Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmm 2 pravita da je bil R.R, stiber da je bil B.P.
kdo je bil zdej dejansk?
E.T.
Citat:
hmm 2 pravita da je bil R.R, stiber da je bil B.P.
kdo je bil zdej dejansk?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zmago je CAR
vaša božanstva so pa vsi sami šalabajzerji šalabajzerski, edn večji šalabajzer od drugega šalabajzerja, tekmovanje v šalabajzerstvu bi šlo v neskončnost, ker se vedno najde šalabajzer, ki prekosi glavnega šalabajzerja
Očitno so bile tudi moje informacije delno napačne, o dogodku sem bil obveščen v štabu 51OŠTO, kjer sem takrat bil.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
b.p. je zadel tank s protitankovskim izstrelkom in potem je posadka dala mir...predtem pa ga je jelinčič z oso zgrešil
a o odstranitvi na hladno? nekaj vem jaz, ker sem bil zraven.Citat:
oriolus kje pa imaš poročilo poveljujočega? bi ga rad prebral.
Zato smo pa danes kjer smo, na dnu , ker ste Zmagota odstranili, da ste lahko na miru vse zajebali in ustoličili svoje kleptošalabajzerje.Citat:
njegov zapor (odstranitev) v zadnjih dneh vojne.
Bi bilo dobro mali tortno bilanco za zadnja leta preveriti. Mislim da je bila parcela v žusterni 600 jurjevCitat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jelinčič je lahko vzor. Tudi sramna dlaka je lahko. Srbi (a i šire) pravijo: kako kome.
Jelinčič je lahko samo vzor kako davkarija hebe reveže medtem ko drugi kupujejo parcele na morju s "peko tort". Pika.
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Pogrešam Jelinčiča ... Malo bi se nasmejal, malo pa bi povedal tako, kakor tudi jaz mislim.