Jaz, qrba ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sem bil pred časom v enem night clubu z eno fino mrhico ... Pridem tam drug večer in jo vidim, kako se vesi že po drugemu. Eh, si mislim, bmk, itak jaz osebno ne bi imel nič z njo ... Pa pride naslednji vikend in se zgodba ponovi (2 novi žrtvi). In tako sem jo malo spremljal čez vikende in videl, da ona to kar dosti menjava. Pa mi nemiren duh ni dal spati in sem stopil do nje ter jo malček povprašal kako in kaj ... Ženska mi odvrne: Jah kaj, [censored] sem ... Na začetku sem si mislil, eh, cipa pijana, ti boš ja, ti, Pogovarjava se dalje in vidim, da ji tudi drugi to govorijo, sama pa se ob tem samo smeji in pritrjuje. Na koncu pogovora sem bil že tako zmeden, da sem jo mislil vprašat, kolko sem ji dolžan za zadnjič ...

V glavnem naletel sem že na ženske, ki se dejansko imajo za cipe (obračajo vse po spisku) in to še javno razglašajo.
confused-1.gif

Zdej pa vi men, frajerji, prosim povejte, kaj imajo take babnce v glavi?? Sej nekaj časa se je tudi en kolega hvalil, da je moška cipa, a ko je št. deklet začelo padati, je utihnil. Nekatere ženske pa kar non-stop.

Kaj menite??

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Bod vesel, da ti ni nč računala
hysterical-1.gif

Pač, ženska s svobodnimi nazori, živi življenje. Mogoče ji bo kdaj žal, ko bo videla da je drugi ne jemljejo resno, mogoče ji bo pa vseeno.Predvidevam, da je bla stara najbrž nekaj čez 20?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
V življenju ni dosegla kar je omembe vredno in tudi ne bo, ker nima nobenga, da bi jo pomagal. Tako se je poslužila nečesa kar zna in to je seks, in tako ji ostane le hvalisanje koliko je dobra, kaj je, ljudje bodo to izkoriščevali a njej se bo tudi mošnjiček polnil.

Za ostale je pač to, da ne znajo drugače pritegniti pozornosti nase. Lahko vizualno ni kaj prida in mora biti lahka, da dobi fanta.

"Podstrešje" si naj uredijo pa bo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Bod vesel, da ti ni nč računala
hysterical-1.gif

Pač, ženska s svobodnimi nazori, živi življenje. Mogoče ji bo kdaj žal, ko bo videla da je drugi ne jemljejo resno, mogoče ji bo pa vseeno.Predvidevam, da je bla stara najbrž nekaj čez 20?

pazi ti toti komentar ne
evil.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Moška cipa? Hočeš rečt, da se prodaja moškim al ženskam?
Kar se tiče kurb in prostitutk, mah, zarad mene, nej majo svoj biznis. Če je zastonj, še tolk boljš. Je pa kr jebeno, ko dobiš takšno žensko za ženo, pol se ti pa cel mest smeje, češ, vsi smo že prodiral vanjo in da so ti otroka namest tebe naredil.
uf-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sem bil pred časom v enem night clubu z eno fino mrhico ....
confused-1.gif
?

Night club = puf = bordel = hurben haus

Sej tam so cipe, kaj si pa pricakoval ?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Na koncu pogovora sem bil že tako zmeden, da sem jo mislil vprašat, kolko sem ji dolžan za zadnjič ...
Očitno pri tvoji dejavnosti ni imela kaj računat.