Citat:
Uporabnik ynos pravi:
brrrr, doživel. Enkrat in nikol več.
E moj File, đe ti nisi bio.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
brrrr, doživel. Enkrat in nikol več.
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Najbolj zanimivo pa mi je to da tudi jaz ne čutim kakega velikega žalovanja tako kot sem pričakoval. Bolj kot odrešenje iz terorja in psihičnega nasilja. No ja, bo treba najti nekoga ki mi bo vse to vračal....
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Pozdravljeni!
Hodite z partnerjem že skoraj eno leto.Imate ga zelo radi. Vanj ste zaljubljeni in niste čutili take zaljubljenosti še nikoli. Želite si preživeti konec svojih dni z to osebo. Vsak dan jo imate raje kot dan prej.
Ljubezen je slepa.
Vaš partner pa najbrž do vas ne čuti isto. Fajn mu je ko kaj poče z vami. Niste mu na prvem mestu ampak nekje na 4. mogoče 5.. Vidita se 1x tedensko, pa še to če kaj vmes ne pride. Oseba v katero ste zaljubljeni se vam ne odpre in vam ne govori o svojem življenju, noče odpreti se ko ima svoje težave. lahko bi se reklo da je ta oseba čustveno dokaj nezanesliva. Velikokrat je nagle jeze se razburja na vas brez karšnegakoli večjega cilja. ne zaupa vam polonoma. na zelo jasen način vam da vedeti da niste št. 1 zanjo ko nikoli ni časa da bi se videla. Vedno je kak nepomemben izgovor ( ne da se mi nocoj, prepozno je, zmenjena sem z nekom, grem nekam....) Razmerje stoji že pol leta na isti točki. uglavnem Preživljanje časa z njim/njo ni ravno prioriteta. Ta oseba vam že dolgo ni rekla da vas ima rada. Sex je zaradi zdravstvenih razlogov tam spodaj popolnoma prekinjen. Rad bi se dolgo pogovarjal z njim/njo a nikoli ni dovolj časa da bi se to razresilo.
Ostati v takem razmerju ali raje si na silo izrgati srce in oditi?
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
no, pol je pa še bolje, da sta nehala. Nič se sekirat, čas celi vse rane
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, sam večina je grdih, slaba tolažba.
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
kaj bi naredil v tem primeru? šel iskat fuk drugam