Jaz sem Anonimni Alkoholik

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Sem kar malo ponosen nase po novem letu mi je kliknilo v glavi, da se mi enostavno ne ljubi bit več v lokalih od 21h do 03-05h zjutraj in se napijat s pirom, borovničkami, teqilo, vodko... poslušat zatežen pijan folk (vlkjučno z mano) se pretepat ali bežat pred pretepači in če se nasekam se ga nasekam na mrtvo in pika!
Potem pa se zjutraj ne spomnim kako je (ali dve) ženski poleg mene sploh ime in ali sva ali nisva?
Da me ona še potem obtoži posilstva (me še ni nobena da ne bo pomote) ker tudi ona ni ziher ali sva ali nisva.
bonk.gif

Ne hvala!
Da ne omenjam koliko denarja gre za to 2€ zame 2€ za pupo... če smo pa družba pa mimogrede dam 20€ za rundo pa drugo pa peto pa n-rundo. Grem s 100€ ven domov pa pridem z 0€
Ne hvala!
Da sem pa še nekje daleč izven mojega kraja pa še najdt hotel ali nekaj za prespat (od ženske ponavadi grem še preden se zbudi)
Ne hvala!
Da ne omenjam potem mačka
cry12bpy.gif
jaz sem za 2 dni gotov vse me nekaj zvija in boli.
Ne hvala!
Da sploh ne omejam koliko prijateljev sem izgubil zaradi alkohola 5 (3 umrli v prometnih nesrečah, 1 utonil v 10 cm globoki luži, 1 se je pa vrgel iz 5 štuka)
Ne hvala!

Vsakič ko bom v družbi rekel:
NE HVALA DANES NE PIJEM ALKOHOLA!
bom zelo ponosen nase
aplauz.gif

P.S.
Ne še nisem AA.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Potem pa se zjutraj ne spomnim kako je (ali dve) ženski poleg mene sploh ime in ali sva ali nisva?
Če se nič ne spomniš, kako pa pol zjutraj sploh veš al si bil pijan al nisi bil pijan?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Sem kar malo ponosen nase po novem letu mi je kliknilo v glavi, da se mi enostavno ne ljubi bit več v lokalih od 21h do 03-05h zjutraj in se napijat s pirom, borovničkami, teqilo, vodko... poslušat zatežen pijan folk (vlkjučno z mano) se pretepat ali bežat pred pretepači in če se nasekam se ga nasekam na mrtvo in pika!
Potem pa se zjutraj ne spomnim kako je
priden.gif
ženski poleg mene sploh ime in ali sva ali nisva?
Da me ona še potem obtoži posilstva (me še ni nobena da ne bo pomote) ker tudi ona ni ziher ali sva ali nisva.
bonk.gif

Ne hvala!
Da ne omenjam koliko denarja gre za to 2€ zame 2€ za pupo... če smo pa družba pa mimogrede dam 20€ za rundo pa drugo pa peto pa n-rundo. Grem s 100€ ven domov pa pridem z 0€
Ne hvala!
Da sem pa še nekje daleč izven mojega kraja pa še najdt hotel ali nekaj za prespat (od ženske ponavadi grem še preden se zbudi)
Ne hvala!
Da ne omenjam potem mačka
cry12bpy.gif
jaz sem za 2 dni gotov vse me nekaj zvija in boli.
Ne hvala!
Da sploh ne omejam koliko prijateljev sem izgubil zaradi alkohola 5 (3 umrli v prometnih nesrečah, 1 utonil v 10 cm globoki luži, 1 se je pa vrgel iz 5 štuka)
Ne hvala!

Vsakič ko bom v družbi rekel:
NE HVALA DANES NE PIJEM ALKOHOLA!
bom zelo ponosen nase
aplauz.gif

P.S.
Ne še nisem AA.

To ti sanjaš?
Če ne, nam povej, kje popivaš.
evil.gif

lp

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ker ima mačka.... ?
Ata, to bi pa ja lahko vedel.... Razen, če je stardec dal username ter pass kakemu mulotu, k se še vedno futra preko maminega niplčka...?
smirk-1.gif

Hah,kdo se oglaša