Jutri - obkrozimo chucka norrisa!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
1.
13.gif

2. To ne štejem k mahanju z repkom
3. Itak. Pahor uživa, ko opozicija lahko gleda njegove napake.

p.s. Nisem njegov fan, kot mogoče izgleda iz teh dveh postov. Zdi se mi pa res najboljši od teh treh.
Bolj mi gre v nos to, da so se leve ovce znova izkazale za še hujše od desnih:
- Pahor = Janša
- Kar naenkrat (2011, 2012), so primat nedeljskih najpridnejših volilcev iz cekvenega podeželja, prevzeli volilci Šiške in Bežigrada - še do nedavnega enote z daleč najmanjšo volilno udeležbo.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Od kje vsem fanom Jankoviča and Co. ideja, da je Pahor Janšev pudelj?
Ker leti neposredno name, ti bom odgovoril:
- Nisem fan Jankoviæa &Co, mislim, da sem tudi že na Alterju napisal, da sta si z Janšo precej podobna po slogu vladanja, le da sta na različnih straneh.
- Pahor je patološki narcisoid, ki želi ugajati celemu svetu. Bolj kot drugim, želi ugajati značajsko močnim osebnostim, kar Janša vsekakor je. Zaradi tega sem mnenja, da bo tistih nekaj pristojnosti, katere predsednik republike ima, porabil za to, da bo Janši "dovolil" narediti po svoje.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Od kje vsem fanom Jankoviča and Co. ideja, da je Pahor Janšev pudelj?
Ker leti neposredno name, ti bom odgovoril:
- Nisem fan Jankoviæa &Co, mislim, da sem tudi že na Alterju napisal, da sta si z Janšo precej podobna po slogu vladanja, le da sta na različnih straneh.
- Pahor je patološki narcisoid, ki želi ugajati celemu svetu. Bolj kot drugim, želi ugajati značajsko močnim osebnostim, kar Janša vsekakor je. Zaradi tega sem mnenja, da bo tistih nekaj pristojnosti, katere predsednik republike ima, porabil za to, da bo Janši "dovolil" narediti po svoje.
Evo ga, Alter Adler, Freud in Durkheim v eni osebi.
cool-1.gif