He he, tko kot tule tudi ni.....:
Bog vas blagoslovi,
I Kate Mrs.Johnson, jaz sem poročen z gospodom, Adams Johnson, nismo imeli družino, ker je moj mož in jaz nimam otroka pred njim smrt, sem se odločil, da zapusti vse svoje premoženje v višini milijona $ 12.500.000 dolarjev v dobrodelne namene ali človek dobrega značaja, tako da se denar, porabljen za izgradnjo sirotišnice, bolnišnice ali kateri koli drug ukrep, ki poteka v dobrodelni dogodek za razdedinjenjem otroke.
Nočem, da moj denar, ki ga upravlja sebičen, ker na žalost, ti in vem, da so naši voditelji niso dobre manire in biti sposoben, da bi dobili svoj denar na svoje račune v tujini, ali kupiti rabljen luksuzno nastanitev ali izpolniti vse kot želja, namesto da bi se za pomoč otrokom iz revnih družin, ker imam ta sklad se deponirajo v varnostni družbi tukaj, kjer živim zdaj, želim, da vlagajo denar pametno na tistih področjih, kot je moj cilj je, da bimalo pomoč ljudem v stiski, bodo izpolnjeni.
Če imate dober znak ali dobrodelno organizacijo ali osebo, ki dela za revne otroke in strahu pred Bogom, ne oklevajte v stik z mano, kakor hitro je mogoče, ker sem zelo oslabljen zaradi bolezni in ne vem, če sem bo trajalo dva meseca, sem dal.
Vem, da ne morem odpreti vrata v nebesa, ampak vsaj jaz bi imela čisto vest, saj se zavedajo, da sem lahko prispeval malo, da bi ta svet boljši kraj za življenje v red.
Če ste zainteresirani, se obrnite mi z mojo zasebne elektronske pošte: (johnson_kate74@yahoo.com)
Bog vas in vašo družino Bog blagoslovi.
tvoja sestra v Gospodu.
Kate gospa Johnson.
Še enkrat he he...