Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Ja, do neke točke se strinjam s tabo, nisem ne bel , ne rdeč, ampak se čudim, kako so vsi skočili pokonci, ko je nekdo rekel NE skupinam ljudi, ki bi na prevarantski način prišli do nekih pravic in seveda , odškodnin, potem naši reveži, ki po mojem mnenju to niso in samo izkoriščajo socialo, za taprave reveže pa itak ne izvemo. Potem se jezijo ljudje , ki so dobili pravico do pokojnin po ne vem kakšnih zaslugah in ne majhnih pokojnin , ogromno denarja gre za skupine, ki nočejo delat, tako imenovane " okvirje", kaj bi potem radi? A se kdo vpraša, kako se počuti delavec, ki vse to podpira? Zahod ima demokracijo že 200,300 let, pri nas smo komaj začeli, morda bo nekoč država tudi pravna po meri navadnega človeka.![]()
Jaz spadam med tiste, ki prispevamo veliko in me tudi moti, da nekateri živijo na moj račun. Brez moje privolitve.
Izbrisane ne vse metat v isti koš. Naša država bi lahko že zdavnaj uredila ta problem, pa se je pometalo pod preprogo. Zdaj je prepozno. Za nastalo situacijo je kriva izključna naša država. Država je izvedla nezakonit izbris, država si je zatiskala oči, zdaj bo treba plačati. Tisti, ki nasedajo Janševi in Gorenakovi retoriki so slepi in neumni. Zdaj bomo dejansko plačevali tudi tistim, ki si tega ne zaslužijo. Ampak kriva je še vedno država. Zdaj je prepozno za reševanje od primera do primera.