Jao, policaji...!!! (posilstvo v kočevju)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sm že napisu, da dokler se folku ne scufa in bodo poklal par ciganov, tok časa jih bodo ujčkal. tamale cigiče predat pedofilom, ravnatelco pa v dob, da si jo fantje tm mal sposodjo za par krogov
10.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja sej mene čudi, kako staršem še tok razuma, da ne grejo tole sami poštimat, če država nič ne naredi! Jest vem da bi poskrbel, da bi si vsak od teh mulcev zapomnil kaj je naredu!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
policaji. ki dobivajo plačo iz davkov, so rekli tej družini, da nej si nabavijo varnostnike, če se bojijo za svojo varnost
bonk.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Pa sej to ni res, kaj se dogaja! Že zdele zjutrej so mi je na žulj stopil Pečo iz Hit-a v budilki, ki je prijavil, da je prezgodaj za obsojanja in bla bla bla.... Pa da se to zgodi moji punčki lastnoročno pofutram une cigane medvedom in merjascom, ravnateljico pa vržem ciganom, naj se malo pozabavajo z njo... Vedno sem trdil in vedno bom - Hitler svojega dela ni opravil tako kot je treba.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
policaji. ki dobivajo plačo iz davkov, so rekli tej družini, da nej si nabavijo varnostnike, če se bojijo za svojo varnost
bonk.gif

A je*iga ce je tak zakon napisan. To je treba janso ustrelit alpa mateja. Policaji itak samo svoje delo opravljajo (nebomo o tem, kako ga opravljajo), delajo pa to kar jim vodilni narekujejo.

Koliko so bili pa stari posiljevalci? 12? A ni to mal premlado
confused-1.gif

LP

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
kako premlado, če so pa cigani... to se pomoje fukarijo med sabo že od 10ih naprej...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
bonk.gif

A je*iga ce je tak zakon napisan. To je treba janso ustrelit alpa mateja. Policaji itak samo svoje delo opravljajo (nebomo o tem, kako ga opravljajo), delajo pa to kar jim vodilni narekujejo.

Koliko so bili pa stari posiljevalci? 12? A ni to mal premlado
confused-1.gif

LP

ne policaji NE opravljajo svojega dela, glih v tem je problem. če nekoga posilijo in iste osebe potem še pretepejo osebo ki ni tiho o posilstvu, bi policaji mogli po zakonu varovat to družino. če ti en grozi, ti policija reče da ne morejo nič dokler se kej ne zgodi, ampak tokrat sta 2 prekrška/zločina in policaji NOČEJO ukrepat, ker nimajo jajc.
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pa una ravnateljica še kr vztraja, da ni bilo v šoli nič! a tamala laže?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
če bi tamala lagala potem se verjetno ne bi uni trije še na bratranca spravl

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jah pol pa ne preostane drugega, kot tisto ravnateljico odpustit in jo zaposlit kot čistilko v kakšnem romskem naselju...

kaj pa če so tud njej grozili?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Pa nej še kdo reče, da je demokracija ql.
rolleyes-1.gif

Samo res
bonk.gif

Ce je bil pa kdo prevec pameten je hitro dobil eno od trsice, danes ce pa trsica kaj naredi so takoj starsi tam, pa socialna...
bonk.gif

Enkrat vem da sem dobil tako brco v rit da sem "odletel" se 3 metre naprej, potem so klicali mamo v solo na razgovor pol me je pa se ona natepla pred sosolci. Nevem, se danes kaj takega se dogaja ali pa danes res mularija pocne kar jim pase
confused-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Napake v našem pravosodju:
- cigani so nedotakliva rasa
- mladoletni ne odgovrjajo za svoje dejanja, zato se jim ne da sodit

Potem bom pa jaz mojga bodočega sina poslal z uzijem v parlament, da tam malo reda naredi in spraši par stražerjev. Saj mali itak ni odgovoren za sebe, jaz pa tudi ne vem kaj dopoldne dela okol dvorišča....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne vem cemu toliko besed, a ni lazje organizirati eno vasko strazo in polomiti tiste 15 letne debilcke, ter...mimogrede.. pozgati vas?

confused-1.gif

jaz se takoj pridruzim

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
A ni tako,da mladoletnik odgovarja za civilne delikte, ko dopolni 14 let, med 7 in 14 letom pa odgovarja, če se mu dokaže,da je bil razsoden?
Sankcija je pa drug problem
crazy1.gif
Pa za ciganeraj se mi zdi, da imamo še posebno privilegiran "tajni kazenski zakonik" v katerem ni zapisano nič.
Prokleti smrduhi moje otroke in mene bojo tepli in kradli jaz jim naj pa ploskam?

P.S.:pa ne malega prehitro pošiljat v parlament do 7-ga leta ti odgovarjaš zanj.
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa sej to ni res, kaj se dogaja! Že zdele zjutrej so mi je na žulj stopil Pečo iz Hit-a v budilki, ki je prijavil, da je prezgodaj za obsojanja in bla bla bla....

Dejansko še obstaja folk, ki posluša onega kljukca?
shocked-1.gif

(100% cenejše superge.press)

1) cela oddaja je NAMERNO naštelana tako, da sprovocira folk, da začno bruhati žaljivke v eter (beri: ratingi, ratingi, ratingi -> cingel congel cekini v mojo denarnico)

2) to dela tako neumno (ok, "naivno"), da je dejansko žaljivo za povprečno inteligenten folk - torej folk, ki ima končano SŠ in več.

Menjaj postajo!

Boš boljše volje, pa še ne boš padal v skušnjavo, da bi tja poklical in se javno oburkaval, da padaš na take fore!
Ker dejansko to nihče ne misli (tudi pečo ne).

Brez zamere, ker pač povem, kako stvari stojijo.

@temo - take pač imamo. Žal.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Kot prvo bi morali ravnateljico sole razresit s tega polozaja. V taki situaciji se je izkazala za, milo receno, neprimerno. Ne zna zascititi zrtve.

Kar se pa policije in sodstva tice. Ze dolgo se ve, da so cigani priviligirani. Preprosto jim nihce nic ne more. Res morajo ljudje enkrat sami red narest. Policija in sodisce jih ne bosta zascitila. Upam da tele tri neznani storilci prebutajo, da se ne poberejo vec.