model 2.0 je novejši ima bluetooth dodatno. Drugih razlik nimam pojma kakšne so.kakšna je pa razlika med tema
Worx Landroid M700 2.0 (WR167E) - robot lawn mower - 2021 Model
Worx Landroid M700 (WR142E) - robot lawn mower (2021 model)
Odvisno, koliko kabla imaš za položit... Meni so ga položili nekje 960 metrov in sem bil zelo hvaležen, da nisem rabil sam polagat...Tudi sam se zanimam za Worx kosilnico.
Pozna kdo koga ki polaga žico v zemljo? Je to zahtevno ali se lahko lotiš sam?
Ranes, kako imaš ti sedaj urejeno glede košnje parcele. A imaš samo enega robota, kako kosiš, vem da si imel še enega plus neko močnejšo kosilnico.Odvisno, koliko kabla imaš za položit... Meni so ga položili nekje 960 metrov in sem bil zelo hvaležen, da nisem rabil sam polagat...
Sicer ne vem, kako ima Worx glede vodilnih kablov, ampak je priporočljivo, da veš, kaj delaš (v pozitivnem smislu)...
Eno je polaganje na zemljo - to bi vrjetno šlo. Drugo pa je v zemljo, ki je bolj priporočljivo, zato pa vrjetno rabiš kakšen stroj?Odvisno, koliko kabla imaš za položit... Meni so ga položili nekje 960 metrov in sem bil zelo hvaležen, da nisem rabil sam polagat...
Sicer ne vem, kako ima Worx glede vodilnih kablov, ampak je priporočljivo, da veš, kaj delaš (v pozitivnem smislu)...
Očitno imaš Husquarno ali Gardeno. Te pa čisto razumem drugače, tudi sam bil za 1km kabla pač premislil. Ampak če bi kupil Worxa, bi za isto parcelo potreboval samo 1 kabel, kar bi takoj pomenilo le še 500m najverjetneje pa še celo manj, ker mejni kabel je ponavadi krajši od vodilnega. debata med polaganjem kabla na ali v zemljo, bo pa itak večna. Načeloma je res boljše za dati v zemljo, za teh 1cm-3cm res ne potrebuješ kopača, bo ravna lopata čisto OK. Če pa imaš plan kadarkoli še kaj urejati ob meji, potem vkopan kabel tako ali tako odpade in je položen bistveno boljša rešitev.Odvisno, koliko kabla imaš za položit... Meni so ga položili nekje 960 metrov in sem bil zelo hvaležen, da nisem rabil sam polagat...
počakaš 2 sezoni in je tudi na zemljo položen kabl v tem času 5cm globokoEno je polaganje na zemljo - to bi vrjetno šlo. Drugo pa je v zemljo, ki je bolj priporočljivo,
Mejni kabl gre okoli in okoli. Vodilni gre od baze do enega roba in je definitivno krajši. Jaz mam mejnega okoli 300m, vodilna pa 40m in 80m.ker mejni kabel je ponavadi krajši od vodilnega.