Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
gledam spremlja, ampka tipicna slovenska scena. Dolgi posnetki niča, kavaca na 1001 način. On pati, razmišlja... razplet pa iz riti potegnjen. Kratki neumni dvogovori, bogo. Spremljam pa ker skoz mislim, da bo nekaj več. O kako bom nategnjen spet. Sveta naivnost.
Knjiga je odlična, komot jo prebereš. Zdaj ko si videl like v nadaljevanki boš si zadevo predstavljal drugače ko boš bral, sam si recimo ne bi Tarasa nikoli predstavljal kot Sebastiana Cavazzo, tudi ostale sem si orisal čisto drugače
Ko sem bral knjigo poleti, sem si Tarasa predstavljal kot Igorja Samoborja, njegovo ženo pa kot Natašo Barbaro Gračner...
No na koncu sta oba nastopila v seriji, vendar pod drugimi liki
Sicer mi je bila knjiga odlična (ob času preberem še ostali dve), serija mi je pa tudi fajn in za slovensko produkcijo nad pričakovano
Kritika Simone Rebolj mi je pa pod črto...pa še vleče se kot čreva
Tudi meni se zdi solidna, še Cavazza je začel bolj razumljivo govoriti. V nedeljo bo zadnje nadaljevanje in mi ni jasno, kako se bo v 45 minutah vse razrešilo.
No, po včerajšnjem delu pa tud men ni več nič jasno. Ne vem kako bodo v enem delu vse zaključili. A se sam men zdi da bi tukaj moralo biti še vsaj kakih 5 delov, vse je nekaj na brzino in na horuk.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.