Medijska prepoznavnost, ogromno življenjskih izkušenj, relativno veliko premoženje, slabi 2 desetletji poslanec brez prevzemanja kake posebne odgovnosti, mlada in lepa žena, ogromna zbirka orožja, drage cigare, strokovnjak za razna mazila iz naravnih sestavin, hiša, ki spominja na kullo, njegov sorodnik eden od vodilnih tigrovcev...idealno tudi pri njem sicer ni...težave z zakonom (okej, tista, ko je z volvom ownal lisice mestnega redarsta, je epic), titov kip na vrtu in temu primerne ideje...je pa res, da pri njem nikoli ne veš, kaj je res in kaj predstava za množice/volilce...
To sem napisal zato, ker sem se spomnil na cleotno sliko, ko sem bral, da je stranka, katere vodja je, na zadnjih volitvah zbrala dovolj glasov, da bo sedaj nekaj časa dobivala po 6000 evrov mesečno. Ni kaj, mož zna poskrbeti zase.
To sem napisal zato, ker sem se spomnil na cleotno sliko, ko sem bral, da je stranka, katere vodja je, na zadnjih volitvah zbrala dovolj glasov, da bo sedaj nekaj časa dobivala po 6000 evrov mesečno. Ni kaj, mož zna poskrbeti zase.