Zanimajo me vaše izkušnje z asistenco Sava, ali avto odpeljejo na najbližji servis ali na željo stranke domov. Sprašujem izključno za področje Slovenije.
Zanimajo me vaše izkušnje z asistenco Sava, ali avto odpeljejo na najbližji servis ali na željo stranke domov. Sprašujem izključno za področje Slovenije.
Letos imel sam več primerov koriščenja, z različnimi avti...
1x crknil akumulator, povedal da sem v garaži in da avtovleka notri ne bo mogla prit, poslali nekoga z berliongom da mi je štartal avto,
že prej sem se zmenil z serviserjem da je pripravil novo baterijo, tako da sem šel direktno do njega
1x avto ni vžgal, preskočil jermen, prišla avtovleka, odpeljala avto do mojega serviserja, čez 3 dni ko je bil avto zrihtan, sem, poklical asistenco
in so mi poslali taxi, da sem šel po popravljen avto (vmes sem uporabljaj svoj avto)
1x natankal napačno gorivo, avtovleka odpeljala avto do mojega serviserja, ki je naslednji dan spraznil rezervoar, plačal sem praznenje rezervoarja
serviserju in poslal račun na sistenco, ki mi je refundirala stroške praznenja
1x se zlomila vzmet, avtovleka pride do službe, odpelje avto na servis se skoordinira z serviserjem koliko časa bodo potrebovali za popravilo vozila,
rentacar mi dostavi nadometno vozilo za 24 ur, oz. če bo trajalo dlje, mi bo asistenca podaljšala nadomestno vozilo
Vse z odličnim pristopom asistenčnega centra, hitra odzivnost in pripravljenost, seveda z rezervo, da nadometno vozilo ne bodo kar za đabe dali 3 dni ipd...
p.s. ko dobim avto od rent-a-car vedno doplačam 10€ na dan za odkup franšize, ki je običajno okrog 800€, tako da se izognem plačilu takega stroška
tudi za primer poškodbe na parkirišču ipd...
Ampak pri primeru Alpine, verjetno stvari nebi šle gladko...
Od kdaj je to? Ker lani mi je wiz asistenca pripeljala 20 let star avto brez dodatnih vprašanj iz Avstrije...Nimam kaj dosti. Vem edino da imajo vsi omejitev starosti kripe razen AMZS. Tak da tam od 15 let naprej no go.
A pol pravis, da še nebos menjal avta?
Ne bi blo boljše napisat, da poznaš zgodbo, da je kolegica baje natočila napačno gorivo?
Hm jaOd kdaj je to? Ker lani mi je wiz asistenca pripeljala 20 let star avto brez dodatnih vprašanj iz Avstrije...
Jaz vedno doplačal, koristil nikoli. Letos bom nažalost to prekinil, ker me je vse minilo, ko sem prebral kaj ljudje pišejo na profil zavarovalnice Sava na facebooku. Vredno branja.