Je le ½ kapnilo ½ privatnikom

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
, da so zadovoljni kupci na prvem mestu.
Nazadnje ko sem kupil PC za male pare mi je prodajalec takoj povedal, da ima podjetje, ki se ukvarja s prodajo računalnikov in, če bo kaj falilo z računalnikom ga naj pokličem in da vrne gnar nazaj brez težav, povrhu pa še reče, da nebi kaj pisal po netu, da nisi bil zadovoljen z nakupom.

Spet ena ista prigoda pri servisu in tako naprej, privatnikom le ni vseeno, če je stranka nezadovoljna z nakupom.

Še kar nekaj časa nazaj sem ravnotako pisal, da nisem bil 2x zadovoljen z nakupom na vsak forum sem prekopiral moj post, vprašam se samo kolk folka je prebralo moj post in ga vzelo v zakup...

predčasom se je ravnotako na avtomobilizmu pojavila tema, da je stranka peljal avto na servis, čez čas pa ugotovila, da ima avto +700km več in kasneje jo je celo servis napadel, da se naj javno opraviči preko foruma.

kloko

Pripravnik
22. avg 2007
176
0
16
Seveda je pa to tudi dvorezen meč. Si predstavljaš npr. kdo bo tebe vzel v službo, če vsaj malo bere tele forume, kjer se oglašaš?

L.p., Kloko

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
no no, ne tak grdo z njim! za kak gnoj šauflat bi bil komot za ponucat. pameti (ki je itak nima) tam ne rabi, eno normo mu postaviš pa gobec zvežeš da ne rabiš jabranja poslušat
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Še kar nekaj časa nazaj sem ravnotako pisal, da nisem bil 2x zadovoljen z nakupom na vsak forum sem prekopiral moj post, vprašam se samo kolk folka je prebralo moj post in ga vzelo v zakup...

V bistvu jim delaš dobro reklamo, ljudje si samo zapomnijo ime firme, vedo da so to že nekje slišali in še z večjim zaupanjem zavijejo tja.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
no no, ne tak grdo z njim! za kak gnoj šauflat bi bil komot za ponucat. pameti (ki je itak nima) tam ne rabi, eno normo mu postaviš pa gobec zvežeš da ne rabiš jabranja poslušat
cheer.gif

Sam čudno, da ti mene še bereš, vedno odg. na moje teme, zgleda da sem ti všeč z mojimi sporočili.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik kloko pravi:
Seveda je pa to tudi dvorezen meč. Si predstavljaš npr. kdo bo tebe vzel v službo, če vsaj malo bere tele forume, kjer se oglašaš?

L.p., Kloko

bonk.gif

Jaz sem samo odpru temo, drugače večina to počno, da tako potem jamrajo po forumih. Jaz v bistvo samo prenašam sporočila.

Pa še nekaj o lenuharjih:
6 mesecev nazaj delal pri enmu privatniku, v 5 mesecih se je zamenjalo 8 ljudi, privatnik ni bil z nobenim zadovoljen, bil je samo z menoj. Problemi so bli: zamujanje, prepočasnost, kar na lepem čik pavza ali kava, stokanje, ....

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Zakaj pa še vedno nisi pri njem ?

Šel je v bolniško, ker je zapadel v kronično depresijo po tem, ko je s prigaranim denarjem kupil miško za 3€, pa ga umazani s.p. prodajalec računalniške opreme za tak velik nakup ni nosil po rokah in častil s šampanjcem.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Nazadnje ko sem kupil PC za male pare mi je prodajalec takoj povedal, da ima podjetje, ki se ukvarja s prodajo računalnikov in, če bo kaj falilo z računalnikom ga naj pokličem in da vrne gnar nazaj brez težav, povrhu pa še reče, da nebi kaj pisal po netu, da nisi bil zadovoljen z nakupom.
Za tistih par evrov, ki jih je zaslužil, se mu res ne izplača ukvarjati s popravljanjem.

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Važnih je prvih 5-10 sekund kontakta....takrat se izoblikuje cel odnos kupec-prodajalec.