Citat:
Uporabnik ynos pravi:
No pa še kazen za parking sem dobil od občine ravnokar - zelena kuverta. Plačal parkiranje, kosilo se mi je zavleklo, 1 uro prepozno prišel, kazen.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Hoteli ste višje kazni, zdej pa plačujte.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vedno se držim omejitev, ne norim, plačujem parking, vežem se itd...in dobil kazen po pošti na Pugljevi 8, za vožnjo 50km na uro v kao coni 30. Kaj je namen radarja tam, razen za polnjenje blagajne? Dobil sem 250 EUR + 3 pike!
Bod vesel, po novem bi plačal 500€ in 5 točk.
Pa bod vesel da te ni radar ujel kak m prej ali kasneje, kjer si peljal 51km/h. Bi sedaj plačal 500€ in 5 točk, po novem pa 1000€, 9 točk in prepoved vožnje.
Pa kaj se zdej pritožujete, saj ste vseskozi trdili da višje kazni preprečujejo nesreče, delajo red, da je divjake treba spravit s cest. In to je zdej to, kar ste hoteli.
Ni lih res. Jst ne bom in tist k bo pelju za mano tudi ne.Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Sozalje.
Ampak kakor koli obrnes, vsi bomo nabasali enkrat ali večkrat na tako situacijo, samo od sreče in trenutka bo odvisno, kako visoka bo kazen.
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa je s to kaznijo 200 EUR za parking? Vem, da se je pisalo, da ni v skladu z ustavo, zakoni ipd...., pa da bojo še preučili zadevo.
Keber. Kje pa si prebral, da bojo parkomati tudi izven centra?
200€ bi bilo to, če se nebi Jankovič (po splošnem negodovanju) zavzel za državljane in bo svetnike prepričal, da bodo kazen znižali na 40e kot je sicer predvideno v zakonu.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
No pa še kazen za parking sem dobil od občine ravnokar - zelena kuverta. Plačal parkiranje, kosilo se mi je zavleklo, 1 uro prepozno prišel, kazen.
Najprej Prule, Trnovo, južni Bežigrad in Kodeljevo, kjer so v zadnjem času uvedli enosmerne ulice in zarisali parkirišča. Parkirnina bo 40 centov na uro, pobirala se bo med 7 in 17 uro ob delavnikih, plačal pa jo boš lahko za cel dan, ne samo za dve uri kot v centru.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Keber. Kje pa si prebral, da bojo parkomati tudi izven centra?