Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Imamo ekološko kmetijo doma in okol 17ha zemlje, od tega je obdelovalnih površin 5ha. Govedi je trenutno, mislim da, 15.
Super
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Imamo ekološko kmetijo doma in okol 17ha zemlje, od tega je obdelovalnih površin 5ha. Govedi je trenutno, mislim da, 15.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
No sedaj boš imela več fantov na voljo. Domačega dekleta se rekdo kdo brani.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
U matr... 150 ovc za hobi!že z 20imi je dost dela...
ah dej no, sej ni take panike, pa še subvencije dobimo
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
No sedaj boš imela več fantov na voljo. Domačega dekleta se rekdo kdo brani.
Ja, to je bil moj ženitni oglas. Dota
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:Do sedaj so nam še vsakič vzeli tudi vzorce zemlje (ne vem če še kaj drugega), ki jih dajo potem v analizo in če bi notri našli kakšne prepovedane substance bi verjetno imeli težave. Poleg vsega je potrebno voditi hlevsko knjigo, v kateri so zapisani vsi premiki in dogodki v zvezi z živaljo (cepljenje, tretiranje, paša, rojstva, zdravljenja, prodaja ...)
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Čist za primer: gnoj se ne sme trosit po zemlji (travnikih), ampak se mora najprej predelat. To pomeni, da se ga mora najprej nekam odložit, kjer odleži svoje. Po letu, dveh, se predela skor da v zemljo. To ti je kot neko gnojilo.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
To sem tudi pozabila. Nekajkrat letno imajo obvezna predavanja. O novostih, novih zakonih...
Citat:
Poleg vsega je potrebno voditi hlevsko knjigo, v kateri so zapisani vsi premiki in dogodki v zvezi z živaljo (cepljenje, tretiranje, paša, rojstva, zdravljenja, prodaja ...)
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Tele reči niso obvezne samo za eko kmetije ampak tudi za tiste, ki so vključene v EKO0 in SKOP (po novem KOP)
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Poleg vsega je potrebno voditi hlevsko knjigo, v kateri so zapisani vsi premiki in dogodki v zvezi z živaljo (cepljenje, tretiranje, paša, rojstva, zdravljenja, prodaja ...)
Tudi to mora voditi vsak, pa četudi ima 1 kravo.
Saj tudi prašiča (živega) ne moreš kupit če nimaš registrirane kmetije (KMG-MID številka).
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:pa k da fotr komando za delat smo vsi v prvi sekundi postrojeni.
Saj veste tisto, dokler boste pod mojo streho boste tako plesali kakor bom jaz dirigiral.