Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vem, a se je meni kaj zj... v FF ali je kaj drugega. Teme foruma se vidijo OK, ko pa grem na določeno temo, pa je prikaz ves zmešan. Druge strani se odpirajo normalno, lahko je težava tudi v zadnji posodobitvi FF....
Ne vem, a se je meni kaj zj... v FF ali je kaj drugega. Teme foruma se vidijo OK, ko pa grem na določeno temo, pa je prikaz ves zmešan. Druge strani se odpirajo normalno, lahko je težava tudi v zadnji posodobitvi FF....
Sem ugotovil, kaj je narobe. Razširitev Adblocker Ultimate za blokiranje reklam ga jebe, ko ga izklopim, pa je vse OK. Zanimivo, da samo na tej strani . Bo pa treba počakati na posodobitev.
Sem ugotovil, kaj je narobe. Razširitev Adblocker Ultimate za blokiranje reklam ga jebe, ko ga izklopim, pa je vse OK. Zanimivo, da samo na tej strani . Bo pa treba počakati na posodobitev.
Sicer je v FF še zmeraj kot zadnja posodobitev Adblockerja vpisana 25. marca, ampak očitno se je res posodobil, saj zdaj dela (prikazuje Alter) tako kot je treba.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.