No ja sem tudi jaz postal ta teden lastnik Hyundai Accent-a l.98, modelno leto 99 (novejša oblika-sprednji del) ima pa GLS opremo in pet vrat. Ima pa servo, 2x airbag, cz, električni pomik stekel, nastavljiv sedež in volan, serijsko tonirana stekla, če se temu tako reče, ....
Je pa avto od prvega lastnika, lastnik je bil star 60 let in ga je zelo merkal. Pri 90.000km je bil narejen veliki servis v glavnem avto je bil servisiran in ima narejena vse servisne intervale, tako, kot predpisuje proizvajalec. Im a114000km in NI BIL nikoli poškodovan.
Imal je gori tudi nove zimske gume. Za njega pa sem dal 1200 evrov v avtohišo pa bi jo odkupili med 1250-1400 evrov (kilometri, ohranjenost, vozilo kot novo)
Imel pa sem pred časom tud Hondo Civic l.98 z klimo pa sem dal za njo skoraj 3000 evrov s tem da je imel slabe gume, veliki servis bi moral delat imela je 210000km. Raje sem zamenjal za nekaj cenejšega pa mi ni treba nič merkat, eč bo Hyundai crknil grem samo še po enega za 500-1000 evrov.
In seveda avto je strošek na to Hondo bi moral dat še 1000 evrov in vprašanje, če bib ilo zadosti. Je pa bila čisto moja krivda, ker nisem prej preštudiral ali jo naj vzamem ali ne. Prej jo sploh ni bilo ne na net-u ne v salomoncu in sem jo videl pred avtohišo čist po naključju potem sem jo raje vzel, ker bi lahko ostal še brez Honde oz. moje stare kripe, ki sem jo vozil prej.
Sem si pač rekel VZAMEM pa, če mi ne bo odg. jo bom pa prodal saj Honde ni težko prodat. To je bila sicer tud moja največja napak z avtom, ker sem jo vzel čisto nepremišljeno