Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj je special v revolverjih...razen da se lahko igrate ruleto
Kaka moderna 9mm pa je...
Emptyhead....a pa je mus za 2lezaja dat tok? Ni SKF nadomestka?
Pa povem ti, da so te kosilnice od vrtnega traktorja (ali kako se to imenuje pravilno) pravo sranje. Nekaj crkne, pa so vsi deli unikatni ... potem moreš čakati teden, dva, da naročijo in potem ko naroči, še narobe naroči ... trava pa raste ...
Pa ni najhuje to ... najhuje so zobčeniki, ki so dragi kot pes, na koncu pa so še plastični, piška jim materna ... zakaj ne naredijo kovinske zobčenike, zakaj morejo biti plastični? Potem pa so še takšne oblike, da boljše če original naročiš, ker da bi ti kdo tako trofil narediti, bi mogel že biti genij. In na koncu vsega pa so cene takšne, da imaš na koncu taki občutek, da kosim s ferarijom in ne z nekim traktorom ... za popizdit. En zobčenik, plastičen, bi mu jas mogoče dal ceno 10 ali pa max 20 evrov .. ne pa skoraj 60 za enega ... potem pa še zobata remna - 40 eur en, pa malo več kot 40 eur za en ležaj ... porka marija madona bok... dal mi je še na koncu 10% popusta, ker sem se razpizdil nad te njihove zasoljene cene ... Saj pa nisem jankovič, janša, tovšak pa bavčar pa še kdo, da bi sral denar ... njim naj prodajo ta plastičen zobčenik magari za 500 evrov, ne pa meni ...
Saj ne, da mam tu offtopic ... ampak sem pa jezen, ko nekateri za igračke dajete po 150 evrov, med tem, ko jaz morem za dele za stroje dajati take zasoljene cene, če sploh kaj hočem delati okoli bajte. Najrajši bi tistemu, ki si cene izmišljuje glavo odškrnil, pa mu tisto plastiko gor zaškrnil. potem pa še imeti za čeke, hrano in ostalo sranje. Preveč služite ali pa živite pri starših.
Sicer pa je to tako kot avto ... neka malenkost crkne, pa si v pm ... Na primer crkne turbo ... ja kaj boš ... boljše ga prodati takega kot je, kot pa da ga popravljaš ... Isto je pri navadnem traktorju ... ko neka malenkost crkne, pa daš za tisto sranje 2x preveč ... Ti novejši traktorji, ki pa se jih drži še samo elektronika pa ... magari sem obkoljen s kmeti, ampak pojma nimam koliko kaj stane če crkne ... ampak malo zagotovo ni ...
V glavnem, zaradi teh dveh zobčenikov sem preklel vse kar mi je prišlo na jezik
Problem je bil pač tu ... moja je nekaj pač delala, pa je se nekak vrtelo in je te plastične zobčenike dobesedno skurila, se je tako s kosilnice kadilo kot satan ... ko pa je že to skurla, pa sta se še oba remna mogla vtrgala ... in ko sem to razdrl, pa sem opazil, da sta oba ležaja še šla v pm z leti zaradi vode pa kisline od trave ... sicer tak več traktorja ne pereva, ker ni dobro za ležaje in ostalo, ampak samo travo spucam dol, preden se posuši.
Niti se nisem dosti sekiral, da se je to zgodilo ... ampak ko mi je na koncu oni ceno povedal za ta dva zobčenika ... a čakaj ti malo ... tak pa se ne bomo šli mi, nisem jaz tebi noben janša pa jankovič ... Pa kaj češ drugo, plačaš pa jezen domov odideš .. tak sem lahko vesel, da mi je sploh popust dal in to 10% ...
Pa brez zamere, da sem malo klel tu ... jaz ko začnem kleti, še ameriškemu predsedniku kaj zaklejem če mu kaj ne bi pasalo ...