Jutri pa praznujemo moški

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Dragi moji sotrpini jutri praznujemo. A se bomo tud mi kaj začel boriti za enakopravnost moških v družbi in za pravice moškega spola
17758-icon_confused.gif

Včeraj sem v odmevih poslušal debato treh žensk (voditeljice in dveh gostij) o boju žensk za enakopravnost. Še sedaj mi v glavi odmeva stavek "Zdaj so ženske toliko emancipirane, da jo tudi na kavo ne morem več peljat." Očitno ta ženska emancipacija že malce najeda družbene odnose. Predvsem se poslabšuje položaj moške populacije, očitno ženske nočejo več romantike povabilc na pijačo. Postavlja se vprašanje, ali bomo moški postali samo še oplojevalci? Ali bodo slej ko prej ženske prenašale moške samo zaradi tega, kes smo jim sposobno narest otroka?

Ko pogledam "templje sodobne družbe", nakupovalna središča, se kot moški počutim ogroženega in zapostavljenega. Tipičen primer so trgovine s tekstilom, kjer je od oka vsaj 80% izložb in polic namenjenih ženskam. Ali smo moški za trgovce neki nebodigatreba, ki mu morajo nameniti tistih par % presežnega prostora v trgovini?

Pa še nekaj. Včasih je bil pri vladi Urad za žensko politiko, potem smo je vlada začela "delat" na enakopravnosti med spoloma in "predelala" ta urad v Urad za enake možnosti. To je v principu še vedno enak urad, kot je bil tisiti za žensko politiko, samo zdaj se malce drugače sliši. Posledica tega je, da enakopravnost med spoloma upravljajo ženske, ki so prej delale žensko politiko, torej najbolj zategnjene feministke. Tudi tukaj smo moški izviseli.

Torej kdaj bomo moški spet enakopravni člen družbe?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Verjemi, da imaš max od lajfa sedajle, ko si fraj.
Ko boš enkrat imel babo in pamže, baj baj tvoj lajf.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če te je zavrnila, je še ogromno rib v morju.

(s politiko pa se preveč ne ukvarjaj)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja ti bogi revček, že prek neta mi je solzica stopila v oko, ko sem to brala, kaj bi bilo šele v živo, pomoje bi se mi solze ulile od smeha.
evil.gif

Pa dobr model, izkorist prilko pa se ti v izložbo postav in te bodo bejbike gledale, recimo jaz vedno še mal povohunim na moškem oddelku, da tipe počekiram, kakšni pomerjajo nove kavbojke in kažejo vse živo
redface-1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
bonk.gif
Dej nauč se v stavkih odgovarjat, s tem da nekej poveš argumentirano, ti kr neki skoz na pamet.

majč

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja ti bogi revček, že prek neta mi je solzica stopila v oko, ko sem to brala, kaj bi bilo šele v živo, pomoje bi se mi solze ulile od smeha.
evil.gif

Pa dobr model, izkorist prilko pa se ti v izložbo postav in te bodo bejbike gledale, recimo jaz vedno še mal povohunim na moškem oddelku, da tipe počekiram, kakšni pomerjajo nove kavbojke in kažejo vse živo
redface-1.gif

majč

včas mi greš na živce, sam za tale post pa samo
467716-post_slo.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
In ve use ženske ste spedenane v nulo, postavca za dol padet ne? Zakaj bi se mi vam prilagajal, če se lahko ve nam. Je pa res, da treba pridet do kompromisa, ampak pri ženski je to no go. Pol pa rata [censored]rija...

B81

22. jul 2007
37.748
11.026
113
Zdaj ko si fraj lahko 'maš' take čebelice, ki sicer za resno zvezo niso....
smile-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Sam pa res: a ni v današnji družbi vse preveč govora o ženskih pravicah?
Kaj pa moški? A nismo bogi ko moramo na vsakem vogalu gledat vse te napedenane bejbike u nulo
confused-1.gif

Za koga se pa rihtajo? Za sebe?
grims-1.gif

Lp&srečno sotrpini
smirk-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Evo, moja mi je celo čestitala danes. Rožice k sreči nisem dobil, omare so pa že tako ali tako polne čokolade, ker je moja odvisnica od nje
crazy1.gif