Joomla in MySQL

wwhite

Zelenc'
15. dec 2012
24
0
1
Moj glas gre k neo-serv.net, so kr carji. Pomagajo res pri vseh stvareh še v nedeljo.
Za ostale ne morem reči, o Hitrost pa velikokrat slabo pišejo...

NeoServ

Pripravnik
15. dec 2012
34
0
6
Slovenija
www.neo-serv.net
Hvala za vse pohvale!
smile-1.gif
Se trudimo in se bomo še naprej.

SimonJ

Pripravnik
3. jan 2013
32
0
6
Tudi jaz sem preizkusil Hostko in sem bil kar zadovoljen.

Edino pri njih sem vedno dobil obcutek, kot da "nimam pojma" ali da sem jim malo odveč s svojimi vprašanji.
Pri neoserv tega problema ni oz. zgleda da imajo take ljudi v podpori, da so malo manj tehnični in bolj človeški....
če se pa zaplete, pa priskoči še administrator na pomoč in vse zrihtamo
wink-1.gif

ucimzar

Zelenc'
15. feb 2013
2
0
1
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz Domovanje.com ne bi izbral že zaradi agresivnega in tudi (v preteklosti) zavajajočega trženja.?

Mistique, sodelavci so me opozorili na vaše sporočilo, vendar na žalost nanj ne morem natančno odgovoriti, ker ne vem na kaj točno se nanaša. Pri nas namreč zelo pazimo, da v naši komunikaciji ni zavajanja, seveda pa dopuščam možnost, da smo kje storili napako. Zelo vam bi bil hvaležen, če bi nam dali možnost za izboljšanje, s tem da bi podali primer zavajajočega trženja.

Lahko tudi neposredno na moj mail: uros@domovanje.com

mistique

Guru
16. jun 2009
14.054
1.850
113
Emona / Carnium
Dopuščam možnost, da sta uporabnici irenny & Sophia plod domišljije konkurenčnega ponudnika. Komentarja si lahko ogledate s klikom na ikono tiskalnika v komentarju označenim s S P A M.
Moj komentar je letel na izrazito spammersko vsebino uporabnikov oz. uporabnic irenny & Sophia (katera od njiju Vas je opozorila?) ter tudi pritožbe nekaterih vaših strank na drugih forumih.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
še dobro da nisem sel na hitrost,ko omenjate probleme,spletno bom dal na neo-serv in upam,da bo vse ok,

lp

mistique

Guru
16. jun 2009
14.054
1.850
113
Emona / Carnium
dejvi, težave se lahko pripetijo pri vseh ponudnikih. Nekaterim se dogajajo težave, drugim napake, tretji nimajo odnosa do strank, četrti pa poosebljajo vse našteto skupaj. Med resnimi ponudniki gostovanja so razlike, vendar ne velike in nekateri z odnosom do strank naredijo več kot drugi z (nizko) ceno.

NeoServ

Pripravnik
15. dec 2012
34
0
6
Slovenija
www.neo-serv.net
Tako je. To je tudi eden izmed najpomembnejših razlogov, zakaj slovenski ponudniki lahko preživimo. Tuji nas lahko vedno povozijo s ceno, saj številke delajo svoje (npr. Hostgator lahko ponudi gostovanje za $1, ker ima milijone uporabnikov).

Vendar pa slovenski ponudniki vedno lahko ponudimo boljšo podporo, boljši odnos in pomoč v materinem jeziku
smile-1.gif

ucimzar

Zelenc'
15. feb 2013
2
0
1
Hvala za odgovor in navodilo kako pogledam sporočila, ki so označena kot spam. Pravilno ste ugotovili, da sta obe pisali v imenu podjetja Domovanje. Prvo sporočilo, ki ga bi tudi jaz označil kot spamersko, je napisala bivša sodelavka, ki je bila v preteklosti na testu.

