Kolko vidim se je lube za izogibat na siroko in dalec.sajkek , zakaj je luba bolj smeh? Si videl kje kaj slabega o njej? Ker mi imamo huso 435AWD in daljni sosed je lani kupil lubo in mi je že večkrat reko, naj pridem pogledat, kak to dobro dela.. In seveda dodal, da je dal pol manj kot mi za huso.. Nisem pa si še vzel časa, da bi šel pogledat, kak dela..
Nobena ne kosi čisto do roba, niti Worx.no pjet pogledat...luba 1 zaustavi vejica, luba dva kup težav...z robovi in podobno, če moram z njo it s silkom vsake 14 dni ali drugo kosilnico, potem ne rabim takega robota.
Žica je original. Vkopana v zemljo. Lahko jo je neka beštija obdelala. Se zgodi. Moj model nima usb vhoda.Katero žico si prvotno polagal ? Je ni trava prerasla ?
3.26.0 fw naloži preko usb ključka in odznači 'allow auto updates' v 'firmware update' znotraj landroid aplikacije.
Imam Landroida L2000 5. sezono. Zadovoljen. Kosi 1500 m2. Letos sem imel težave z "missing wire" v smislu, da je bila na postaji zelena luč - krog je bil sicer sklenjen, a je očitno preperela izolacija. Kupil sem detektor za dobrih 30 e in hitro lociral. Z AM radijem na 700 kHz težje lociraš ta tip okvare. Pretrgano žico pa takoj.
Glede prehodov in con predlagam, da se žica pred fiksiranjem zgolj položi in preizkusi delovanje. Imam tri cone na način, da jo ročno prestavim v cono. Potrjujem, da v ožjih delih košnje ne opravi najbolje, saj se bolj obrača in vrti, kot pa kosi.