Meni še daleč najboljša kritika, knjige in nadaljevanke:
Kdor uživa v kompleksnejšem bralnem zalogaju.
Eni gledajo tud Kmetijo, ampak jih je sram priznatPa res eni gledajo!
Sicer je pa knjiga dobra če so ti vsaj malo všeč Larson, Nesbo....
kaj, a noben ni knjige prebral, da bi malo namignil kdo je morilec?
A ti pri kriminalki najprej prebereš zadnjo stran? Prebral knjigo, vem, kdo je morilec, pa tega ne bom napisal, ker bi s tem nekomu lahko pokvaril veselje ob gledanju.kaj, a noben ni knjige prebral, da bi malo namignil kdo je morilec?
hehe, ponavadi počakam na film. čitalec pa res nisem. priznam...
no sej nisem pričakoval da se razkrije... lahko bi bili samo indici, da bi mi sami raziskovali v pravo smer...
Včeraj sem "pod pritiskom" Alterja pogledal prvi del ... ajoj, se popolnoma strinjam s teboj. Cavazza sicer ni kriv za tak lik, ampak je dolgočasen v 3 PM.... skorajda statični prizori z "duhovitimi" slovenskimi prizori (klasični seksizmi, pijača, "razvrat", droga, povečan ego itd.) ... mogoče spijem dva, tri šnopse pa pogledam še drugi del ... kdo je morilec me pa (glede na "dinamiko" nadaljevanje) itak ne zanima. Jest nisem.gledam spremlja, ampka tipicna slovenska scena. Dolgi posnetki niča, kavaca na 1001 način. On pati, razmišlja... razplet pa iz riti potegnjen. Kratki neumni dvogovori, bogo. Spremljam pa ker skoz mislim, da bo nekaj več. O kako bom nategnjen spet. Sveta naivnost.
Evo, sem kar uganil ...Uh, hvala za obvestilo. Ne maram teh skandinavcev sploh, mi ni všeč njihov način pisanja ...
Horatio Caine bi imel DNK že preden je pljunek na značko prletu.
Ko sem bral knjigo poleti, sem si Tarasa predstavljal kot Igorja Samoborja, njegovo ženo pa kot Natašo Barbaro Gračner..