K: robotska kosilnica

raners

Guru
4. mar 2008
3.033
566
113
Sem (mammotion.eu). In so mi rekli, da bodo kontaktirali naše dobavitelje (verjetno Pab) in da bodo probali rešiti zadevo.. To sem naredil preko live chata - sem jim rekel, naj mi pošljejo vsebino pogovora na mail in so mi..
Vglavnem, tudi oni so se mi zdeli tako tako.. ;) MrDaco, ali si mislil še koga drugega?

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
484
83
28
A kdo do vas dejansko ponoči (ali zvečer ali zjutraj) spušča robotko ? da se v rosi vse nanjo prime in jo moraš potem pucat ? bedarija, moja dela striktno 10-18h, thats all. V največji vročini poleti, ji dam celo 12-15h špansko seanso. Zakaj bi plastika in elektronika trpela na 35C + nažiganje žarkov.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.547
8.700
113
A kdo do vas dejansko ponoči (ali zvečer ali zjutraj) spušča robotko ? da se v rosi vse nanjo prime in jo moraš potem pucat ? bedarija, moja dela striktno 10-18h, thats all. V največji vročini poleti, ji dam celo 12-15h špansko seanso. Zakaj bi plastika in elektronika trpela na 35C + nažiganje žarkov.
Moje štartajo zdaj ob 9.30. Poleti pa prestavim na 7.00 da se izognem vročini. Definitivno pa ne ponoči, čeprav se vsi hvalijo kako so živali varne pred njimi.
Sicer pa koliko je med nami in našimi znanci, ki nam že več let te reči brnijo po parcelah, pa nisem enega slišal, da bi kako crkovino pobiral iz trave.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.959
1.693
113
Evo, kot rečeno, dopoldan po dežju zelena, popoldne rdeča.

Dobil od soseda el. pastirja za posojo.
Na 10 mestih sem popravljal (3M hitra spojka, ~20 komadov), potem sem obupal.
Na teh mestih se je slišalo, da 'prebija'.
Ponekod je bila žica na videz samo malo nagrižena, ponekod je držala samo zadnja nitka.
Žica je zunanji premer 2.7 mm, notranji 1.5 mm, zelena mehka izolacija.
2.5 leti je zdržala, položena po vrhu.

Moram nabaviti nekaj močnejšega, sedanja žica gre ven.
Predlogi ?

Taka je bila notri
če sem se kaj naučil z žičarsko tehniko - ne cenkat na kvaliteti žice. sem bil celi pameten in 2/3 meje potegnil z neko kitajsko iz amazona. 2 leti je blo super, potem pa se je začelo. najhujše so bile tiste variante ko je od zunaj žica zgledala ok, notri pa preperela in zgubila stik.
zdaj imamo prek satelita in je mir.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.515
6.837
113
Zato ker si jo kupil da ti bo delala in ne, da se ti smili. Upam da me ne prijavi kdo k društvu proti mučenju kosilnic če mojo vidi.