Jebite se!...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Saj je kar lepo na Alterju. Meni nudi zanimiv vpogled v pestrost mnenj med ljudmi.
In za razliko od nekaterih si ne zatiskam oči tudi pred ljubitelji nacizma, pogromov, svinca, Romov, ciganov in skupine Langa.
Marsikaj mi ni všeč, mnoge izjave so dejansko krepko čez rob, vseeno pa imam raje hard core kot pa polikan forum ker potem je vseeno, če upravitelji foruma za moderatorja zaposlijo kar Hanžka ali Mati Terezo.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
..ko je FireSnake s pištolo za prašiče strašil
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
neke meje morjo bit. na vsakem resnem forumu so in čist dobr funkcionirajo. ne pa da ti debili ala mX non stop pišejo bedarije + po 2 posta zapored. kot da ne more stisnt gumba uredi in tja napisat
bonk.gif

pač bedak je šu predalč in mogoče ga bo končno izučil.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vsaka vas rabi lokalnega posebneža, vsaka firma idi.otskega člana vodstva, vsak kupleraj pa madam.
Alter ima pa malcolma. Mene ne moti. Ne jemljem ga resno in zaradi mene lahko na forumu napiše, da je ravnokar spil 3 litre krvi mladih devic, ki jih je pred pol ure obdaril s svojim svinčenim pripomočkom.

A verjamete vsemu kar vidite v filmih? Recimo Austin powersu?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Se strinjam z tabo, večina ljudi čez čas pozabi da je forum virtualen svet. Dokler tema spada v dotični podforum in v njej ni žaljivk do takšne mere da jih moderator ne more popravljat se tema zaklene. Drugače pa nima smisla zaklepat tem, ker dokler folk piše poste se tema razvija ali vrti v krogu...torej je v vsakem primeru živa.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Alter postaja vse manj pocukran. Po svoje je to kar dobro ker so spletni forumu še ena redkih oblik izražanja, kjer si mnogi dovolijo pokazati prave občutke in ti so pogosto precej ekstremni. Lahko si pred njimi zatiskamo oči, jih cenzuriramo in se pretvarjamo, da je vse v najlepšem redu.

Pa ni.

Čedalje slabše je in za to ni kriv niti Mirko Strojan, niti Malcolm X.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
Kako se bo imenoval nov forum.....al gremo kar na prejšnjega??
Heh, sam so bile kaplje cez rob res podobne na prejsnjem forumu.
dejte povedat kje se naj registriram, lahko tudi na PM

ker altar kot kaze se potaplja
Gre k vragu, ja

Dokler bodo tule taki modi kot je Crash ne more bit drugače... Sicer pa, [censored] ga, nimaš kaj, bo treba drugam:)

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ma ne vem ka se sploh sekirate...Evrofil je pač bil na premočnih tabletih, pa se mu je skeglalo....verjetno je tako ali tako dobil doživljenski ban na forumu, tema se je zaklenila pa zato ker je bla skrajno debilna in neprimerna za odprto diskusijo normalnih ljudi.

malkomu tako ali tako ne morejo nobeden nič ker ni nikakršne sodne podlage, če pa dobi privatno grožnjo se pa dobi nalog pa se evrofilu potrka na vrata.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Na kateri drogi si pa ti?
smile-1.gif

Katera tema je bila neprimerna - tista, kjer se poziva k likvidaciji ciganov, ali tista, ker sem prosil za ime storilca kaznivega dejanja?

Sicer pa, kako da ne morejo nikomur nic? Spet nekdo buce prodaja? Podatke o IPjih je potrebno hraniti (kar sem preprican, da Administrator ve!), in jih na zahtevo sodisca ali drzavnega tozilca izrociti organom pregona. Ce drugega ne imajo moj digitalni podpis, pa jim z veseljem pomagam pri razlagi, kje in kako UBBthreads shranjuje te podatke, in koga na Telekomu morajo vprasati da dobijo narocnika. Od tam naprej se bojo pa ze znasli!
smile-1.gif

Sicer pa, jaz, osebno, nikomur ne grozim - govorim le o kaznivem dejanju, ki se preganja po uradni dolžnosti. Ce se ze pizdite, kako cigani ne spostujejo zakonov', potem jih moramo vsaj mi, civili, kajne?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
Kako se bo imenoval nov forum.....al gremo kar na prejšnjega??
Heh, sam so bile kaplje cez rob res podobne na prejsnjem forumu.
dejte povedat kje se naj registriram, lahko tudi na PM

ker altar kot kaze se potaplja
Gre k vragu, ja

ravno prodal delnice alterja
nahrung002.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.