Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
No pa še kazen za parking sem dobil od občine ravnokar - zelena kuverta. Plačal parkiranje, kosilo se mi je zavleklo, 1 uro prepozno prišel, kazen.

Kok je že to po novem? 200 EUR?
crazy1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Baje, po prvem juliju ali kdaj že.

Bo pa veselo, ko se bodo konec poletja začeli pojavljati parkiromati še izven centra.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vedno se držim omejitev, ne norim, plačujem parking, vežem se itd...in dobil kazen po pošti na Pugljevi 8, za vožnjo 50km na uro v kao coni 30. Kaj je namen radarja tam, razen za polnjenje blagajne? Dobil sem 250 EUR + 3 pike!
Hoteli ste višje kazni, zdej pa plačujte.

Bod vesel, po novem bi plačal 500€ in 5 točk.
Pa bod vesel da te ni radar ujel kak m prej ali kasneje, kjer si peljal 51km/h. Bi sedaj plačal 500€ in 5 točk, po novem pa 1000€, 9 točk in prepoved vožnje.
Pa kaj se zdej pritožujete, saj ste vseskozi trdili da višje kazni preprečujejo nesreče, delajo red, da je divjake treba spravit s cest. In to je zdej to, kar ste hoteli.

Kja pa ti računaš
bonk.gif

Dobil je po starem 250€+pike, po novem bi bilo 300+pike.

In če bi dejansko šel čez 50 (z toleranco vred) bi prej in sedaj dobil "le" 500€.

Popravte me, za jurčka treba kar čez 60 našopat

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kako pa je s to kaznijo 200 EUR za parking? Vem, da se je pisalo, da ni v skladu z ustavo, zakoni ipd...., pa da bojo še preučili zadevo.

Keber. Kje pa si prebral, da bojo parkomati tudi izven centra? :norec:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Sozalje.

Ampak kakor koli obrnes, vsi bomo nabasali enkrat ali večkrat na tako situacijo, samo od sreče in trenutka bo odvisno, kako visoka bo kazen
frown-1.gif
.

LP,
PIC

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Sozalje.

Ampak kakor koli obrnes, vsi bomo nabasali enkrat ali večkrat na tako situacijo, samo od sreče in trenutka bo odvisno, kako visoka bo kazen
frown-1.gif
.

LP,
PIC
Ni lih res. Jst ne bom in tist k bo pelju za mano tudi ne.

Je pa res da me ko peljem 30 precej prehitevajo zadnje čase, npr kotnikova, metelkova - ne morš verjet

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa je s to kaznijo 200 EUR za parking? Vem, da se je pisalo, da ni v skladu z ustavo, zakoni ipd...., pa da bojo še preučili zadevo.

Da bodo parkiromati tudi izven centra sem pisal ze kako leto nazaj. Ce se ne motim jih je tik pred volitvami nabavil cca 300. Postavljeni bodo na parkiriscih pred blokovskimi naselji kjer je obcina lastnik zemljisca. Ideja je, da bi stanovalci kupili vinjeto ki bi veljala za njihovo domace parkirisce, gostje pa bodo placali aprkirnino na parkirni uri.

Izvolili ste - uzivajte.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
No pa še kazen za parking sem dobil od občine ravnokar - zelena kuverta. Plačal parkiranje, kosilo se mi je zavleklo, 1 uro prepozno prišel, kazen.
200€ bi bilo to, če se nebi Jankovič (po splošnem negodovanju) zavzel za državljane in bo svetnike prepričal, da bodo kazen znižali na 40e kot je sicer predvideno v zakonu.
aplauz.gif
No vsaj bral sem da bo tako, ali se je to zgodilo ali ne, pa ne vem

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Najprej Prule, Trnovo, južni Bežigrad in Kodeljevo, kjer so v zadnjem času uvedli enosmerne ulice in zarisali parkirišča. Parkirnina bo 40 centov na uro, pobirala se bo med 7 in 17 uro ob delavnikih, plačal pa jo boš lahko za cel dan, ne samo za dve uri kot v centru.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042458713

Veš, kje živim, no, tam pri meni tudi. Letne ne mislim kupovati, ker se z avtom vozim na šiht, kjer se ne pobira. Glede na to, od kdaj do kdaj delam, bom za parkirnine porabil manj denarja kot z letno. Pa govori se, da bo na voljo samo ena letna dovolilnica na stanovanje. Pa imej zdaj več kot en avto pri bajti.

Bo pa ta reč gotovo spucala blokovska parkirišča zastonjkarjev iz daljne okolice, ki parkirajo tako, da glava boli. Eni bi še radi, da jim verigo pred blokom dvignem.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Samo predlog - spravi se danes na Pugljevo in preveri ali so znaki na vseh straneh dostopa do Pugljeve postavljeni - če niso slikaj in se pritoži. Šansa je velika, da so kateri dostop "pozabili". Sicer je riziko, da boš tudi na drugi inštanci zgubil - odločiti se boš moral sam.