Kaj bi vi naredili v tem primeru?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
brrrr, doživel. Enkrat in nikol več.
crazy1.gif

E moj File, đe ti nisi bio.
priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
jap, ker lahko pride do psihicnih pritiskov in fizičnih obračunavanj, to pa boli .. ergo skrb za zdravje.. popolnoma razumljivo.

konjskafiga

Pripravnik
14. jan 2008
33
0
6
37
Around the world
Vidim, da vas je blo kar nekaj v podobnih sitacijah
uf-1.gif

Lahko, da je res, da si ji samo prehodna faza in da čaka na nekoga drugega. Po drugi strani pa je ona lahko samo tako nezrela, da ne vidi tega, kar ji ti daješ in gleda vedno samo na ostale. Nezrelost pa ni pogojena z leti in starostjo. V glavi ima to, da je tebe že osvojila in se raje ukvarja z drugimi, čeprov ji niso sposobni dati 1/3 tega, kar ji ti "ponujaš". Nevem govorim na pamet, ne poznam vajinega odnosa
smirk-1.gif
Koliko sta pa sploh stara?
Je pa res, da se mariskatera ženska in tudi kakšen moški, ne zaveda, da je v mladosti tako: Ženske/moški pridejo in grejo, prijatli ostanejo, vendar ko pridejo določena leta je ravno obratno: Prijatelji pridejo in grejo, ženska/moški ostane. Brezveze gradit na nečim, kar je obsojeno na konstanto psihično obremenjevanje. Lajf je prekratek, da bi se sekiral.
nahrung002.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
No pa sva končala, pravi da me pač že nekaj časa nima rada. In da je to to, kakšne pretirane žalosti ni bilo slišati od nje saj najbrž že sedi na drugem stolu.

Najbolj zanimivo pa mi je to da tudi jaz ne čutim kakega velikega žalovanja tako kot sem pričakoval. Bolj kot odrešenje iz terorja in psihičnega nasilja. No ja, bo treba najti nekoga ki mi bo vse to vračal....

Hvala vseeno
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
frown-1.gif
Vse kar lahko recem je; DRZI SE. Tezko bo, ampak cas celi rane. In cez nekaj casa se bos lahko nasmehnil in ji zazelel sreco, kjerkoli jo je ze nasla.

roza.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Kar je bilo je bilo, brezveze pogrevat staro župo....
smile-1.gif
ne bom pustil da mi nekdo ki me ni vreden zbije nasmešek z mojega obraza in srca.

Drugače pa kakor jo jaz poznam, tudi če/ko/ bo spoznala da me resnično ni več okoli nje, vem da je preveč ponosna sama nase da bi prizala napako me poklicala in se mi opravičila.

Tko da tudi strah tega odpade. Itak sva se pa odločila prekinit pplnoma vse stike, kar menim da je pametna zadeva v takem primeru.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Najbolj zanimivo pa mi je to da tudi jaz ne čutim kakega velikega žalovanja tako kot sem pričakoval. Bolj kot odrešenje iz terorja in psihičnega nasilja. No ja, bo treba najti nekoga ki mi bo vse to vračal....

Zdej si v fazi zanikanja. Se še ne zavedaš.

5 stages of grief

1. Denial (to se men ne dogaja, eh sej itak ni bla zame - kao....)

2. Anger (tu boš ratal jezen na njo, zakaj ravno ti in ji boš pomožnosti poslal SMS, da je cipa ipd...)

3. Bargaining ("Begging, wishing, praying for them to come back" - tu boš pošiljal prijazne SMS-e, da kaj pa če bi probala vseeno še enkrat, ipd...)

4. Depression (boš ugotovil, da noče več nazaj in boš ves depresiven, ker te nihče ne mara...in nimaš nikogar).

5. Acceptance (če ti rata sprejeti, da pač nista bila za skupaj, da si mogoče tudi ti kaj zajebal..., da greš lahko naprej s svojim življenjem, boš v tej fazi).

