Jaz bi surfal! (hints wanted)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne vem točno, ker še nisem rental, sem pa imel idejo lani na pelješacu pa me je minilo, nekje 10€ na uro ali 40€ na dan

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Najbolje, da rentaš kar za cel teden, je še najceneje - recimo cca 200€ + ene 20€ zavarovanje (je gut, v primeru,d a ti jambor poči, se že obrestuje
smile-1.gif
)

Drugače pa ja, pride 40-50€ na dan, spet odvisno kakšna oprema se renta - začetniška je malo ceneje - v smilsu velike dile cca 160l - potem a cena malo naraste pri Fun deskah.

V Premanturi (kamp Stupice) tudi rentajo, drugače če ti pa ni škoda, se pa zapelji na Brač oziroma Pelješac, najameš za 14dni, pa si miren....

Še vedno bolje zmetat 200-400€ za zeden/dva za najem, kot pa kupiti vso opremo, za katero zlahka pustiš 2000€ v trgovini v enem šusu (dila, dva jadra, lok, jambor, kakšen podaljšek.. pa je). Prednost rentanja je tudi, da ti je malo vseeno za opremo, poleg tega, pa lahko po mili volji jadra menjavaš - pač odvisno koliko piha. Pa še več dil lahko sprobaš in ugotoviš kaj ti sede in še kakšen nasvet kje pobereš, potem si pa kupiš eno svojo dilco, dva jadra in to je to. Ni pa pocen šport, to pa vsekakor da ne - vseeno bolje v šport vlagat, kakor pa v alkohol, hehe
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Btw, ledvicni pas je zdaj v modi? Sem malo opazoval in vidim, da ga imajo skoraj vsi, vcasih bi se ti smejali.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Ni to ledvični pas, ampak trapez;) Z njim se zahaklaš na lok ker drgač morš bit supeman da držiš jadro dolg časa
wink-1.gif

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Sem še čisto svež iz začetnega tečaja v Egiptu in totalno navdušen nad tem športom.

Lahko napises malo vec o tecaju ?
Koliko ur ? Cena ? ....
Je bil individualen tecaj ? Skupina (koliko ljudi) ?

Nazadnje urejeno: