Kaj dogaja folku z CMD tablicami?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Danes pa nabašem na avto (itak črn vagner A4), slalom po Šmartinski, tudi situacija, če jaz nebi zavrl bi počilo, ker voznik izgleda ni opravil izpita, nato pa model?(ka?) poči na polno čez rdečo
Je šel [censored] nato slučajno v smeri proti Domžalam?
10.gif

http://24ur.com/novice/crna-kronika/cez-rdeco-in-v-pesko.html

To ni ta model. Jaz sem to doživel včeraj ob 20h na Šmartinski med vožnjo od obvoznice proti centru v križišču pri Cityparku, ki je kar frekventno. Si ne predstavljam, kaj bi bilo v primeru bočnega trka v kakšno vozilo, ker je bila prisotna kar velika hitrost (pred križiščem je sicer še nekaj zaviral, samo je sigurno še vsaj z 80 zapeljal skozi rdečo in to po pasu za zavijanje proti Cityparku, nadaljeval je pa naprej po Šmartinki s polnim gasom.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Hmm, poglej. Sem pred ene 4 leti klical na anonimno policijsko številko in hotel prijaviti divjanje po cesti. Uslužbenka mi je rekla, da nimajo dovolj razpoložljivih enot in da naj kar jaz posnamem kaj se dogaja. Kaj, ali to pomeni, da naj jaz, ki sem v očeh sodišča zadnji pristojni za dokazni material, snemam? Super! Še originalne policijske podatke se na sodišču zavrže, jaz bom pa kao referenca? Ma ne me...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Z C(M)D tablico imam "izkušnje", vozim po AC 140 in mobitel na ušesu, in pyzda mam nesrečo providka na bumperju.
Ja nič, čakam kaj bo. Mimo pade CMDjevc z a8, minimalno 200 je šel in trenutek zatem me kapsa strobotizirata in pričnemo
z birokracijo na prvem počivališču... Očitno smo mobitelovci bolj nevarni kot 200+ leteči tanki...

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Uuuu! A ti maš mobitel? A sm lohk tvoj prjatu?

Nimaš pa za prostoročno napravo? Mislim, da so zdaj že cenejše, kot pa je kazen za telefoniranje. Zakaj raje ne kupiš i30 in spredaj in zadaj nalimaš propelerčka. Na 5 metrov bodo vsi mislili, da je bmw.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Moj foter mi je razlagal, da je bil tudi večkrat udeležen takšnih voženj v tujini....včasih z spremstvom včasih brez........je rekel, da se ne jebe sistema.

Enkrat so pičili baje skoz eno mesto 150 skoz vse rdeče itd itd......ampak to je bilo ene 5 vozil z lučkami....

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
To nima veze s CMD. Ko gre za pravilno označeno spremstvo policije z rdečimi lučmi, so pravila igre povsem druga. Če se nek diplomat spravi divjat kar tako, se ga pa lahko spravi za zapahe. Seveda se jih policaji izogibajo, ker imajo z njimi same sitnosti. Torej se jih lotevajo samo v skrajni sili, recimo ko povozi 12 otrok pred vrtcem.

V New Yorku, ki je poln diplomatov, jih pa policaji ne jebejo več. V avtomobilih imajo kamere in vse posnamejo. In če ga diplomat preveč sere, ga pobašejo, avto pa zaplenijo. Diplomata sicer potem izpustijo, avta pa ne, dokler ne nakažejo kazni, he, he. So jih na ta način kar lepo umirili. Ker če se diplomati še zmuznejo ven pri svojih nadrejenih z raznimi izgovori, pri sodniku pa z diplomatsko imuniteto, se težko izgovorijo, ko je treba odpisat iz inventarja en zaplenjen Merčo.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Torej če stojim pred semaforjem in se ti tak qurac zaleti zadaj ker je bil pač prehiter mu ne moreš nič
confused-1.gif

Kaj pa če se mu jaz, tudi nič
evil.gif

Lp.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ni res. Ce pride do nesrece in je kriv on ti njegova zavarovalnica pac placa. Drugo je ali bo dobil placilca ali ne. Naceloma ga sicer lahko dobi, ampak je dost komplikacij. Bolj je zascitem pri kazenskem pregonu. S tem da se enkrat - voznik more biti diplomat, tablica mu nic ne pomaga ce je samo usluzbenec. +vsi ki imajo status diplomata nimajo tudi imunitete, ampak za mobitel ga ne bo nihce kaznoval.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz...
Sam imam teh nadutežev z CMD tablcami poln organ
10.gif

Sej BMW 7ca LJ ME-100 pa nč bolši, pele cik cak po Celovški na polno (jst pa za njim) not pa The BOSS of LJ in se mi smehljajo na Gosposvetski
stupid-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zadnjic je en CMD pri osnovni soli Ledina u Lj ob prizgani zeleni luci mirne duse pocakal nasproti vozeca vozila, kljub temu, da nas je za njim stalo se kar nekaj.... in obrnil v kontra smer. Jebe se njemu za pravila, sej je car. Cloveka to razkuri, da pomisli na vse bedarije, ki bi mu jih storil, al se pa pac smejis. Na koncu je vse odvsino od volje.
grin1.gif