To sem pobral iz enega dela Fraiser-ja in točno zadane.
cheer.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Glede na to da se je tole kar nekaj časa vlkelo in da od nje ni dobivala kakršne koli potrditve ljubezni bo šlo tole dokaj lahko čez. Glede na to da nimata stikov pa sploh en bo problema. Mogoče bo malo bedno na začetku, ampak bo v roku 1 meseca zihr ql.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Imam veliko prijatelejv ki so mi vedno stali ob strani in me niso vlekli za nos, tko da osamljen ravno nisem.
smile-1.gif
Ko si že mrtev navznotri te ne more veliko prizadeti več. Sprijaznil sem se že velikokrat z tem, samo pač se bojiš tega dne.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Pozdravljeni!

Hodite z partnerjem že skoraj eno leto.Imate ga zelo radi. Vanj ste zaljubljeni in niste čutili take zaljubljenosti še nikoli. Želite si preživeti konec svojih dni z to osebo. Vsak dan jo imate raje kot dan prej.

Ljubezen je slepa.
redface-1.gif

Vaš partner pa najbrž do vas ne čuti isto. Fajn mu je ko kaj poče z vami. Niste mu na prvem mestu ampak nekje na 4. mogoče 5.. Vidita se 1x tedensko, pa še to če kaj vmes ne pride. Oseba v katero ste zaljubljeni se vam ne odpre in vam ne govori o svojem življenju, noče odpreti se ko ima svoje težave. lahko bi se reklo da je ta oseba čustveno dokaj nezanesliva. Velikokrat je nagle jeze se razburja na vas brez karšnegakoli večjega cilja. ne zaupa vam polonoma. na zelo jasen način vam da vedeti da niste št. 1 zanjo ko nikoli ni časa da bi se videla. Vedno je kak nepomemben izgovor ( ne da se mi nocoj, prepozno je, zmenjena sem z nekom, grem nekam....) Razmerje stoji že pol leta na isti točki. uglavnem Preživljanje časa z njim/njo ni ravno prioriteta. Ta oseba vam že dolgo ni rekla da vas ima rada. Sex je zaradi zdravstvenih razlogov tam spodaj popolnoma prekinjen. Rad bi se dolgo pogovarjal z njim/njo a nikoli ni dovolj časa da bi se to razresilo.

Ostati v takem razmerju ali raje si na silo izrgati srce in oditi?

Malo kozmetičnih popravkov in imate mojo zgodbo..... je bila že končana in se je ponovno začela
uf-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Danes sem pa še izvedel da se je v času zveze, fu+kar+la okoli, in sicer njena definicija je bila: Dala sem se dolj iz ljubezni z drugim, tebe itaq nisem imela več rada, in mi je vseeno zate.

No to pa res zaščemi. Life Sucx. Kaj naj rečem, kur+ba je pač ku+rba. Danes sem slabe volje.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Ja, sam večina je grdih, slaba tolažba.

Sam tud tale k je varala ni bila ravno biser lepote. Jaz sem bil z njo bolj zaradi tega ker sem jo imell res rad in ker je imela iste poglede in želje glede življenja.

Bom pa ju3 ko bom imel čas spisal celo zgodbo, pa bote lahko podali komnetarje in mi dali kake nasvete, ker trenutno jih res rabim.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
kaj bi naredil v tem primeru? šel iskat fuk drugam
tongue-1.gif

Sej to sem naredil, in mi ni tudi malo žal, ker tako kvalitetnega sexa še nisem imel. Pravijo da je v vsaki slabi stvari ena dobra.
smile-1.gif
Vem da sem jo zadel z tem, mogoče preveč. ker se je videlo kake sms-je je nazaj pisala ( jaz sem se tud z emu dol dala, pa je bil noro dober, ti si nula proti njemu, noben bivši mu tudi do kolen ne seže (bog ve kolk jih je bilo pa je tiho, gabiš se mi... in take podobne). Pomoje sm jo še najbolj zadel ko sem ji privoščil srečo, kar pa po pravici povedano sem ji jo res.
Punca je stara 29. In mislim da če se do sedaj ni zresnila se tud do sedaj ne bo.

Mi je pa butasto edin ena stvar. Jaz pač nisem tak človek ki bi se na smrt skregal, ona očitno se je z mano (ne vem zakaj). Hočem bit vedno v dobrih odnosih z vsemi, ampak z njo očitno ne gre.

Nazadnje urejeno: