Kaj dela folku? (klici za oglas)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pred kratkim sem prodajal eno domačo karjolo, ker je bila top ohranjena, minimalni kilometri, sem tudi ceno navil tako treba.

Tri dni po oddaji oglasa me pokliče model, se dobima da 200 are in naslednji dan prinese še razliko, opravima formalnosti
in se odpelje. In ker mi ni zbijal cene sem posumil, da je mogoče bila preugodna cena (07 cmax, bencinar 11k; en izpuščen servis),
zato pustim oglas na a.netu, da vidim koliko klicev bom prejel. Vec kot 3 tedne ni enega klica, kar mi seveda "paše".

Sedaj pa me je začel klicat folk, in ko povem da je prodan, me vsak natuli zakaj ne skinem oglasa, in vsakemu povem malo
freh nazaj "Če sem ga prodal pred parimi urami, pa ni ta oglas prioriteta v mojem privatnem živlenju!"

Do tu vse ok.

Danes pa me kliče ena ženska, po naglasu iz koroške (ti so že serisko malo zamaknjeni napram ostalim slovencem), in me s tistim
jodlarsko pojočim glasom vpraša "A še je?", pravim da je ravnokar pred minutami prodan (neda se mi več tulit na folk po tel.),
pa me ženska natuli, da je njen mož klical že prejšn tedn, pa je takrat tudi že bil prodan
bonk.gif

Se znajdem (rekla je "ford" ne c-max) pa pravim ja cmax je bil prodan prejšn tedn, fokus pa danes, sej za fokusa kličete ne?
evil.gif

Pravi da za cmaxa in končama pogovor.

Mislim kaj ti more bit, da po enem tednu kličeš folk, zakaj še zdaj ni skinil oglasa?

Sedaj ko me kličejo, rečem da je zaaran je za 1k€.

Mi je pa zanimivo dejstvo, da objavim oglas, tri dni brez klica, tretji dan prodam oz. pride kupec arat, nato pa genau 22 dni niti
enega klica, zdaj pa kak gre vreme bol na mrzlo, bol kličejo. Zanimivo. (po 10 klicev na dan)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
Čisto prav, s tem ko te pokliče, mu gre denar, čas... Ajde ne rečem dva dni, ampak po 3 tednih, je pa že kriza, da ne zbrišeš oglasa.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Opažam s povprašaevanjem jaz isto .. Najprej nič .. pol ga prodam in sem veel, ker j evsaj eden poklical .. pol po parih dneh pa naval, kot da sem dal ceno na pol ..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi meni se zgodi, da dolgo časa nihče ne pokliče, potem pa v enem ali dveh dnevih cel kup. Verjetno je povezano s plačami, ali je vikend itd.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Zdaj pa ti meni povej, kakšna je razlika med tvojim oglasom in oglasom onega koroškega Tomaža Hudnika. Razlika je le v ceni klica ... na tvojo številko folk porabi 20centov, na njegovo pa 2€, ampak v osnovi gre za enake fake oglase. Seveda folk popizdi, če je tričetrt oglasov neresničnih, sploh pa zdaj v času počitnic.
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa nekateri tudi počakajo malo, da potem lažje ceno zbijajo. Če bi taprvo uro poklical, bi prodajalec bolj vztrajal pri višji ceni. Čez 1 teden pa vidi, da ni tok povpraševanja, in je pripravljeno ceno malo bolj spustit....

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Oglas ti ni prioriteta, zakaj hudiča si potem tako oglaševal avto?

Sploh ne prenesem kot nemarnih ljudi in to se tudi dogaja tudi v avtohišah.

Nesposoben folk.

I

Izbrisan uporabnik #488

To se samo pri Fordu dogaja, da ne kličejo
smile-1.gif

Vsaj izven Evrope je veljalo, da če nimaš denarja, kupiš Ford.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz sem ravno v kratkem prodajala istočasno dva avtomobila. Če postaviš primerno ceno imaš tudi takoj telefone (in ne čez tri dni) je pa res, da naletiš na vse sorte kupcev in tudi jaz kakšnega prekinem med pogovorom oz. prekinem in sva zaključila.

Ko prodam TAKOJ letim oglas izbrisat, da zaključim zgodbo s telefoni.

Bila sva dva avtomobila različnih tipov in je tudi folk ki kliče popolnoma drugačen. En avto mi je bilo v užitek prodajat, drugega pa
bonk.gif
. - zardi ljudi.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ma qrc, jaz sem nastavil ceno za tri leta starega dva jurja pa pol manj od cene novega
smile-1.gif
Pa se je prodal hudič.

Tukaj se dejansko resnično vidi kako je folk glup. Za 2.5k več, novi, boljša oprema, garancija itd.
crazy1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Prijatelj, zakaj si pa včeraj obnovil oglas, če ti gre na qrac, da te folk kliče, ker si ga pozabil izbrisati?
grin1.gif

screen-shot-2010-10-29-a.png

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Očitno ma Malcom mal preveč časa. Taki oglasi grejo meni tud na ku*ac! In ja, zakaj ga je pol včer obnovu?
bonk.gif