Javna ponudba za nakup ročke smernikov

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Vozniku (prelepega) metalik črnega vozila VW Touareg (po vsej verjetnosti TDI) sporočam, da sem pripravljen odpreti denarnico in mu kupiti zgoraj (v temi) omenjeno opremo za njegov avto. Oseba, keteri je to namenjeno se najlažje prepozna tako, da stopi na zadnjo stran svojega vozila in prebere registrsko LJ MAMI-1. Z vgrajenim paketom VW SMERNIKI (kat. št. 23445112) bo tako njegova vožnja bolj varna in pa seveda predvidljiva tudi za ostale voznike na relaciji Lj - Grosuplje.

Lp vsem in veliko varnih km.
10.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mogoče si pa krivičen. Najbrž je dec vzel od babe avto (zato tablica Mami-1), pa ni vedel, kako se vklopijo smerniki.
grims-1.gif

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Samo dejansko vozniki Tuaregov niso prijazne osebe, velikokrat,verjetno se izjeme, na normalni cesti se pač ne pusti prehiteti. Na avtocesti mi je eden ze mocno!! zabremzal na prehitovalnem pasu, in potem pognal TDIja na polno, itaq mi je ušel.Nov moder Tuareg iz temnimi lučmi, zgledal je kot R model. Tablice ne vem. Logike v tem ne vidim, samo cesta je bila malo mokra in pri okrog 140 mi je avto malo zaplesal, uglavnem ni bilo prijetno, da bi pa lahko prišlo do nesreče verjetno ni pomislil.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Sej ni treba, da je tuareg, večina voznikov teh "podaljškov kur*a" se tako obnaša. Klinc, eni pač mislijo, da so boga prijeli za jajca in da si je skupaj z avtom kupil tudi cesto. Čeprav se najdejo tudi v svakojakih garah taki in drugačni pacienti. Ampak tudi tak bo nekega dne naletel na "mino", tko da brez skrbi. Če ne drugega objame kakšno drevo. Jaz se z njimi ne obremenjujem in jih pustim, da gredo dalje (najraje v 3 p.m.).
To z žmigavci zna biti nadležno, ja. Ampak če pogledaš avto in kakšen fris sedi za volanom, ti je takoj jasno, kaj bo naredil
smile-1.gif
, ne rabiš žmigavcev niti gledat.

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Baje, da piše v navodilih za uporabo avtomobilov "višjega cenovnega razreda" nekaj takšnega:

"Dragi uporabnik avtomobila. Sedaj posedujete avtomobil, kateri bo pri ljudeh, mimo katerih se boste zaradi močnega motorja v nosu/zadku peljali z največjo lahkoto, ki si jo lahko predstavljate vzbujal nepredstavljive valove zavisti. In seveda vas bodo vsi opazovali, medtem ko boste vi uživali v vožnji. Kot posledica tega dejstva vam je dovoljena neuporaba smernikov, saj boste tako ali tako ves čas vsem na očeh in bodo ostali pazili na vas (to je zaradi uporabe inferiornih znamk avtomobila tako ali tako njihova dolžnost). S tem, ko smo pri nas naredili tako zelo dober avtomobil, smo vam torej prihranili eno skrb več na cesti. V primeru, da vas ustavi pooblaščena uniformirana oseba in vam očita neuporabo smernikov, pa ne odlašajte - pokažite ji zgoraj napisane stavke. Pa srečno vožnjo!"

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Pa kaj se mečete ven zarad žmigavcev? Jaz jiih tud v vsaj 50% primerov ne uporabljam - če ni potrebe, jih pač ne, če je (torej če bi z neuporabo koga oviral ali zaj...), jih pa en... Pa kaj? In povedano velja ne glede na velikost, ceno, barvo ali prestiž ava, i ga tisti hip vozim.

@rotek: če te je ogrožal ali oviral, piz'di, da te je ogrožal ali oviral (in to tudi napiši). Če te ni, kaj te briga za njegove žmigavce? Manjvrednostni kompleks ali kaj?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Eno je, če jih ne daš takrat, ko jih res ni potrebno dat, drugo je pa v trenutkih, ko bi bilo za seboj vozečim dobro sporočit tvojo namero. In jaz sem ciljal le na drugo skupino pacientov.

P.S. Rabiš novo tipkovnico?

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa kaj se mečete ven zarad žmigavcev? Jaz jiih tud v vsaj 50% primerov ne uporabljam - če ni potrebe, jih pač ne, če je (torej če bi z neuporabo koga oviral ali zaj...), jih pa en... Pa kaj? In povedano velja ne glede na velikost, ceno, barvo ali prestiž ava, i ga tisti hip vozim.

@rotek: če te je ogrožal ali oviral, piz'di, da te je ogrožal ali oviral (in to tudi napiši). Če te ni, kaj te briga za njegove žmigavce? Manjvrednostni kompleks ali kaj?

