Ječarji frderbali jetnika?

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Sploh ne bi bilo potrebno raziskovati okoliščine smerti.
A on lahko razgraja, razbija, grozi, oni ga pa ne smejo umiriti?
Kako lahko na lep način umiriš takega človeka?

Pošteno, en manj, temu bi lahk rekli naravna selekcija.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Človeka se da umiriti tudi tako, da ga ne ubiješ. Kljub vsemu je človek.
Pa če je imel planirane čuze samo 2 leti, tudi ne vem kakšen kriminalec ni bil, ne?

Morda pa bi se bilo potrebno malo vprašati, kaj ga je pripeljalo do tega, da je popizdil.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Razumem navedeno.
Vprašanje, če razumejo svojci.
Bi ti razumel?

A sem spodaj napisal, da ni nobenega opravičila za pretepanje?

Ne tebe, ne mene ni bilo zraven. Tip je bil pijan, zamujal je in se začel nasilno vesti... Strokovni prijem in še nekaj za povrh. Za tisto "za povrh" ni opravičila.
Paznike razumem, svojce tudi.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.689
113
Temperament....

Mogoce je pa bols da je tam koncal!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Sploh ne bi bilo potrebno raziskovati okoliščine smerti.
A on lahko razgraja, razbija, grozi, oni ga pa ne smejo umiriti?
Kako lahko na lep način umiriš takega človeka?

Pošteno, en manj, temu bi lahk rekli naravna selekcija.

aplauz.gif

se popolnoma strinjam
sam si je kriv, kaj pa je razbijal. enako tisti šipac, ko ga je policaj poknil. naj ne delajo peezdarij pa bo
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.067
113
pri taščici
Ksz

Aha, v zaporu ne sme noben umreti?
Kaj se je pa repenčil, petelin? Najbrž se ni v prvo? Mogoče je dobil boljše glasilke od kar so ga preselili v MB.
Sicer pa dobil je toliko ko v sosednji novici Hilda za prisvojitev solidarnostne pomoči.
Se bo tudi Hilda kaj repenčila?

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.577
5.888
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
kadra - enkrat pač poči živec in nastrada dokaj nedolžen.
ja ker v zaporu so ponavadi dokaj nedolžni ljudje ja. :D
not so pač tak malo ker jim je dolgčas.

glej vsak ma izbiro al gre v zapor al ne. stvar posameznika. jaz se se odločil da me tam NE vidijo NIKOLI.
in tisti ki v zaporu pristane že v osnovi ni pridna ovčka. tak da si jih je zaslužo 100%... vsakega bi blo treba premlatiti tak da kri ščije že v štartu. Bi folk malo razmislo al se mu splača it sedet al ne.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Že jutri se ti lahko zgodi, da povzročiš nesrečo. Splet okoliščin pač. Misliš da boš prišel skozi brez čuze?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
seveda lahko povzročiš nesrečo.
ampak za tako, da greš v zapor moraš pa biti ali krepko pijan ali pa zavestno grobo kršiti pravila CPP
in potem tudi ne bo neke večje škode, če greš na hladno pa se tam fantje mlace pozabavo s tabo
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.573
5.135
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:Takšnega, da ga lahko ječarji ubijejo?
Ne vem ali si nepismen ali samo nisi prebral članka, ki si ga sam linkal.
Tam nikjer ne piše, da je človek umrl zaradi nasilja paznikov. To pa je zaenkrat edini poznan vir. Ti si paznike okrivil po svoji "strokovnosti". Poznal sem nekaj ljudi, ki so se nekega dne zgrudili in jih danes ni več. So bili krivi tisti, ki so bili takrat v bližini?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
''Pravosodni policisti so v skladu s pooblastili uporabili prisilna sredstva vezanja in strokovnih prijemov. Med umirjanjem obsojenca se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo.''

Imam občutek, da so v izjavi spstili par korakov med 'uporabo prislinih sredstev' in 'poslabšanjem zdravstvenega stanja'.

Čakam, da bo policija enkrat podala naslednjo izjavo: 'Med rutinskim ustavljanjem prometa se je zdravstveno stanje enega izmed ustavljenih iznenada poslabšalo. Vrgel se je na tla, nato se je pričel brcati v glavo in z njo tolči v pločnik. Policisti so poizkušali posredovati, vendar je bilo za pločnik že prepozno.'

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
kadra - enkrat pač poči živec in nastrada dokaj nedolžen.
ja ker v zaporu so ponavadi dokaj nedolžni ljudje ja. :D
not so pač tak malo ker jim je dolgčas.

glej vsak ma izbiro al gre v zapor al ne. stvar posameznika. jaz se se odločil da me tam NE vidijo NIKOLI.
in tisti ki v zaporu pristane že v osnovi ni pridna ovčka. tak da si jih je zaslužo 100%... vsakega bi blo treba premlatiti tak da kri ščije že v štartu. Bi folk malo razmislo al se mu splača it sedet al ne.

V zaporu seveda ni nedolžnih - a vendar: smrtne kazni v Sloveniji ni, še dosmrtnega ječa naj bi se dosojala v izjemnih primerih. Verjamem, da pokojni ni bil nikakršna nedolžna ovčka in da je za kakšne dodatne batine sam "prosil"; verjamem pa tudi, da namen paznikov ni bil uboj.
Ampak zgodilo se je in ni v redu.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik QBR pravi:

Pa če je imel planirane čuze samo 2 leti, tudi ne vem kakšen kriminalec ni bil, ne?

Pri nas da imas cuze 2 leti zaradi nasilnistva si ze zelo zajeban clovek, sej se prave kriminalce spravijo za zapahe za komaj 1 leto.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
ksz
Haha, pametni vsi kot, da bi zraven bili, v bistvu pa noben ne ve kaj se je sploh zgodilo.