Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem klical Orange audio in drži. Radio zmontiran, pain in the ass, ti Fordi imajo čudne luknje za radije, ko sem vse te konekte gor nabil in radio potisnil noter, se je na tričetrt poti zaustavilo, ni bilo več prostora, komaj mi je uspelo
Za anteno bi morala biti gor dolga banana, avtoelektrika ima to? Ker mi sedanja kratka ne paše v radio.
Teh nastavkov imas povsod (kar je vec od 3 € je predrago). Sam vijak je premalo. Lahko pa malo zbrusis barvo na plehu dol pri kakem vijaku in potem navijes gor kabel. Ali pa: nastukaj kabel in ga povleci kam do pleha. Lp
Verjetno ga bo treba kam povleči, enostavno ni v armaturi, kolikor je znotraj vidno, niti centimetra pleha, sama plastika. Dokler ni poštimano ne morem gledati filmov med vožnjo ali nasploh?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.