Jogi

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kateri jogi bi priporočali za 2 starejši osebi (z bolečinami v hrbtenici). Pogoj je da jogi ni "topel".

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Najcenejši dormeo, ki je tudi najtrši.

Ustreza obema tvojima kriterijema
zmaga.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Dormeo sta gledala, vendar se jima ne dopade ker je preveč ½nizek½. Vem, čudni kriteriji:) Kateri pa je sploh navaden dormeo? Kakšna so pa kaj ležišča Dollar? Še kakšen predlog mogoče?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik tony pravi:

zmaga.gif

je pa potem za polovično ceno precenjenega Domeota bolje kupit isto kvaliteto v Hoferju/ Lidlu......

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Za ležišča iz lateksa sem bral da znajo biti precej vroči, torej očitno odpadejo.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:

zmaga.gif
2X
zmaga.gif

dem: Ti zaupam kako najcenjeje prideš do njega?
Ko Spar pošilja popuste -25% greš v City Park in izkoristiš teh - 25%
wink-1.gif

Moj dormeo je bil cca.190€ - 25% = cca.142€

@Abeta: Mel sm istočasno Dormeo in jogi za 100€ iz Hoferja, po slabih 3 letih je bil ta iz Hoferja za odpad Dormeo pa dobesedno kot NOV!
Samo moja izkušnja...
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, men pa dormeo ni ok... pa ni bil najcenejši, okoli 600€ 180x200, pa je že ves poležan na sredini... bi ga mogu skor vsakih 14dni okol obračat...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ni treba sam skakat po svoji na sredini, pa zamenjaš mal lokacijo pa več bod na Alterju pa nau zjahan na sredini
evil.gif

P.S. Je pri večjih dimenzijah se to pojavi rado.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
bo prej od gledanja filmov, kot pa od skakanja!!
smile-1.gif

ja sej sva se glih zanč pogovarjala, če bi bilo bolj pametno imeti 2x 90x200... sam pol je tista luknja vmes, bo se slabše...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
najceneje je da pokličeš v firmo vitapur iz slovenskih konjic. Njihovi jogiji so sigurno bistveno boljši kot dormeo, saj uporabljajo bistveo bolj kvaliteno peno. Ležišče je zato tudi bistveno težje. Če jih matra cena naj pokličejo pa vprašajo če imajo kaj v smislu odprta embalaža. To je ponavadi tako poceni, da ti računajo samo material.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Za ležišča iz lateksa sem bral da znajo biti precej vroči, torej očitno odpadejo.

Vroči so če imaš neustrezen letveni del. Moraš imeti letvice spodaj, ne ravno ploščo. Drugače je latex OK.

Dormeo je precenjen crap...

Vitapur in Dollar imata istega lastnika in verjetno iste izdelke in cene...

Sam priporočam Dollar, niso poceni, so pa ležišča res super. Npr. kaj takega: http://www.dollar.si/lezisca/izdelek/lezisce-latex-ergonomic

Še najbolje bo če se sprehodiš (oz. kupec) do CityParka do trgovine Dollar, kjer ti res strokovne prodajalke vse razložijo.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:

Vroči so če imaš neustrezen letveni del. Moraš imeti letvice spodaj, ne ravno ploščo. Drugače je latex OK.

Dormeo je precenjen crap...

Vitapur in Dollar imata istega lastnika in verjetno iste izdelke in cene...

Sam priporočam Dollar, niso poceni, so pa ležišča res super. Npr. kaj takega: http://www.dollar.si/lezisca/izdelek/lezisce-latex-ergonomic

Še najbolje bo če se sprehodiš (oz. kupec) do CityParka do trgovine Dollar, kjer ti res strokovne prodajalke vse razložijo.

V Dollar Cityparku sta že bila, vendar nista bila preveč zadovoljna s svetovanjem... Kaj pa Meblo? Imajo kje razstavljeno v LJ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Imel sedaj kakšnih 8 let Dormeo 140x200, takrat ni bilo različnih modelov...

Po 8. letih še povsem ok, lepo trd, tako kot mora biti.

Sedaj nabavil spet Dormeo, osnovni in sicer 160x200, Aloe vera je osnovni, za 340 eur nekje. Ki je kao najtrši.

Pa vam povem, da je mehkejši od tistega 8 let starega, ki je šel na deponijo
smile-1.gif

Drugače pa ok.

Nisem zasledil, da bi takšno dimenzijo lahko kupil v Hofer, Lidlu...

Skratka, za moje pojme, Dormeo OK, je pa predrag.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Trda vzmetnica definitivno ni prava izbira. Vzmetnica mora težo telesa čimbolj enakomerno razporaditi na čimvečjo površino, obenem pa zagotoviti zdravo lego telesa. Kombinacija z ustrezno podlogo (latoflex) mora ustrezati. Najbolje je seveda preizkusiti čimveč ležišč in najti kar komu najbolj ustreza.
Naslov teme namiguje na preizkušenega izdelovalca vzmetnic, ki govorim iz lastnih izkušenj izdeluje odlične vzmetnice. Le najti si je treba ustrezno.
Imel sem Lineaflex Orhidea in mi je bil dober, sedaj imam Meblov Jogi in je občutek še boljši.