Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ma kako varstvo podatkov...poda predlog za pregon na krajevno pristojni PP in je....ima pa 90 dni ker gre za KD ki se preganja na predlog oskodovanca...aja pa ce je oskodovana pumpa (in ne ona kot zaposlena), mora podat predlog podjetje kot oskodovanecCitat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
No sedaj vem katero KD je to. Drugače pa je vse na video in dokumentirano. Odločiti se le mora kako je z varstvom podatkov, ki jih zahteva delodajalec. Mimogrede ali varstvo podatkov velja tudi za primer KD?
Koliko časa ima na voljo za prijavo od datuma storitve KD?
hvala vsem.
Se pravi ti prideš k meni na kavo in ti "namensko" vrnem 5€ preveč. Ker se ti mudi pospraviš drobiž v žep in sploh ne pogledaš. Jaz te pa potem čez 89 dni prijavim za KD. A to vidva resno?
Blagajne po štacunah in trgovinah so redko tako dobro pokrite s kamerami, da bi se videlo kaj je kdo izplačal.
In kaj ce "dobitnik" reče da ni dobil preveč, na kamerah pa se ne vidi? Bi rad videl dokazovanje takšnega KDja.
Citat:
Uporabnik Compomania pravi:
Sem imel v soboto tudi jaz primer, ko sem izgubil bankovec na blagajni.
In sicer 50€ sem plačal, 50€ mi je padlo na tla...... po 20 minutah se vrnem v trgovino in prodajalka pravi, da ni nič videla, vzela... čudno je bilo, da je praktično takoj vedela zakaj sem se vrnil in še predno sem povedal do konca je čez pult gledala in začela govoriti da ni nič.
Gre se za večjo trgovino, ki je še pred časom imela svojega varnostnika in videonadzor. Zaradi stroškov so ga očitno odpustili.
Če ima še kdo vpogled v posnetke sem vprašal na upravo podjetja in še čakam odgovor.
Ali imam kot potrošnik sploh pravico vpogleda v posnetek (datum in ura je napisana na računu)?
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Enkrat je mat, dvigovala par sto evrov na banki. Doma je pogruntala, da so ji dali 100€ premalo.
Ko je prišla na banko, ji je una na okencu že povedala, da je sistem že sam pogruntal, da je nekaj narobe in da se ji je vse vstavilo.
Sem bil kr presenečen
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Je to kraja ali zaseg?
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2120050/page/0/fpart/1/vc/1
Jaz pravim legalizirana kraja.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Enkrat je mat, dvigovala par sto evrov na banki. Doma je pogruntala, da so ji dali 100€ premalo.
Ko je prišla na banko, ji je una na okencu že povedala, da je sistem že sam pogruntal, da je nekaj narobe in da se ji je vse vstavilo.
Sem bil kr presenečen
To je običajno na avtomatih da sporočijo napako. Jaz sem dvigoval 300 € kao transakcija opravljena ven pa nobenega denarja če prav je bilo na računu 300 manj. Ko sem klical na banko je bilo že vse urejeno.