Je možno nadgradit tablico v opisu ali ne?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Prvič imam v rokah Androida na neki tablici, trenutno je gor verzija sledeča

Je to za kej ali je bolje kej drugega naložit gor?
2020644-photo.JPG

Priponke

• 2020644-photo.JPG
    2020644-photo.JPG
    95 KB · Ogledi: 114

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Imel sem Kitajca, ki je fabriško prišel s tako verzijo SW. Najdlje kot sem prilezel je bila neka zanesenjaška verzija 4.1.2, ki je bila hitrejša, vendar nekaj stvari ni delovalo.

Torej, si kjer si.
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
OK, torej ga pustim tako kot je, saj realno gledano se mi zdi dovolj hiter glede na višino cene.

Zares me je zanimalo predvsem koliko nezaščiteno omrežje imam doma in sem videl enkrat na oddaji 24 ur, da se na Andorida naloži neka aplikacija ki potem prestreza podatke oziroma nekaj v tem smislu.

Any idea kaj bi to bilo? Namreč tam so prikazali da kar vidijo vse podatke od ostalih na istem Wifi ....

Sicer pa tablica je bolj kot ne za hec, za resno uporabo je Apple pri roki
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ma lej tut če jo na koncu šenkam enmu tamaumu, bo veseu k radio
smile-1.gif

Kot sem že rekel, za resno uporabo imam ipada , to sem kupil samo zarad tega ker hočem sprobati to ali res deluje prestrezanje prometa, potem ko bom to zakljucil bom poskusil naložiti program ki bi non stop kazal uro + datum v slovenščini .... potem za pregledovanje posnetkov iz gopro sem jo odpisal,ker je preslaba kvalieta slike...

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
419
17
18
Imam prav to tablico in je za dobit VELIKO posodobitev. Ampak pazi : ker obstaja VELIKO TWD_MID modelov, ki pa se med seboj razlikujejo, se boš po moje kar namatral z iskanjem pravega. Update se najde - problemi so potem z driverji za touchscreen in bluetooth, ker se ti sploh ne sanja, kaj imas vgrajeno. Jaz sem obupal in ostal na tej verziji.

Tin

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
OK, torej ga pustim tako kot je, saj realno gledano se mi zdi dovolj hiter glede na višino cene.

Zares me je zanimalo predvsem koliko nezaščiteno omrežje imam doma in sem videl enkrat na oddaji 24 ur, da se na Andorida naloži neka aplikacija ki potem prestreza podatke oziroma nekaj v tem smislu.

Any idea kaj bi to bilo? Namreč tam so prikazali da kar vidijo vse podatke od ostalih na istem Wifi ....

Sicer pa tablica je bolj kot ne za hec, za resno uporabo je Apple pri roki
grin1.gif
fing