Je Jelinčič lahko vzor?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmm 2 pravita da je bil R.R, stiber da je bil B.P.

kdo je bil zdej dejansk?

E.T.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
b.p. je zadel tank s protitankovskim izstrelkom in potem je posadka dala mir...predtem pa ga je jelinčič z oso zgrešil

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zmago je CAR
aplauz.gif

vaša božanstva so pa vsi sami šalabajzerji šalabajzerski, edn večji šalabajzer od drugega šalabajzerja, tekmovanje v šalabajzerstvu bi šlo v neskončnost, ker se vedno najde šalabajzer, ki prekosi glavnega šalabajzerja
rolleyes-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zmago je CAR
aplauz.gif

vaša božanstva so pa vsi sami šalabajzerji šalabajzerski, edn večji šalabajzer od drugega šalabajzerja, tekmovanje v šalabajzerstvu bi šlo v neskončnost, ker se vedno najde šalabajzer, ki prekosi glavnega šalabajzerja
rolleyes-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
b.p. je zadel tank s protitankovskim izstrelkom in potem je posadka dala mir...predtem pa ga je jelinčič z oso zgrešil
Očitno so bile tudi moje informacije delno napačne, o dogodku sem bil obveščen v štabu 51OŠTO, kjer sem takrat bil.
Poročilo poveljujočega pa je verjetno še najbolj trden dokaz, kako daleč je šel Zmago s svojim 'nakladanjem'
Vse do pred kratkim, ko mu je pred kamerami 'zavezal jezik' Kacin, ko mu je omenil njegov zapor (odstranitev) v zadnjih dneh vojne.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
njegov zapor (odstranitev) v zadnjih dneh vojne.
Zato smo pa danes kjer smo, na dnu , ker ste Zmagota odstranili, da ste lahko na miru vse zajebali in ustoličili svoje kleptošalabajzerje.
Če bi bil Zmago zraven, vam ne bi pustil zajebat in okupatorje na ključnih položajih obdržat, da so čist legalno uničili deželo in narod.
Zmago je edino pravo božanstvo slovenskega političnega prostora, CAR CARJEV,.... vsi drugi malikujete lažne šalabajzerske bogove ko ste sami šalabajzerski butalci
rolleyes-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.996
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jelinčič je lahko vzor. Tudi sramna dlaka je lahko. Srbi (a i šire) pravijo: kako kome.

Jelinčič je lahko samo vzor kako davkarija hebe reveže medtem ko drugi kupujejo parcele na morju s "peko tort". Pika.
Bi bilo dobro mali tortno bilanco za zadnja leta preveriti. Mislim da je bila parcela v žusterni 600 jurjev

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Aha, okej...no strelec, ki je za razliko od jelinčiča zadel tank, je bil B.P.. Po mojem vedenju je sicer njegov zadetek tank poškodoval do te mere, da se je posadka za tem predala, očitno temu ni bilo čisto tako.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Pravi, da če bi imeli POLO, bi Maljutka tank samo pretresla, ne pa uničila
confused-1.gif
že takrat so se zavedali, da se morajo vnaprej zavarovat proti morebitnim obtožbam v prihodnosti......zakaj le?....neumno vprašanje, sej vsi vemo

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Velikokrat so dejstva nekoliko drugačna od posredovanih novic tretjih oseb.
Vendar dejstvo, da se je Zmago 'kitil s tujim perjem' ostaja.

Zanima me pa še nekaj in verjetno je kdo na Alter-ju, ki bi to vedel: kaj se je pokvarilo 84-tki?
Informacija, ki smo jo dobili v štabu, je bila, da je zaradi neizkušenosti voznika (spomladanska klasa 1991) motor zablokiral.
Je to res?

LP

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jaz sem imel ustni vir, pa ne od strelca, le-ta o tem z mano ni nikoli govoril, pa sem ga kar pogosto srečeval neko obdobje. Plus v eni knjigi sem bral, to, kar sem napisal. torej o tem, da se je po nejgovem zadetku posadka prebrala.

je pa jelinčič v enem intervjuju dejal, da je z avtomatom ranil enega (ali celo dva, ne spomnim se več) tankista

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, v štabu v Šiški so prišli k pameti in ukazali razhajkati te "specialce", Jelinčiča pa v klet.
smile-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Pogrešam Jelinčiča ... Malo bi se nasmejal, malo pa bi povedal tako, kakor tudi jaz mislim.