Jankoviæ ukinja lisičenje

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
http://www.visitljubljana.com/si/imenik/trgovine/

rolleyes-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Ljubljani kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...

A ste delničarji Ljubljane? Ste v nadzornem svetu mesta Ljubljane? Vas moti Zokijevo premoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?

Fak ej šit no....parkomati so se uvedli...hvala kurcu, sej smo do zdej maltene povsod đabe parkiral. Pridte na Dunaj pogledat, do kam vse se morjo listki za parkiranje pisat....

Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...Jurček gor Damjanček dol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...

Vi mislite, da je Zoki vsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Zokijem naredili...

In za moje pojme je đek. Sploh njegova paradiranja po mestu med vikendom...

p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Lj. dogajajo, bo kar uredu.

samo po tej definiciji pol tud nimamo pravice šimfat janše pa kanglerja ... tudi nič nista bla obsojena.

kaj si nor, celi čas smo živeli v zmoti.

naši politiki so v bistvu pošteni
smile-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Jest nisem govoril v imenu vseh, govoril sem v SVOJEM...torej je zgoraj napisano MOJE mnenje
zmaga.gif

Ti pa z Ivanom in županovanji mešaš jabolka in hruške...
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
vsi kradejo, razlika je samo s čigavega cekra, tak da se mi zdi kr podobno no
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
A ste ga vidli zdaj pri porocilih... je sel med protestnike v parku Zvezda.
Pa kaj modelu ni jasno.., no saj so ga dobro zjebali, jih je slisal "Lopov, lopov..."
Folk ima vsega dost, on pa med njih sili, pa se zdaj ko mu jo je sin zakuhal. Bumbar prve klase.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Maš mal oprane možgane z tem đekom
evil.gif

Ko berem tele komentarje se mi dozdeva, da jih ima kar nekaj sprane možgane.
sprasujem se.gif
Mal poglej druga mesta kako centri mest lepo živijo.

No, center ni mrtev. Nedelja zvečer, polno sprehajalcev (ja, pešcev), v kavarnah folk, dogaja se...Toliko vem, kot obiskovalec jedra mesta. Mogoče si mrtvilo razlagam po svoje.
Vem, da MOL tudi zaposluje (razpis za delovno mesto) in se ljudje množično prijavljajo (na nekatera delovna mesta) in tudi v tem smislu ni mrtvo.

Za jaro gospodo pa ne vem. Lahko, da je neugodno, drago in še kaj. Verjamem, da je drugače. Vam je katera izmed sprememb všeč?
rolleyes-1.gif

Ne vem pa, kaj je fora s temi žeblji. A to si jih enkrat krvavo potreboval in si moral po dežju/snegu do avta in potem v BTC? Za silo dobiš čevlje pri čevljarju
grims-1.gif
Kje pa dile (plohe, deske,...) dobiš v centru?

Na, pa smo spet off topic. Mea culpa za participacijo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A ste ga vidli zdaj pri porocilih... je sel med protestnike v parku Zvezda.
Pa kaj modelu ni jasno.., no saj so ga dobro zjebali, jih je slisal "Lopov, lopov..."
Folk ima vsega dost, on pa med njih sili, pa se zdaj ko mu jo je sin zakuhal. Bumbar prve klase.

aplauz.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo je kriv za izumrtje malih trgovinic, butikov, delavnic?

Tako kot trgovince sedaj v stari LJ živijo in delajo niso še nikoli...poznam osebno lastnika 2 trgovin, in promet je, pa ne slab. Izjeme seveda so...pač če kdo ni sposoben bizniza mu ne bo laufal nikjer. Tudi na Miklošičevi se je celo samopostrežbna odprla. Dejansko LJ je veliko bolj urejena kot pri prejšnjih županih, sej verjetn kar nekaj pokrade, ampak tudi pokaže....mene bolj zanima kam je šel ves denar pri prejšnjih županih....
Da ne govorim o štantih kater bodo decembra...ko nekateri nos vihajo kako jim občina lahko take najemnine nabije za 1 mesec. Sem govoril s tipom, kateri bo imel štant (gostinska ponudba), in bo plačal čez 10t eur najemnine + stroški....in sem vprašal če se mu splača...nasmeh je imel do ušes, več pa ni hotel povedat...tako da....LJ živi in v stari LJ je toliko življenja kot že 15 let ne...pa v LJ živim od rojstva.

p.s. pa da nebi spet kdo pisal o pufih LJ občine....ki so celo manjši od marsikatere občine, na prebivalca seveda.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Mariboru kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...

A ste delničarji Maribora? Ste v nadzornem svetu mesta Maribora? Vas moti Kanglerjevopremoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?

Fak ej šit no....parkomati so se uvedli...hvala kurcu, sej smo do zdej maltene povsod đabe parkiral. Pridte na Dunaj pogledat, do kam vse se morjo listki za parkiranje pisat....

Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...vedeževalkagor sorodnicadol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...

Vi mislite, da je Kanglervsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Kanglerjemnaredili...

p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Mb. dogajajo, bo kar uredu.

Tole se kar naenkrat ne bere več tako dobro
grims-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Bom uporabil podobne besede kot nek drug uporabnik:
Jankovič je car! Prišel na proteste! Njega ni strah, ker ve, da je veliko naredil za Ljubljančane in Ljubljančanke.
aplauz.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Mariboru kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...

A ste delničarji Maribora? Ste v nadzornem svetu mesta Maribora? Vas moti Kanglerjevopremoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?

Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...vedeževalkagor sorodnicadol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...

Vi mislite, da je Kanglervsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Kanglerjemnaredili...

p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Mb. dogajajo, bo kar uredu.

Tole se kar naenkrat ne bere več tako dobro
grims-1.gif

Nimaš tri čiste!
stupid-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Bom uporabil podobne besede kot nek drug uporabnik:
Jankovič je car! Prišel na proteste! Njega ni strah, ker ve, da je veliko naredil za Ljubljančane in Ljubljančanke.
aplauz.gif

Se podpišem
nahrung002.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Je Snecer dovolj napisal, kaj vse je Kangler sfukal v Mariboru in mu verjamem, ker je pripopal tudi slike. Kaj takega v Ljubljani ne boš našel.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Bizi samo par milijonsko luknjo v Stozicah poglej, da kupovanja nezazidljivih zemljisc za par € po m2, ki so potem postala zazidljiva, prek slamnatih podjetij ne omenjam...
Nikogar ne zagovarjam, ker je vse skorumpirano do amena, ampak Kangler je mali zec proti levjem kralju

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Za luknjo v Stožicah je kriv Jankovič in ne svetovna kriza, a ne? Večino tistih zemljišč je kupil Jankovič pred kakimi petnajstimi leti. Verjetno zato, ker so mu všeč barjanski tulipani in ne zato, ker naj bi postala nekoč zazidljiva.
evil.gif