JVC KW-AV50, ima kdo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Kako je ta radio, ima kdo? sem videl da ga ima ena trgovina v akciji za 225 €..... se da sploh kaj podobnega dobiti za takšno ceno?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Oz. me zanima, ali se da monitor čisto zatemniti? Ne bi rad da bi ponoči to sije v glavo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Zatemni se lahko. Koliko? Nimam pojma. Cena je
zmaga.gif
. Lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jaz imam alpine ar. Ni moznosti 100% zatemnitve.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Aha, sem pozabil točno kateri model, ampak pri Pioneerju sem zasledil da ga lahko popolnoma zatemniš..... bo pa vseeno ql, sem videl na youtubu kak je dimming in je kar zadovoljiv.

Koliko približno stanejo obvolanske komande za Forda? Itak imam samo za glasnost.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Predvidevam, da bo vmesnik kar nekaj denarja. Mene je (ce se ne motim) olajsal za cca 120 eur (alpine, hebat ga). Mislim, da te bo kostal pol manj. Glede zatemnitve: pri meni ima senzorje in sam zatemni (si pa prej nastimas koliko).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Tnx, kam pa potem vmesnik za komande priklopiš?

Sem pa ugotovil da lahko na radiu popolnoma izklopiš zaslon....... držati je potrebno tipko MENU. Dimming tudi ima.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Tvoj obvolanski "daljinec" ima svoj kabel napeljan do sedanjega radia. Novi radio pa ima priklop za vmesnik. Torej: kabel od "daljinca" na vmesnik, vmesnik na novi ar.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Najprej se pozanimaj če se sploh dobi vmesnik, ker ko sem sam v fiesti kakšnih 5 let nazaj imel namen menjati radio se je vmesnik dobil samo za alpine radie.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Obstaja. Google: steering remote control jvc for ford

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Ok dečki, dajte mi malo povedat okrog priklopa radia, ta 2 din zadeva ima še nekaj kablov, s katerimi ne vem kaj narediti..

http://www.connects2.co.uk/HeadUnitProductInformation.aspx?id=CTJVC2LEAD

Tole imam kot vmesnik, v navodilih je narisano da se cinch priklopi nekam v radio (pojma nimam kam, imam 3 priklope za kamero, 3 RCA, USB, antena, za ročno zavoro, luči za rikverc in SUB out), za drug kabelček sploh ni narisano ali napisano kam z njim..... help?!

Kupil sem pri Orange audio, če so mi oni povedali kateri vmesnik je pravi za moj model radia, potem domnevam da je pravi....

Aja, je nujno zadevo priklopiti na zavoro (zelen kabel) ali lahko dela tudi brez tega?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ni potrebe na zavoro (lahko direkt na zelezo). Brez tega ne bo predvajal video zadev pri premikanju vozila (voznji). Za ostale kable pogledam kasneje. Lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Na kletko ne bo slo. Direkt na pleh (oz. kak vijak na plehu). Na linku pise samo en kabel (ali/ali) potreben za priklop. Drugace nimas treh priklopov za kamero ampak enega. Te tri zadeve so za zvok (spredaj, zadaj, sub)(za ojacevalce). Imas tudi moznost priklopa iphona in posledicno tudi kontrolo le tega prek radia. Ce pripopas sliko sem gor (zadnji del radia), ti lahko v piko povem, kam gre kaj. Lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
V navodilih ne piše da je ali/ali, sem mislil da moram oba kam priklopit. Dodatno bo priklopljen samo še ojačevalec.

image_KW-AV51_2.jpg

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Eh. Kabli se ne vidijo. Pri priklopu ojacevalca glej, da ga bos priklopil na pravi izhod (ker imas moznost priklopa ojacevalca za sprednje in posebaj tudi za zadnje zvocnike). Bos pa takoj slisal, ce si napacno priklopil (basi bodo grmeli, ostali zvoki pa se bodo komaj slisali). Ne bos pri tem nic skuril (samo odklopi in priklopi na drug priklop).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
na priloženih kablih od radia je rumeno-modra žica, ima gor listek "steering wheel remote". Bo dovolj da eno žico iz stalka zvežem gor, cinch pa pač ničemur ne služi, ker ni na radiu cinch vhoda za steering wheel? Razumem prav?