Kadilski zakon na novo

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
kratenje osebne svobode?? potem je tud prepoved uživanja marihuane kratenje osebne svobode.
stupid-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
V naših krajih ima že skoraj vsaka gostilna privat sobo. Sicer ne vem kako je to v skladu z zakonom ampak se kadi tam.
Bil sem na noč čarovnic v enem lokalu, ga je šefica ob 9.30 zaprla in začelo se je kadit. Ob desetih se je že kadilo kot tukaj
cool-1.gif

Za zakon mi je vseeno, čeprav bi rajši videl, da se vrne na star model z nekaterimi popravki

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
kratenje osebne svobode?? potem je tud prepoved uživanja marihuane kratenje osebne svobode.
stupid-1.gif

ja a boš rekel da ni ??
confused-1.gif

A ker se ne smeš pof**** sredi Prešernovega trga, so ti tudi kratene osebne svobode? Ma dejte nehat s tem jokanjem... Kratenje osebne svobode? Ojoj...
uf-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
s cim te molzne od kajenja??? ce si fukjen pa se zelhas, je to samo tvoj problem, drzava s tem prvic direktno skrbi za zdravje.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz sem mnenja, naj se lastink gostilne odloči, ali se bo kadilo v lokalu ali ne. Ne pa da ti en drug serje, kaj lahko delaš in kaj ne. Grem zadnjič v Planet Tuš v Hofa ob kakih 17.00. Sam sem tam pil kavo. Sem se že počutil kot [censored], ko bi lahko šel v drug lokal ven in si ga še poleg kave prižgal. V mestih v kakih šminkerskih gostilnah, je pa tak vedno naval, ker gre tja večina dijakov in študentov.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Navijam za opredelitev lokalov na kadilske in nekadilske
cheer.gif

Ogromno vas navija za to...dajte mi realno odgovorit, kako bo to v praksi potekalo? Recimo tista moja prej omenjena situacija...kako bi jo vi rešili?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz
hodim po firmi in gledam kadilce, kako se stiskajo pred vhodi v obrate ina hitrico kadijo..kr malo se mi smilijo zdej
rolleyes-1.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

ksz

hodim po firmi in gledam kadilce, kako se stiskajo pred vhodi v obrate ina hitrico kadijo..kr malo se mi smilijo zdej
rolleyes-1.gif

Men ni problem. Ko bo minus zunaj me še enkrat vprašaj.

Pač, če firme škrarijo s kadilnicam bojo mel pa stroške zaradi bolnišk.

EDIT: Bi pa omenil, da so bili bivše kadilnice v mojem primeru tudi prostor, kjer so se srečevali ljudje iz različnih delov firme in so se ob kavici in čiku včasih dogovorili več kot drugače v celem tednu prek telefonov in mailov. Pa še prava mala valilnica idej je bila. Škoda.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Pač, če firme škrarijo s kadilnicam bojo mel pa stroške zaradi bolnišk.

ne sej ni problem v temu ,ampak ni še dorečen kako in kaj..v poslovni stavbi smo določili prostor, kjer se bo kadilo..ampak ker ni imel ventilacije, smo ga morali po nalogu inšp. zapreti...no saj v sklopu renoviranja bajte jje kadilnica predvidena, samo to bo čez 2 mesca, do takrat se pa znajdi
bonk.gif
za proizvodnjo pa še ne vemo ,kaj in kako...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ok. Resno.Če se ne znate prijatli prilagajat med sabo, potem očitno niste prijatli.

Kolikokrat se bi vi kadilci prilagodili nekadilcem, če že zdaj tako jamrate? Pa prijatelji gor ali pa dol... Recimo, da se uvedejo "kadilski" in "nekadilski" lokali...koliko bi bilo nekadilskih? V praksi bi bili tam, kjer smo bili. Sedaj ogromno gostincem paše to, da se v lokalih ne kadi...ampak roko na srce...če bi imeli možnost izbire, bi se vsi odločili za kadilsko varianto.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Malce provokativno, pa vendar...poleg izbire, kje si ga pripalit obstaja še ena varianta...o njej nihče ne razmišlja?
wink-1.gif