Jebo tej državi pas mater.. 10X

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
zato, ker imam naprimer BMW 7 za v službo in na potovanja, za vikende pa Carrero, in dejansko oba vozim samo jaz in vedno samo enega...

če maš naprimer taka avta bi moral plačati tri police in ne eno

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik stein pravi:
No no. Sparkase je občutno cenejši od recimo NLB.

Pri meni je bila sparkase občuto dražja
smile-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.407
4.979
113
Citat:
zato, ker imam naprimer BMW 7 za v službo in na potovanja, za vikende pa Carrero, in dejansko oba vozim samo jaz in vedno samo enega...

to kar pozabi ker bi bilo preveč zlorab na ta način... luksz se plača, če bi imel za dva avta boš pa tudi mel za dva zavarovanja, druga rešitev je pa da si za vikend rentaš carrero, pa še bistveno ceneje te boprišlo kot pa nakup in zavarovanje
wink-1.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
In če ti lahko država s trenutno zakonodajo za oba pokasira cestnino in ostale stroške registracije, zavarovalnica pa še premijo, kaj ni to potem čudovit sistem za obiranje naroda? Si sploh kdo želi spremembo, razen lastniki vozil?
evil.gif

Imajo zadevo tako rešeno (Wechselkennzeichen) v Švici ter Avstriji.
V Nemčiji je zadeva pred uvedbo - se je zbralo par 10 tisoč podpisnikov ter z pomočjo AutoBild-a ter ministra za promet Ramsauerja premaknilo financarje ter zavarovalniške lobije.
Pri nas - nepredstavljivo - gremo se raje kregat, kdo je pred 60 leti koga postrani gledal.
bonk.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Ne bo tak hudo, mislim da na tablico 2 ali 3je avti - ampak govorim na pamet. Pa tehnicna izpravnost bo se vedno pogoj, ceprav tudi zdaj pri nas....

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Podarijo... podarijo ti popust, do katerega si opravičen v času leasinga in ne BONUS.

In potem taki brihtoli 5 let plačujejo leasing, koristijo "fajn popust" leasinga in se po 5 letih zjokajo, ko jim propade njihov bonus, ki so ga pridno nabirali leta in leta.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja ampak od tega nimaš nič, razen popusta, ki pa nikoli ni tvoj bonus... in ko moraš avto potem zavarovat sam, enkrat, brez leasinga pa jokaš, ker nimaš bonusa.

Če voziš BMW potem veš, kako fino je imet bonus
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa kaj če ni tvoj bonus, res mi ni jasno. Za moj pecikl je bil strošek komplet 980€. Pa nimam nic bonusa pa nič,
vzel sem 3 močnejše obroke, kok sem pač moral dat da sem dobil popust in to je to. Govorima o komplet vsem vštetem v tej ceni,
ceneje res negre, bi že blo smešno.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Večina lizing hiš zahteva za popust obvezno minimalno 1 leto trajanje lizinga in med 40 do 80% maksimalnim pologom.
Če si se pa ti za lizing zmenil pri ta žganih imaš pa lahko drugačne pogoje. In če bi natančno prebral lizing pogodbo v celoti, bi videl da niti bonus niti popust niti kasko zavarovanje nista zastonj (kot je že enkrat govoril Lost1) ampak sta všteta oz. skrita v stroških lizinga in v višini obroka. Tako da, če imaš dovolj svojega bonusa, je bolje, da ga koristiš še naprej...

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Večina lizing hiš zahteva za popust obvezno minimalno 1 leto trajanje lizinga in med 40 do 80% maksimalnim pologom.
Če si se pa ti za lizing zmenil pri ta žganih imaš pa lahko drugačne pogoje. In če bi natančno prebral lizing pogodbo v celoti, bi videl da niti bonus niti popust niti kasko zavarovanje nista zastonj (kot je že enkrat govoril Lost1) ampak sta všteta oz. skrita v stroških lizinga in v višini obroka. Tako da, če imaš dovolj svojega bonusa, je bolje, da ga koristiš še naprej...
Dej pusti otroke... Njim je fafing in lizing vse eno in isto in zastonj. Pa še fajn se majo zraven...
Ne pogruntajo pa, da v večini primerov imajo nekaj v riti.
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Oæeš da jebeš sa Vazelini ili bez?
Onda sa vazelini...
Vazelini, dođi iz žbun, ima da jebemo...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jah tako je, da ti pomagam... najbolje da bonus preneseš name, jaz pa ti dam 200€ in sva zmenjena. Imaš ti rešen problem pa jaz tudi.

* če imaš vsaj -40%

SI nardila kak karambol, da imaš probem z bonusi?

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.616
89
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jah tako je, da ti pomagam... najbolje da bonus preneseš name, jaz pa ti dam 200€ in sva zmenjena. Imaš ti rešen problem pa jaz tudi.

* če imaš vsaj -40%

SI nardila kak karambol, da imaš probem z bonusi?

firbčen ko stare nonke