Jebe lud zbunjenog

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kje pa jaz kaj južnam? En primer ... če kdo več južna ste to nekateri uporabniki tu in seveda osrednja in zahodna slovenija, ki nonstop kvakate po forumu, in si mislite, da ste tipi da more cela slovenija vaš jezik razumeti ... Jaz vsaj pišem v slovnični obliki ... eni pa pišejo kakor govorijo ...

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
... ksz

hehhe lol
smile-1.gif

Izjava iz prispevka:

Jerman: Poglejte vi ste prej po tej poti gor vozili ..ne .. do te vaše ... vikenda .. al kaj je to zaena razvalina ..

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Toliko da ti povem, žalostno je, da v svoji državi, kot slovenec, moraš južnati, da te lahko zastopimo .. Ampak sem močno prepričan da si južnega porekla ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Ker nisi ravno najostrejši nož v predalu, ti pomagam z linkom: http://www.spletnislovar.com/zuznjati/
Točno to sem hotel jaz napisati, pa sem se raje zadržal.
bicikelterorist: nisem južni, moje poreklo je preverjeno za vsaj 6 kolen nazaj.
Drugače pa Ghibli govori zelo lepo slovensko, najbrž ga večina Slovencev razume precej bolj kot arhitekta iz Prlekije (kjer poznam veliko dobrih ljudi), ki je prišel v malo večje mesto.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Toliko da ti povem, žalostno je, da v svoji državi, kot slovenec, moraš južnati, da te lahko zastopimo .. Ampak sem močno prepričan da si južnega porekla ...

anti južni rekreativac a da ti raje odpreš oči in opaziš koliko hebenih anglizmov, germanizmov in ostalih tujk se uporablja v vsakodnevnem življenju okoli tebe. rariteta so npr. nazivi firm, trgovin, gostinskih lokalov... v slovenskem jeziku. osebno si lastim eno od najlepših imen med malimi podjetji v sloveniji in so vsi poffff ko jim vržem pod nos dejstvo da sem tujec v sloveniji. O novo modernih imenih otrok raje ne govorim... ker se upravičeno sprašujem kje živim. Kitajska? UK? Afrika

Tako da...
bonk.gif

Pa če ne pokapiraš zahebancije zamisli se malæice. Onako uzameš enu rakiju uz kafu usedeš se na stoL i razmišlaš. Može?

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Ker nisi ravno najostrejši nož v predalu, ti pomagam z linkom: http://www.spletnislovar.com/zuznjati/
Točno to sem hotel jaz napisati, pa sem se raje zadržal.
bicikelterorist: nisem južni, moje poreklo je preverjeno za vsaj 6 kolen nazaj.
Drugače pa Ghibli govori zelo lepo slovensko, najbrž ga večina Slovencev razume precej bolj kot arhitekta iz Prlekije (kjer poznam veliko dobrih ljudi), ki je prišel v malo večje mesto.

stric od moje je v prlekiji.... staaaari! žur da je noro
cheer.gif

tam znajo živeti! eni seveda!
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:

anti južni rekreativac a da ti raje odpreš oči in opaziš koliko hebenih anglizmov, germanizmov in ostalih tujk se uporablja v vsakodnevnem življenju okoli tebe. rariteta so npr. nazivi firm, trgovin, gostinskih lokalov... v slovenskem jeziku. osebno si lastim eno od najlepših imen med malimi podjetji v sloveniji in so vsi poffff ko jim vržem pod nos dejstvo da sem tujec v sloveniji. O novo modernih imenih otrok raje ne govorim... ker se upravičeno sprašujem kje živim. Kitajska? UK? Afrika

Tako da...
bonk.gif

Pa če ne pokapiraš zahebancije zamisli se malæice. Onako uzameš enu rakiju uz kafu usedeš se na stoL i razmišlaš. Može? [/quote

Cvrčak d.o.o.
zmaga.gif
]

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
P.s. Vem, da je pravi. Zato resno upam, da bolje riše kot misli.
rolleyes-1.gif

dejansko?
naj prosim javno objavi, kje vse je imel prste vmes. predvsem me zanima, ce pri kaksnih vecnadstropnih stavbah in mostovih. previdnost je mati modrosti
crazy1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Važno je, da je fant priden, pa da se trudi! Kakšno cigansko naselje bi mu lahko zaupali da nariše...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
saj je povedal da je delal v nekem biroju... Upajmo da je bil tok natancen kot pri razlaganju na tabli
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Fadil ... ti si vedno pameten kot slon ... Že razumem, da me ne maraš ... ampak to še ne pomeni, da se moreš pri vsakem postu delati norca z mene? Butalec.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Lej, Fadil ma pospravljeno podstrešje in realno gleda na življenje - za razlio od tebe.
Če misliš, da boš prvi dan, ko boš nekako spacal diplomo, dobil v projekt črnokalski viadukt, si se mal zmotil.
Najprej ti bodo dali za projektirat preproste stvari (npr. greznico, polmetrsko škarpo 3 m dolžine na ravnem terenu, cigansko naselje, pešpot po utrjenem terenu, nazobčanje gorske poti s Krearice na Sedmera jezera ipd), in če se boš tu izkazal, boš lahko projektiral tudi zahtevnejše stvari (npr. kozuc toplar, izračun armature za parkirišče ipd.).
grims-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Fadil ... ti si vedno pameten kot slon ... Že razumem, da me ne maraš ... ampak to še ne pomeni, da se moreš pri vsakem postu delati norca z mene? Butalec.

Poglej Prlek! Sploh ni res, da te ne maram! Mislim da si v realnem življenju fejst fant in da bi z veseljem kakšnega spil s tabo. Ampak tukaj, na forumu, ga pa res pihneš. Nikoli nimam namena nikogar žaliti in zaničevati, ampak pri tvojem pisanju se ne morem zadržati, da ne bi kaj dodal...Če te ne bi bilo, bi bil kar dolgčas. Pa brez zamere! Ko pridem v Lotmerk, te peljem na liter, ali pa cedevito, ker si rekreativec!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ker je ravno bodoči arhitekt, je njegov nik mogoče Nomen est Omen: Re-kreativni (kolesar je pač zavaravanje protivnika).