jebeštrga pa taka Sony kvaliteta

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.781
113
Baterija po 2 mesecih uporabe-se že napihuje
crazy1.gif

img1028.jpg

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Pri nas je en družinski član bolan z sony-jem, ker je bil špica v 80-ih.

Vse kreple po 3 letih.
bonk.gif

Sebi, sem pa že vsaj 3 LG zadeve kupil in ni še nobena spustila duše. Je prej zastarela.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.781
113
No tokrat sem nabavil Sony, ker sem ga dobil praktično zastonj(24€). Pred tem sem imel 2 LGja.

btw, na servisu želijo aparat in baterijo na popravilo, menjavi baterije se izmikajo. Kaj že bodo popravljali
confused-1.gif

Zgleda bo še zabavno, ko jih v živo obiščem
evil.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No tokrat sem nabavil Sony, ker sem ga dobil praktično zastonj(24€). Pred tem sem imel 2 LGja.

btw, na servisu želijo aparat in baterijo na popravilo, menjavi baterije se izmikajo. Kaj že bodo popravljali
confused-1.gif

evil.gif

Za popizdit, res. Mislim da bi povsod morala biti garancija na baterijo 6 mesecev.
Upam da to kje piše in da jim boš to lahko pomolil pod nos, pa da vidimo potem kdo se bo smejal
evil.gif

Recimo sestri je na galaxy 4 po 10 mesecih isto tako crknila kot tebi, a pazi, brez vsakega pardona so dali novo baterijo
cool-1.gif

Aja pa bodi vseeno mal žleht in na neko neopazno mesto naredi znamenje z alkoholnim flomastrom ali podobno da ne bi res kaj mutili kot si napisal
tongue-1.gif

Sam sem se pred leti na neko motorolino baterijo na veliko podpisal, na servisu so me butasto gledali in sem odvrnil hja da se ne bo kaj zamenjalo
evil.gif

Poročaj&srečno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

confused-1.gif

evil.gif

In kar na papirju s sabo nesi, da uveljavljaš stvarno napako - ne garancije. Imaš pravico do tega.
In zahtevaj nov telefon. Pri stvarni napaki ti izboraš, ali popravilo, ali nova stvar, ali denar nazaj.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zakaj zamenjava telefona, če je fuč baterija?

PS: Kateri Sony je to, ki ima zamenljivo baterijo?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Ko ti bo šel akumulator pri avtomobilu (v garanciji), zahtevaj nov avto. Poročaj, če boš uspel.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.626
4.355
113
Kaj pa če je napaka na elektroniki od polnica , ki je mimogrede na osnovni plošči od telefona in je to samo posledica

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.781
113
Ni. Baterija se polni na 4,11V
Za škodo zaradi polnenja bi se moralo polniti čez 4,25V

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
SE niso imeli nič takega že od....

Zadnji model, da je bil še v špici

sony-ericsson-p11.jpg

Tile experije Z so pa tudi samo sranje....ko je imel samsung gorilla glas, so tile majmuni eno folijo gor tlačil
bonk.gif

Če bi se z googlom takrat zmenil, da bi naxusa naredil (nekaj se je namigovalo)... bi se mogoče drugač obrnilo vse skup.

V glavnem zavožena firma čist. Pri flagshipih so čisto pogorel, na nižjem rangu jih bo pa microsoft povozil z lumijami.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Katerega iz Z serije si si lastil nazadnje? ZL-ka je res mela eno folijo čez, ampak po več kot 2 letih je zaslon še vedno v mint stanju, pa čeprav ga zadnje leto mulc veliko bolj muči kot sem ga sam. Lanskoletni Z2 pa je itak GOD med 2014 flagshipi (za znalce seveda)
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz imam trenutno Z3 Compact, pa sem po cca 2 mesecih še zelo zadovoljen. Pred tem sem imel S4, Iphone 5, S3,...skratka, za enkrat res več kot super. Baterija med vsemi neverjetno bolj zmogljiva (lahko mirne volje rečem, da je kapaciteta x2 med prej naštetimi), andoridovih bugov pa za enkrat (kot sem jih navajen pri Samsungu) še nisem imel. Skratka, men je top zadeva, za enkrat
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jaz imam trenutno Z3 Compact, pa sem po cca 2 mesecih še zelo zadovoljen. Pred tem sem imel S4, Iphone 5, S3,...skratka, za enkrat res več kot super. Baterija med vsemi neverjetno bolj zmogljiva (lahko mirne volje rečem, da je kapaciteta x2 med prej naštetimi), andoridovih bugov pa za enkrat (kot sem jih navajen pri Samsungu) še nisem imel. Skratka, men je top zadeva, za enkrat
smile-1.gif

Lahko rečem le da se strinjam s stabo, sem bil dolgoletni uporabni iPhona...potem sem šel na Samsung S5 zaradi želje po boljši bateriji....seveda je navudšenje nad baterijo bilo le par mesecev,ker je potem že konec dneva jo zmanjkovalo...potem je bila pa dilema, IP6 ali pa Z3 Compact, odločil sem se za Z3 Compact, trenutno ga lahko samo pohvalim, baterija je neverjetna ( konec dneva tudi po 50% še ostane), pa sem res zahteven uporabnik.

Če bi le še avtomatika za moč svetilnosti delovala malo bolj agresivno, pa bi bilo super.