Jankoviæ ukinja lisičenje

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Že od začetka nisem razumel zakaj je potrebno poleg kazni še lisičit avtomobile? kaj ni dovolj visoka kazen? Z lisicami je imel lastnik zgolj nevšečnosti in še večjo jezo.

No, vsaj v LJ bo konec tega. Mislim, da se je že pred časom govorilo,da bo Jankoviæ razmislil o takem ukrepu.
Glede parkomatov pa je omenil, da imajo zdaj vsaj stanovalci kam parkirati svoja vozila, saj so se skos bunili glede premalega števila parkirnih mest. In če jim ne bo prav, jih bo odstranil.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/v-ljubljani-bi-ukinili-lisice-za-nepravilno-parkiranje.html

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
S tem hoče malo odvnit pozornost zaradi sina in stanja v MB, saj se boji da pridejo podobne informacije tudi o njemu vn.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.096
6.307
113
Nekomu se tresejo hlače in je folku malo kosti vrgel za glodat, da nebodo lačni... oziroma drugače rečeno, kot je Partljič rekel za RTVSLO, "Boji se da bi severni veter odnesel ogenj čez vso Slovenijo"

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
GOTOF JE! (boji se ulice, hehe)

Meni lisice sicer niso problem, saj nikoli ne pustim avta tako da bi bil kandidat zanje, tako da mi je vseeno.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Že od začetka nisem razumel zakaj je potrebno poleg kazni še lisičit avtomobile? kaj ni dovolj visoka kazen? Z lisicami je imel lastnik zgolj nevšečnosti in še večjo jezo.

No, vsaj v LJ bo konec tega. Mislim, da se je že pred časom govorilo,da bo Jankoviæ razmislil o takem ukrepu.
Glede parkomatov pa je omenil, da imajo zdaj vsaj stanovalci kam parkirati svoja vozila, saj so se skos bunili glede premalega števila parkirnih mest. In če jim ne bo prav, jih bo odstranil.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/v-ljubljani-bi-ukinili-lisice-za-nepravilno-parkiranje.html

Lisičenje vpliva tudi na zavest, poleg denarnice. Ker gre za navidezno zelo dramatičen ukrep zoper ljubljeni jekleni konjiček. Verjamem, da se je kultura parkiranja v Ljubljani nekoliko popravila in je montaža+odstranjevanje lisic nepotreben strošek za MOL.
Seveda, lahko da se motim.

EDIT: včasih tvorim takšne stavke, da glava peče.

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Lisice so sicer kul za tipe v stilu juræka, tysona in podobne, ki jim tistih par sto eur ne pomeni nič, ga pa moti če ima njegov lepi avto lisice in se mora ukvarjati s tem da gre do blagajne, počaka odklepalca itd...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Podžupan, zagovornik izganjanja motornih vozil iz centra, zagovornik zapiranja Slovenske ceste in tudi nasploh tisti, ki ima roko čez (sicer sfaljeno) prometno politiko v Ljubljani

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
GOTOF JE! (boji se ulice, hehe)

Meni lisice sicer niso problem, saj nikoli ne pustim avta tako da bi bil kandidat zanje, tako da mi je vseeno.
Ja, to je važno, moja rit je na toplem, za kršenje človekovih pravic uporabe njegove lastnine, mi pa dol visi
uf-1.gif

Rad bi te vidu sredi tujega mesta, ne poznaš, iščeš, nimaš enga večjega denarja s sabo, mudi se ti, -se hočeš odpeljat, pa lisice gor, zdaj pa išči še to usrano blagajno kje je , ....benti, marš u p.......
A res ni dost ta pofukana položnica, pa jo plačaš kje inn kdaj češ,
Ajd, zastopim, de druge zaparkiram in mi ga pajek odpelje, to je drugo.

disc

Guru
4. feb 2011
2.459
586
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
S tem hoče malo odvnit pozornost zaradi sina in stanja v MB, saj se boji da pridejo podobne informacije tudi o njemu vn.

Točno tako, kar je pa najbolj žalostno je pa to,da mu bo veliko folka nasedlo. Pač najboljši župan in veliki dobrotnik & pravičnik
bonk.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Ljubljani kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...

A ste delničarji Ljubljane? Ste v nadzornem svetu mesta Ljubljane? Vas moti Zokijevo premoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?

Fak ej šit no....parkomati so se uvedli...hvala kurcu, sej smo do zdej maltene povsod đabe parkiral. Pridte na Dunaj pogledat, do kam vse se morjo listki za parkiranje pisat....

Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...Jurček gor Damjanček dol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...

Vi mislite, da je Zoki vsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Zokijem naredili...

In za moje pojme je đek. Sploh njegova paradiranja po mestu med vikendom...

p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Lj. dogajajo, bo kar uredu.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Maš mal oprane možgane z tem đekom
evil.gif

Ko berem tele komentarje se mi dozdeva, da jih ima kar nekaj sprane možgane.
sprasujem se.gif
Mal poglej druga mesta kako centri mest lepo živijo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Nimam opranih možganov s tem đekom...on je zame župan. Nič drugega. In jest tut na njega gledam kot na župana. Vse ostalo me boli kuräc. Ker spremenit tko al tko nič ne morem, razen da ga ne volim več? Al kako?

Če ti misliš da je center Lj. izumrl, pol ti res ni več pomoči.
bonk.gif

Seveda, v drugih centrih mest je poleg kebap štanta in lepih stvari zaradi katerih druga mesta bolje živijo, na voljo še prodajalna žebljev in furmanske storitve.
priden.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
V vseh teh letih, bi se pa že res lahko naučil, da lahko mnenje o nekom izrečeš, šele nekaj let po njegovem odhodu, ....ker,
....tudi za tajkune ste govorili da so džeki, danes pa
hysterical-1.gif

Razen če je zate džek to, da ti imaš, plačal bom pa jst, iz vukojebine, ki sem od vas dobil samo lisice

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ker glih name repliciraš, kdaj sem pa jest govoril da so tajkuni đeki?

Če ti daš mnenje o tvojem bivšjem fantu leta po tistem ko te je pustil, je to tvoj problem...
evil.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Predrage najemnine v centru. In kdo določa najemnine ? Mestni svet in kdo mu predseduje ???