Da se ne bom opravičeval ali izmikal, to so aktivnosti, ki smo ji naredili:
- vsi sodelavci so dobili navodilo, da naj pri katerikoli objavi dodajo podpis, da prihajajo iz podjetja Domovanje in
- da naj ne opozarjajo eksplicitno na akcije, ki jih v tistem trenutku imamo.

Se še učimo, kako biti dober član raznih forumov, tako da hvala za feedback. :)

Glede pritožb na drugih forumih, se mi pa svita o čem govorite. V tisti temi smo na koncu vsi skupaj (upam!) ugotovili, da je bila pritožba neutemeljena. Smo pa na podlagi tega izboljšali, naredili bolj jasno našo komunikacijo oz. obveščanje strank.

jozeb

Zelenc'
28. apr 2011
4
0
1
Glede na to, da ima Slovenija res majhno tržišče, a veliko podjetij, ki nudijo pakete gostovanj, imamo res možnost, da izberemo takšno, ki ima nekakšno prednost pred konkurenco. Po mojih dosedanjih izkušnjah ima takšno prednost nedvomno neo serv, in sicer v tem, da ima res neverjetno podporo, ki pomagajo ob norih urah in vam dejansko razložijo, kaj je šlo narobe in kako se temu izognemo v prihodnosti.

Skratka na podlagi mojih osebnih izkušenj lahko samo pohvalim neo serv in zagotovo bom še ostal pri njih!

Nazadnje urejeno:

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Jaz imam najboljše izkušnje s Hostko. Njihova podpora in odzivnost sta daleč pred vsemi ostalimi. Tudi domovanje.com so OK, samo včasih traja malo dlje, da dobiš odgovor na podpori.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kako ste pa zadovoljni z delom v Joomli? Sam včasih delam v 1.5 in imam ogromno težav, ker mi v različnih brskalnikih dela različno, nekje določene stvari odpira, nekje ne, nekje prikazuje povsem drugače, določenih stvari se sploh ne da urejati ... Mislim predvsem na urejanje spletnih strani, torej besedila, linki, slike ... Nič kaj mi ni všeč.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Joomla je na splošno katastrofa od CMS-ja. Vsaj 1.5, ki sem jo nazadnje gledal je bila.

Te težave, ki jih omenjaš so pa posledica neznanja. Ko vsak, ki naredi c/p iz worda misli, da zna spletne strani postavljat. Če imaš CSS-e pošlihtane in validiran markup, se bo povsod pravilno prikazalo. Vsaj v modernih browserjih. Če pa skupaj namečeš plugine iz vseh vetrov imaš pa ponavadi štalo na strani.

NeoServ

Pripravnik
15. dec 2012
34
0
6
Slovenija
www.neo-serv.net
Joomla je načeloma dober CMS, ampak ker je najbolj razširjen, obstaja zanj največ zlonamerne kode.
Ker je najbolj razširjen in prijazen, obstaja tudi največ grdih strani na podlagi Joomle
smile-1.gif

Ampak, obstaja tudi ogromno lepih, svežih strani, ki jih poganja Joomla, pa se tega sploh ne vidi navzven, ker so to dobro spedenane in custom teme. Enako velja za Wordpress.

1.5 se pa naj ne bi uporabljalo več, priporočajo 2.5 ali kar 3.0.

prestige

Zelenc'
24. feb 2013
7
0
1
Pri nas v podjetju smo imeli zadeve pri hostkotu in ko smo potrebovali support, ta res ni bil na nivoju, kakršenga so opisovali. Zadeve smo hoteli premakniti k Domovanju, a so nam to sosednji fantje odsvetovali in nam priporočili Žabce ali neoserv. Sicer smo se na podlagi malce bolj ugodnejših cen odločili za neoserv, tako da o žabcih nimam kaj povedat. Lahko pa povem, da je bila selitev k neoservu super odločitev, support je odličen in smo ga uporabili že parkrat, tako da res dajo na kul odnose do strank, kar se nam zdi fajn.

Samo delovanje strani je normalno, tako da tukaj nimamo pripomb. Definitivno ne mislimo menjat, razen če ga kaj totalno zaserjejo
smile-1.gif