Janševiška slovenština poslanca Pojbiča

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
22. jul 2007
13.407
1.659
113
124
Naj ugibam katere so te besede; udba, kučan, murgle,...
evil.gif

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
evil.gif

ja glej besedni zakladi so tam na gregorčiečvi zelo omejeni. Eni pač razpolagajo z murglami, udba, itd, spet drugi drugi z nacionalnim interesom, boj proti korporacijam, tretji recimo uporabljajo kombinacijo vlado bo naredila/pripravila/../, vlada je /.../

V bistvu janez je janez in to je to. Amapk precej bolj, oz.zelo žalostno je da ljudje, ki kotirajo precej višje kot on, niso sposobni spraviti ene normalne zadeve skozi. Od stavka do zakona. V bistvu so vsi tam nekje kot janez, samo drugače se obnašajo, drugačne streljajo, vse ostalo je pa praktično identično. Pa prevod izobrazbe z gugl translejtom je pa svetoveno.Tega pa verjento tud janez ne bi bi sposoben izvest.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
evil.gif

hysterical-1.gif

zvezda, murgle, kučan, partizani, komunizem, rdeče...

I

Izbrisan uporabnik #488

Bogat besednjak
smile-1.gif

Ded nas je razorožil z razprodajo, zdaj pa jamranje v dz

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Začel bom s tem:
hysterical-1.gif

Nadaljeval s tem.
cy2xn45w8aa-j5j.jpg

hysterical-1.gif

nakar se bom spomnil še njegovega brata
hysterical-1.gif

https://www.dnevnik.si/1042729639

Citat:
Česa je obtožen nekdanji direktor agencije, ki je prva v državi, ki mora skrbeti za varnost na naših cestah? Policisti so Pojbiča tožilstvu ovadili maja 2014, ker naj bi ponaredil potrdilo o opravljeni izobraževalni delavnici na temo alkohola za volanom. To mu je naložilo sodišče, ko je tekel prekrškovni postopek o dokončnem prenehanju veljavnosti njegovega vozniškega dovoljenja. Nekdanji vodja agencije se je namreč že v času kandidature in opravljanja funkcije po slovenskih cestah vozil s pogojno odvzetim vozniškim dovoljenjem, vinjen pa je povzročil tudi prometno nesrečo in na tak način zbral 18 kazenskih točk, kar je pomenilo, da je izpolnil vse pogoje za odvzem vozniškega dovoljenja. A bi dovoljenje lahko obdržal, če bi se udeležil omenjenih izobraževalnih delavnic. A teh Pojbič osebno nikoli ni obiskoval, zato bi moral vedeti, da tudi potrdilo o tem ni pristno. Kot je dejal, je sodišču posredoval tri listine, ki jih je sam prejel po pošti. Poleg dopisa, ki naj bi ga podpisal njegov naslednik Igor Velov, še potrdilo o opravljenih delavnicah, na katerem je bil podpis Roka Podkrajška, ki je bil za izvajanje delavnic za agencijo izbran na razpisu, torej je to opravljal za agencijo pogodbeno. Temu pa je priložil še program delavnic. Pojbič je torej ponarejene listine uporabil kot prave in se na tak način poskušal izogniti svojim obveznostim, ki mu jih je naložilo sodišče. Ob tem pa je na sodišču celo dejal, da ni vedel, da dokument ni pravi. Je morda mislil, da so potrdila prava, če sam delavnic sploh ni obiskoval?

priden.gif

O slovenskem jeziku pa nas bo učil nekdo, ki ne ve, da se pridevniki pišejo z malo začetnico in da beseda "gdo" v slovenskem jeziku ne obstaja.
bonk.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Meni sa zdi da je tem govornim (in pojavnim) "strokovnjakom" bolj skupno to, da prihajajo iz severvzhodnega konca slovenija, kot pa strankarska pripradnost.

Štajerci pač znate izvolit svoje prestavnike.
smile-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Meni sa zdi da je tem govornim (in pojavnim) "strokovnjakom" bolj skupno to, da prihajajo iz severvzhodnega konca slovenija , kot pa strankarska pripradnost.

smile-1.gif

Jaz se na tvojem mestu nebi preveč "vun metal". Ja vem, zatipkal si se.
rolleyes-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Meni sa zdi da je tem govornim (in pojavnim) "strokovnjakom" bolj skupno to, da prihajajo iz severvzhodnega konca slovenija , kot pa strankarska pripradnost.

smile-1.gif

rolleyes-1.gif

Pa še eno si spregledal
smile-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:

smile-1.gif

rolleyes-1.gif

Pa še eno si spregledal
smile-1.gif

redface-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
O kom se zdej hočete pogovarjati? Ali niste začeli o Francu ? Ja potem prešaltate na Marjana in sedaj na Janeza !

Snecer ti si en trot neumen,ki brez Janeza ne moraš živet!

Daj odpri temo kar Janez Janša,če administrator zaklene temo pa daj Janez Janša 2 itd.

Ali te je mogoče sram povedati,da ne prebavljaš njega? Ali te kaj ovira pri tvojih poslih,službi,koristi?

Kaj te muče prav posebno on?

Zakaj ne odpreš teme o javnih oslužbencih,ki prejemajo podkupnine in kradejo denar z javnimi naročili ?

Zakaj ne odpreš teme o zdravnikih ki hočejo 3 kratno povprečno plačo in hkrati pozabljamo boličarje in asistente,ki delajo ob njih ter dobijo posranih 600 evrov*?

Zak ne odpreš teme o vseh ostalih javnih delavcih ki so pod minimalno plačo??

NE TEBE [cenzura] KUJAC MATRA TVOJ [cenzura] J J !!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:

smile-1.gif

rolleyes-1.gif
no, ti se tudi ne bi rabil ....
grims-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
Citat:
Meni sa zdi da je tem govornim (in pojavnim) "strokovnjakom" bolj skupno to, da prihajajo iz severvzhodnega konca slovenija, kot pa strankarska pripradnost.

smile-1.gif
pred ki, ko, ker, da, če, vejica skače
(zgoraj ste še eno vejico zgrešili)
evil.gif

in ja, tudi meni manjkajo velike začetnice, zato pa
nazaj na temo:
strinjam se z ibizodr..., ne glede na strankarsko pripadnost je žalostno od enega poslanca, da od sebe spusti tak zmazek.