Jebo vas slovenci

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Larifari, da ne najdeš časa za v trgovino med tednom. Pa v soboto pojdite. Sicer pa... trgovci se nič ne bunijo za nedeljske nadure...
To niso nadure ampak redn šiht ,...nedeljo imajo med tednom ,...viška ur ne smejo met ,zaposlenih je premalo ,delo pa mora bit vseeno opravljeno, (da si šefi lahko delijo nagrade) , -zato so nezadovoljni.
jezen.gif

točno tako, osnovo za 40 ur ti upoštevajo kar med tednom, dobiš samo "dodatek za nedeljo", nekateri imajo morda srečo, da dobijo tistih pofukanih 3-3,5€/h, drugim baje dajo kar v bonih za hrano.

TO NAJ BI BIL UŽITEK?
stupid-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Glede teh čefurskih for si pa precej zakompleksan!

Niti ne.

Odpri kako temo v kateri bo govora o problematičnih čefurjih ali ciganih, pa boš videl, kdo jih bo prvi zagovarjal.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.205
6.453
113
Da se malo vrnemo k temi...

Mani je pa pritisk dvignila tista 7 letna smrkla, ki si je za Miklavža zaželela, pazi, telefon na dotik!!! Pismo kaj ma sploh taka smrkla pri teh letih za telefon po rokah vlačit. Evo jaz sem si ubodel Omnio 2 komaj pred 4 meseci, pa sem v službi že 10 let.
Potem pa spet vidim heroja ki reče da bo za darila zapravil 200 eur, na oko pa lahko rečem da je bil oblečen v cote iz bolšjaka.

Trenutno je "moja štručka še v pečici" pa sma se z mojo zmenila, da za miklavža dobi kvečjemu kaj sladkega. Kar je več je enostavno traparija in razvajanje otrok.
Za letošnje praznike pa smo se zmenili, da za vsako darilo zapravimo max 5-10 eur. Nekako smo se vsi strinjali, da kar je več je metanje denarja skozi okno.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
[censored] a vsi delate v fabrkah od 6-14h al kaj...

služba od 8-16h velikokrat nadure, pa še vožnja v najboljšem primeru vzame v obe smeri urco in pol...

skratka, ne govor neumnosti, še v težjem položaju so delavci z deljemnim delovnim časom to se prav od 8-12 14-18 (banke)....

Izgovor je za unga lenuha k je topic odprl, pa še foušija....., da tist k dela da gre v nedeljo v štacuno...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Lepo te prosim, težava je v tem, da so ljudje čist preveč razvajeni in egoistični. Čez teden bo podpiral svojo leno rit in čez vikend bo pa v trgovini tečnaril zakaj ne odprejo še ene blagajne, naj delajo hitreje in tako naprej, ko ga pa vprašaš kje je bil čez teden, te bo pa osorno zavrnil ali pa z užaljenim glasom rekel, nekateri moramo delat cele dneve.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.204
8.027
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Da se malo vrnemo k temi...

Mani je pa pritisk dvignila tista 7 letna smrkla, ki si je za Miklavža zaželela, pazi, telefon na dotik!!! Pismo kaj ma sploh taka smrkla pri teh letih za telefon po rokah vlačit. Evo jaz sem si ubodel Omnio 2 komaj pred 4 meseci, pa sem v službi že 10 let.
Potem pa spet vidim heroja ki reče da bo za darila zapravil 200 eur, na oko pa lahko rečem da je bil oblečen v cote iz bolšjaka.

Trenutno je "moja štručka še v pečici" pa sma se z mojo zmenila, da za miklavža dobi kvečjemu kaj sladkega. Kar je več je enostavno traparija in razvajanje otrok.
Za letošnje praznike pa smo se zmenili, da za vsako darilo zapravimo max 5-10 eur. Nekako smo se vsi strinjali, da kar je več je metanje denarja skozi okno.

No, no...! Ne pretiravaj! Punčka je izrazila željo, ki jo sliši doma. Mamica ali ati si želita mobitel na dotik in veliko denarja, otrok pa to sliši in enako si želi tudi on. Punčka tukaj ni nič kriva. Veliko ljudem je pomemben fancy mobitel in novejši avto. Oblačijo pa se v Lentiju in jejo pasjo hrano... JBG

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Razvajeni....

Vsaka štacuna lahko dol zapre... a čudno nobena noče? Gospodarstvo ni javno uprava, teb stranka plača, ti da rok, ki ga lahko sprejmeš ali zavrneš in jo boli k..., al boš ti naredu v 2 urah ali pa cele noči......

Enkrat je Mercator dal statistiko da lih v soboto in nedeljo največj prodajo........ lahko pa to ukinejo, odpustijo balast in voila... aaa potem pa spet ni ok...

in ja v gospodarstvu morš delat cele dneve da preživiš, pa če hočeš, da delavec nima minimalke, dnar gre pa od strank težko, kar je razumljivo...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Gledam tv. Najprej se vsi pritožujejo nad vlado in stanjem življenja. In v naslednjem prispevku 4 leta stari froci govorijo da hočjo velik dnara pa nevem kakšne igrače za Miklavža, Božička in deda mraza skupaj in polne trgovine v nedeljo. Hinavci smo Slovenčki res

Ne vem, kaj tebi ni jasno, hoteli ste kapitalizem, zdaj ga imate.

Kar starši šepetajo, otroci kričijo. Otrok vidi, da ima foter dost dnarja in drag telefon, pa na TV pove, da si to želi tudi on.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.272
1.297
113
43
Sej so trgovine polne tudi med tednom in soboto. Zaradi enega dneva se pa res nebi gospodarstvo sesu. Delam od 8 - 20 vsak dan razen nedelje čist tko za informacijo gospod reality. Da ne boš o lenuhih nakladal. Pa verjemte mi da trgovke in trgovci niso zadovoljni da morajo delat v nedeljo. Sej mene tudi ni motilo ko sm delal na Petrolu ponoč, praznike in nedelje ampak jaz sem imel saj spodobno plačo...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.272
1.297
113
43
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Gledam tv. Najprej se vsi pritožujejo nad vlado in stanjem življenja. In v naslednjem prispevku 4 leta stari froci govorijo da hočjo velik dnara pa nevem kakšne igrače za Miklavža, Božička in deda mraza skupaj in polne trgovine v nedeljo. Hinavci smo Slovenčki res

Mislim da jst nism bil med unimi ki hočejo kapitalizem

Ne vem, kaj tebi ni jasno, hoteli ste kapitalizem, zdaj ga imate.

Kar starši šepetajo, otroci kričijo. Otrok vidi, da ima foter dost dnarja in drag telefon, pa na TV pove, da si to želi tudi on.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tud če nisi bil, zdaj je kar je. In še večje razlike bodo. Eni se bodo vozili s ferariji, drugi ne bodo imeli za kruh in za mleko.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.523
7.730
113
ce delas vsak dan 8-20 potem gres v trgovino lahko le v soboto ali nedeljo. Ce delas tudi v soboto.... Kdo zdaj tu koga vlece za nos?
smile-1.gif