tem zadevam streže in je tudi sama zato tam in za to tudi plačana...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Dizzy, chill out!
Pač so antitalenti - ampak verjemi, prej boš ti znorel, kot bodo pa oni nehali.
Torej naredi nekaj za svoje zdravje in se ne sekiraj.
zmaga.gif