Torej bi bilo za komunisteke sprejemljivo, če bi v OŠ bila obvezna ekskurzija v Medžugorje ali na Višarje, da bi tam poslušali laži namesto v lokalni cerkviCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sej, zakaj pa bi morali hoditi poslušati laži v cerkev. Gredo vsaj na izlet
Spet en jasnoviden komunistek, kateri ve kaj imam in kaj nimam na steniCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ma pa špegu...
Zanimivo da tisti, ki se zgražajo nad desetim morilcem vseh časov nič ne moti prisega in služenje tretjemu na tej isti lestvici.Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Edini pravi sistem po patriotovem je tole, v čast desetemu največjemu morilcu vseh časov. Mi nismo bili zavedeni, mi smo si sami lahko izbrali titovko in rutico, če smo hoteli. Heil tito.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Spet en jasnoviden komunistek, kateri ve kaj imam in kaj nimam na steniCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ma pa špegu...
Jebat ga, cerkev kot cerkev, laži so v vseh enakeCitat:
Uporabnik telex pravi:
Torej bi bilo za komunisteke sprejemljivo, če bi v OŠ bila obvezna ekskurzija v Medžugorje ali na Višarje, da bi tam poslušali laži namesto v lokalni cerkviCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sej, zakaj pa bi morali hoditi poslušati laži v cerkev. Gredo vsaj na izlet
Citat:
Lažni iskazi
Priča o Gospinim ukazanjima u Međugorju, od početka je građena na kontradikcijama i lažima. Dvije djevojčice, Mirjana i Ivanka, prve navodne "vidjelice", su pod zakletvom mostarsko-duvanjskom biskupu Žaniæu priznale (izvor: Izjava o Međugorju - Biskup Žaniæ 1990. godine, paragraf 5), da u noæi prvog ukazanja nisu tražile ovcu, veæ se sakrivale od roditelja kako bi zapalile cigaretu. Očigledno se, po uzoru na legendu o djeci-pastirima iz portugalske Fatime, koji su (prema crkvenom stavu) 1917. godine viđali Djevicu Mariju, izmislila i do danas održala priča o potrazi za ovcom, jer pravi povod šetnji ne zvuči dovoljno kršæanski.