Jeep festival

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
MTL, škoda da se nismo srečal.
wink-1.gif
Naslednjič.
cheer.gif

Aja, pa pohvalit je treba, da so pustili otroke zraven v džipe. Čeprav pri vožnji (ne z inštruktorjem) tamali ni ravno bil preveč navdušen. Namesto, da bi vožnjo gledal, je komentiral, kaj se dogaja v dolini.
grin1.gif

Izgleda na cesti bolj divje vozim
grims-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Torej naslednjič.
zmaga.gif

Jp, to je tudi pohvalno, saj tega še nisem doživel na nobenih testnih vožnjah, čeprav škoda da niso imeli kakšnih "službenih jahačev", da ne bi bilo treba trogati svojih. So me celo zaposleni pri JEEP-u spraševali kje smo dobili stolčke.
wink-1.gif

Mah, pri nas sta tamaladva uživala, edino mojo sta malce pokritizirala, da je vozila malce prenevarno.
grin1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Zanimiv event, vse pohvale organizatorjem.. Všeč so mi bile raznorazne stojnice, edino šanka z pijačo bi lahko bila vsaj dva, ker je bilo čakanje v vrsti res utrujajoče, pa kakšna miza več nebi škodila. Vse ostalo pa super..

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.736
113
Jaz sem si vse skupaj predstavljal tocno tako kot je izpadlo, saj so lepo napisali kako bo. Da bom posten, izpadli je precej bolje. Se najbolj nadlezno je bilo mocno sonce. Moje je pa zelo pohvalila voznike. Si je predstavljala, da bodo malo bolj vzviseni...mogoce je pac tko navajena...tako da ji je bilo zelo vsec, sproscenost, vljudnost. Ko smo se prvi krog peljali s Cherokeejem, pa bi njen brat, ce bi bili cekini takoj na voljo po moje kar sel narocit enga, tolk se mu je zdelo fajn, kaj serijski stroj zmore. Tudina vseh ostalih stojnicah so bili zelo fajn. A je kdo videl kaksno zajcico? Lahk bi kaksna bila.
smile-1.gif
Ni se mi pa zdelo OK, da so nekaj casa bili otroci na prvem ovinku, kjer so zalivali z vodo. Ker mislim da je ene dvakrat Wranglerja odnaslo malo bolj levo in je letela zemlja pa kaksno kamenje mogoce tudi in ce bi kdo to dobil v telo, glavo, ne bi bilo ravno ok. Seveda se lahko motim in ni vrtelo koles v prazno.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
p.s. a so kje fotke? razlicnih jeepov je bilo ogromno, le "fotra" willysa sva srečala ravno ob odhodu
frown-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Jaz sem si vse skupaj predstavljal tocno tako kot je izpadlo, saj so lepo napisali kako bo. Da bom posten, izpadli je precej bolje. Se najbolj nadlezno je bilo mocno sonce. Moje je pa zelo pohvalila voznike. Si je predstavljala, da bodo malo bolj vzviseni...mogoce je pac tko navajena...tako da ji je bilo zelo vsec, sproscenost, vljudnost. Ko smo se prvi krog peljali s Cherokeejem, pa bi njen brat, ce bi bili cekini takoj na voljo po moje kar sel narocit enga, tolk se mu je zdelo fajn, kaj serijski stroj zmore. Tudina vseh ostalih stojnicah so bili zelo fajn. A je kdo videl kaksno zajcico? Lahk bi kaksna bila.
smile-1.gif
Ni se mi pa zdelo OK, da so nekaj casa bili otroci na prvem ovinku, kjer so zalivali z vodo. Ker mislim da je ene dvakrat Wranglerja odnaslo malo bolj levo in je letela zemlja pa kaksno kamenje mogoce tudi in ce bi kdo to dobil v telo, glavo, ne bi bilo ravno ok. Seveda se lahko motim in ni vrtelo koles v prazno.

Tisti otroci so na tej progi pravzaprav doma (in po njej z motorji letijo 30 metrov po luftu, ker so motokrosisti in člani kluba). So bili tam ravno zato, da so polivali, da se ni prašilo in so vajeni tovrstnih eventov. Tako da to ni bilo panike.
Je pa tam do roba šel tudi Cherokee in Renegade
grin1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Jp, Willysa sta bila dva.

ja sam mal pozno sta prišla.. ravno ko smo odhajali se je pripeljal nasproti.. žal nisem dal nobenemu alterjevcu za pivo, naslednjič pustim pustim 20eur za šankom pa gor napišem alter pa si boste lahko koristil :D

p.s. a so kje že kakšne slike?
smile-1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
ne, ni se mi dalo čakat do petih popoldne.. ko sem videl serijski renegade prevozi mi proga niti ni bila izziv, rajši sem užival v nasmejanih obrazih tistih kateri se redkokdaj peljejo tako..

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
tudi ne, rajši sem užival v pivu in opazovanju. vprašanje ni, če nebi jaz zvrnil serijskega, ker sem preveč navajen na zmogljivosti svojega..so mi pa všeč novejši jeepi, zapore diffov so topšit, elektronika je res super, pozitivno sem bil presenečen kaj serijski jeep zmore.. ampak pri novejših je problem.. dragi so... zato si igrače rajši sestavljam sam... :D