Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa kaj se mečete ven zarad žmigavcev? Jaz jiih tud v vsaj 50% primerov ne uporabljam - če ni potrebe, jih pač ne, če je (torej če bi z neuporabo koga oviral ali zaj...), jih pa en... Pa kaj? In povedano velja ne glede na velikost, ceno, barvo ali prestiž avta, ki ga tisti hip vozim.
Jaz tud recimo ponoči ne uporabljam blinkerjev, če pa ni žive duše nikjer, pa recimo v rondojih, ko sem na zunanjem
pasu, itak pobegnem z rondoja preden oni odzadaj to opazi (edino če je nekdo na vklučevanju)
Recimo ko stojim v križišču na pasu za levo/desno, komu na čast rabim blinker, če pa sem na pasu ki gre samo v tisto smer
Na AC recimo ko sem sam tut ne strašim z blinkerji, če prehitim recimo kamion ki vozi 90, jaz grem mimo 150, zakaj rabim
blinker ko grem na sredinski pas... Ko na sredinskem grem prehitevat, prečekiram ogledala, pa odletim ven, dozdaj
še se ni noben 340 mimo pripeljal da bi ga spregledal. Mogoče ni najbolj prav da tako vozim, ampak še vedno boljše kot
pa kak star kombi, ki mu konstantno gori desni blinker že 5km, in samo tuhtaš kdaj bo zahodil bremzo.
Ko grem prehitevat veno čekiram špegle, vidim zda je odzadaj "fraj", torej da ni letalca ki ze prehiteva, namesto da dam
blinker raje nahitrco 1x zablendam na kratko, tolko da opozorim prvega da letim mimo, al pa če naletim na polževo kolono
ko 3je vozijo 60 izven naselja, tut raje poblendam 2x, je to bolj sigurno, ker blinkera v tistem trenutnu noben ne vidi...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Manjvrednostni kompleks ali kaj?
Eh sploh ne
Vedno so krivi vozniki Tuaregov, petakov, šestakov, osmic, in ostalih highclass vozil, so v sebe zagledani in nevemkajvse.
V moji 5 letni karieri forumiranja še nisem zasledil posta kjer bi kdo tožil o vase zagledanem tipu v starem golfu...
Seveda je vsak, ki se pripelje na kavo z hudim avtom avtomacko player in žešč frajer, v istem momentu pa se še
mogoče posmehujejo študentu ki polek parkira svoja axa.
Mislim kaj se naj nekdo ki vozi porša, hodi 500m peš do kafane? In zarad tega nebo parkiral na parkingu od kafane?
Zgrešena logika popolnoma.