Ja pri kakšnih ljudeh bi to seveda lahko bil manjvredni kompleks, ampak pri meni ga (ti zagotavljam) ni. Če sam delaš, tako kot oseba v prelepem VW ti lahko rečem, da si isti tepec ko oni. Vsi smo enkrat bli v avtošoli in so nam vsem (upam) inštruktorji pokazal, zakaj se smerniki uporabljajo in da se UPORABLJAJO vedno, ko spreminjaš smer oz. pas vozišča. Ta primer ni edini, ki bi ga lahko tukaj gor omenil, ampak imam iskreno tega že počas dost. Seveda mi lahko svetuješ, naj pustim avto v garaži, ampak zaradi načina življenja (kot ga ima večina) to žal ne gre. In zato sem primoran gledat te posebne posebneže, ki mislijo, da je volan najnovejša igrica Need for Speed.

PS: če je ta avto res vezan na firmo v Trzinu je pa še sploh žalostno, glede na to, kaj prodajajo. Vse za naše bodoče (beri: otroke) voditelje in prebivalce Slovenije.

Lp
Peter
frown-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Ne vem, kaj je delal voznik VW (ker nisi točno napisal zato tudi ne vem, a delam enako kot ta oseba) ampak žmigavcev (mirno priznam in me ni sram) ne uporabljam vedno. Samo, kadar je treba ... Če na AC recimo ni nikogar, ki me dohiteva, ga pač ne dam. Če je, ga dam. Preprosto ...
@soulman: tipkovnica je, kakršna je ... Moje tipkanje pa tudi.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne vem, kaj je delal voznik VW (ker nisi točno napisal zato tudi ne vem, a delam enako kot ta oseba) ampak žmigavcev (mirno priznam in me ni sram) ne uporabljam vedno. Samo, kadar je treba ... Če na AC recimo ni nikogar, ki me dohiteva, ga pač ne dam. Če je, ga dam. Preprosto ...

Dobri vozniki imajo smernike že v podzavesti. Preprosto...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa kaj se mečete ven zarad žmigavcev? Jaz jiih tud v vsaj 50% primerov ne uporabljam - če ni potrebe, jih pač ne, če je (torej če bi z neuporabo koga oviral ali zaj...), jih pa en... Pa kaj? In povedano velja ne glede na velikost, ceno, barvo ali prestiž avta, ki ga tisti hip vozim.

Jaz tud recimo ponoči ne uporabljam blinkerjev, če pa ni žive duše nikjer, pa recimo v rondojih, ko sem na zunanjem
pasu, itak pobegnem z rondoja preden oni odzadaj to opazi (edino če je nekdo na vklučevanju)
Recimo ko stojim v križišču na pasu za levo/desno, komu na čast rabim blinker, če pa sem na pasu ki gre samo v tisto smer
Na AC recimo ko sem sam tut ne strašim z blinkerji, če prehitim recimo kamion ki vozi 90, jaz grem mimo 150, zakaj rabim
blinker ko grem na sredinski pas... Ko na sredinskem grem prehitevat, prečekiram ogledala, pa odletim ven, dozdaj
še se ni noben 340 mimo pripeljal da bi ga spregledal. Mogoče ni najbolj prav da tako vozim, ampak še vedno boljše kot
pa kak star kombi, ki mu konstantno gori desni blinker že 5km, in samo tuhtaš kdaj bo zahodil bremzo.
Ko grem prehitevat veno čekiram špegle, vidim zda je odzadaj "fraj", torej da ni letalca ki ze prehiteva, namesto da dam
blinker raje nahitrco 1x zablendam na kratko, tolko da opozorim prvega da letim mimo, al pa če naletim na polževo kolono
ko 3je vozijo 60 izven naselja, tut raje poblendam 2x, je to bolj sigurno, ker blinkera v tistem trenutnu noben ne vidi...

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Manjvrednostni kompleks ali kaj?

Eh sploh ne
rolleyes-1.gif

Vedno so krivi vozniki Tuaregov, petakov, šestakov, osmic, in ostalih highclass vozil, so v sebe zagledani in nevemkajvse.

V moji 5 letni karieri forumiranja še nisem zasledil posta kjer bi kdo tožil o vase zagledanem tipu v starem golfu...
Seveda je vsak, ki se pripelje na kavo z hudim avtom avtomacko player in žešč frajer, v istem momentu pa se še
mogoče posmehujejo študentu ki polek parkira svoja axa.
rolleyes-1.gif

Mislim kaj se naj nekdo ki vozi porša, hodi 500m peš do kafane? In zarad tega nebo parkiral na parkingu od kafane?
Zgrešena logika popolnoma.

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
a tisti odspredaj pa nerabi vedet, da boš ga prehitel?
confused-1.gif

vedno ko hočem koga prehitet mu prvo blisnem z lučmi potem pa smernike in gasa
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
a tisti odspredaj pa nerabi vedet, da boš ga prehitel?
confused-1.gif

Ti gledaš kdaj avto za tabo, kdaj bo dal blinker? Jaz pričakujem da me nekdo prehiti
ko se nasprotni pas sprazni, postane pregledno, takrat pa nerabim nobenega blinkera videt,
postanem pa 3x bol pozoren če se sam spravljam prehitevat, da ne uleti kaka športna honda...