I
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Če misliš, da je divjanje po ravnini za motoriste zanimivo, se krepko motiš. Ok, razen za tiste, ki se bojijo ovinkov.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Da pa niso zrihtal ceste je pa moje osebno mnenje zaradi divjakov, ker bi jih potem veliko žgalo ko budale najbrž. Pa sem se zmotil.
Sej z avtom je isto. Kekci bi te na ravnem najraje posilili, pridejo ovinki pa nikjer več nikogar. Jeb.a je le, če mu rata it mimo po ravnini.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Če misliš, da je divjanje po ravnini za motoriste zanimivo, se krepko motiš. Ok, razen za tiste, ki se bojijo ovinkov.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Da pa niso zrihtal ceste je pa moje osebno mnenje zaradi divjakov, ker bi jih potem veliko žgalo ko budale najbrž. Pa sem se zmotil.
Mislim, da se samo spušča.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Danes bova s kolegom z Amperama poizkusila priti iz Ljubljane do Kopra samo na baterijo in bomo šli po stari cesti.
Nekaj me zanima, ker se ne spomnim dobro - če se pri Kozini priključim na avtocesto - tam je ta velika cestninska postaja - se po avtocesti tam cesta samo še spušča ali se tudi kaj dviguje?
Ker še od časov, ko sem imel R6, se spomnim, da se po stari cesti, proti Črnem Kalu še najprej dvigne, preden se začne spuščati, pa še po Črnem Kalu je še kar dolga do Kopra in se tudi vozi po ravnini in malo navzgor..
Ampera zna regenerirati zaviralno energijo in če se od Kozine do Kopra avtocesta res samo spušča in nič ne dviguje, potem bi bil ta odsek bolj optimalno peljati po avtocesti.
Mnenja?