To imajo po 100W motorje, ni sanse za dvigne listjeV jeseni ko je veliko listja na tleh je sigurno uporabno.
Zakaj ne? Zadaj so neke metlice. Verjetno že zmore. Saj sam tudi nebi kupil tega. Verjetno en problem več. Pač 2x letno grabljice v roke, ali pa pubecu zaštartam kosilnico in naj v koš pobere pod tisto češnjo. Tam ko imam pa figo, pa tako bolje z grabljami, figovih listov pa zagotovo ne pobere, oziroma je količina teh taka, da nima smisla. Enako s kakijem. To listje je tudi težko.To imajo po 100W motorje, ni sanse za dvigne listje
Jaz. Deluje vrhunsko. Dejansko počeše travo.Aja, pozabil sem omeniti da je na eni strani 60 cm vstran hiša, na drugi pa je čisto odprto. Bi šlo?
Še eno vprašanje, yuka ima opcijo koša. Verjetno trenutno edina s tem. Uporablja kdo to dejansko?
Sem si ogledal tale video. Tip ima probleme z odboji. Za tole parcelo lahko potrdim da dela RTK čisto v redu. Tudi zunaj ob cesti. Meni se zdijo dokaj gosto poseljene hiše. Če ste bolj poseljeni potem je dvom, če ste manj nebo problema.aja sori, ravno tvoje ni bilo...je pa bila luba mini 7h 40min, yuka mini več kot 12 ur, sunseeker pa niti ni dokončal testa...eufy tudi ne
v tem videu...okoli tega časa se začne al pa mogoče par minut prej...test "dometa".