Jankoviæ kupuje 500 parkirnih ur

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
kasirali bodo na veliko, da pa bi ta denar vložili v parkinge ali garažne hiše bo pa najbrž znanstvena fantastika.
Hkrati pa najbrž stanovalcem (preko upravnika ali skupine blokov ) ne bodo pustili da bi v lastni režiji (na zemljjišču bloka) zgradili parking oz GH.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja sej, najhujs je to, ker bo obcina zakasirala, naredila pa verjetno ne bo nic za to problematiko. Kakor sem ze rekel, prvo so bili na udaru taxisti, zdej bomo ocitno se stanovalci in to samo iz enega razloga: pomankanje denarja za dokoncanje stadiona.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.519
5.063
113
Nekaj je tudi na investitorjih in zakonodaji. V našem mestecu so pred leti naredili nov blok, stanovanja so se potem prodala. Vsako stanovanje ima predviden en parkirni prostor. To se mi zdi danes tako kot da bi naredil čistilno napravo za tak blok tako, da lahko samo vsak drugi stanovalec ser.e. Ne rabim povedati, da bi bilo možno na tistem prostoru dobiti še zemlje za parkirišče po verjetno zelo mizerni ceni.
Kje bodo sedaj parkirani ostali avtomobili. Zaenkrat problema sicer ni, ker je zraven trgovski center, ki to parkiranje tolerira. Ampak kako sploh taka stvar dobi gradbeno dovoljenje?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
kasirali bodo na veliko, da pa bi ta denar vložili v parkinge ali garažne hiše bo pa najbrž znanstvena fantastika.
...
trenutno se v centru LJ že gradi ena podzemna garažna hiša, za drugo je že izdelana projektna dokumentacija. uredilo se je (najcenejše) javno parkirišče na parceli NUK. območje Prule se je preuredilo v sistem enosmernih ulic, da so se zraven uredili novi parkirni prostori, ki so (zaenkrat) brezplačni. podobno se načrtuje v Bežigradu, Mostah in še kje. tako da, število parkirnih mest v LJ se je bistveno povečalo.
po drugi strani pa se v Dravljah gradi nov blok, ki bo imel tudi eno podzemno etažo za parkiranje vozil. na sosednji parceli je travnik, katerega lastnik je MOL. investitor bloka je ponudil MOL sodelovanje, da bi skupaj zgradili eno veliko podzemno garažo na obeh parcelah, vendar so ga na MOL takoj zavrnili, da jih taki projekti ne zanimajo.
tako da nekaj se dogaja, ampak očitno Jankoviæ vseeno nima interesa graditi garažne hiše po celi LJ.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jah, ce se mu bodo Ljubljancani pustil, potem bo pocel take stvari. Ne bit ovce, pa se mu pustit. Njega briga, ker mu ni treba nic placat....dnarja mu pa tud ne manjka. Zoki je en navadn gumpec. Naredu je par stvari odlicno, na zacetku....zdej mu pa sam se bedarije hodjo po glavi.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Pa guardy je taka ovca za Zokija.... zakva misliš, da sem napisal to.... še premal jih jebe...

Ko je bila tema o lisičenju motornih koles, je bil glavn, pa čeprav parkirplacou lahko v celi Ljubljani na prste prešteješ.... Zdej pa joka... Točno za take je Zoki... še premal, plača naj in naj ne lapa...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Pa guardy je taka ovca za Zokija.... zakva misliš, da sem napisal to.... še premal jih jebe...

Ko je bila tema o lisičenju motornih koles, je bil glavn, pa čeprav parkirplacou lahko v celi Ljubljani na prste prešteješ.... Zdej pa joka... Točno za take je Zoki... še premal, plača naj in naj ne lapa...

Motoristi imajo v centru svoj parkplace, tako kot avtomobilisti. A so jih uporablal? Ne, cel poletje so bli prazni, so raj na prešercu parkiral....

In guardy ima free parkplac na NUKII če te glih zanima, ne vem zakaj bi pol jokal
wink-1.gif
Zame osebno je problem dokler se ne preselim rešen, vem pa, da ga drugi nimajo.

Lapaš pa edino ti, ki si očitno eden izmed tistih, ki mu je težko it 2 minute peš od parkirnega placa do prešerca... In za take je Zoki še prepocen, ne za lokalne stanovalce
wink-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Vi imate v Trdinovi bajti pou praznih parkplacou.. Na obrobju mest pa še več.. problem solved... Ampak ceno bi mogu dat Zoki najmanj 200€....

kaj jokaš????

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Jokaš ti, ker očitno ne ločiš ljudi ki tam živijo in tistih, ki se tja vozijo samo pit pa gužvo delat.

Z nedoraslimi pamži se je pa škoda pogovarjat, tako da kar se tebe tiče sem tu zaključil.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe... pa kaj če tam živijo, če nimajo parkiplace kuplene naj hodijo peš... tako razmišlja tvoj Zoki in jest mu dam prav... Tudi tvoje razmišlanje je podobno, dokler tebe po smrčku ne zaboli..

zato tudi vsi ti posti..... in za take ovce like you je Zoki edina pravilna opcija...... poveličujejo njegove samovoljne akte, dokler ne dobijo prstka v šupak.....

pol se pa cmerijo po tabl...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Ok se bom prekršu pa v jezik ugriznu.

Če je kdo tukile ovca, si to edino ti. Še vedno ne vidiš razlike med napačnim parkiranjem, kar se je šlo v temi lisic na motorju in pravilnim parkiranjem na parkirnem mestu z dovolilnico.

In tisti, ki parkira na parkirnem mestu z dovolilnico ali listkom kazni ne bo dobil, isto je ne bo dobil motorist, če bo plačal parkirnino. Ravno tako je ne bom dobil jaz z dovolilnico.

In še za info: Zokia je podpiram niti ga ne poveličujem. Pravzaprav ga ne maram. Sem tudi proti kaznim 200€, pa ne parkiram tam, kjer to ni dovoljeno (kot tvoj preljubi kolega motorist z lisicami). Ampak, to je moje mnenje.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:

Ok se bom prekršu pa v jezik ugriznu.

Če je kdo tukile ovca, si to edino ti. Še vedno ne vidiš razlike med napačnim parkiranjem, kar se je šlo v temi lisic na motorju in pravilnim parkiranjem na parkirnem mestu z dovolilnico.

In tisti, ki parkira na parkirnem mestu z dovolilnico ali listkom kazni ne bo dobil, isto je ne bo dobil motorist, če bo plačal parkirnino. Ravno tako je ne bom dobil jaz z dovolilnico.

In še za info: Zokia je podpiram niti ga ne poveličujem. Pravzaprav ga ne maram. Sem tudi proti kaznim 200€, pa ne parkiram tam, kjer to ni dovoljeno (kot tvoj preljubi kolega motorist z lisicami). Ampak, to je moje mnenje.

Povsod podpirajo motorna kolesa le Zoki daje neživljenske fore... Glede na take kot si ti, da si mu pritrjeval.... menim, da si ga zaslužte in upam, da vas bo za vsak drek ucuril ko cigana........

ker druzga si ne zaslužte...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Mene ne bo, me nima za kaj. Parkiram tam, kjer je dovoljeno.

Motoristom, ki pa parkirajo na prešercu in se celo po peš coni upajo do tja pripeljat, je pa še 200€ premala kazen
wink-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe, jest pa pravim, dovolilnice so prepocen.......... Kako pa ti parkiraš me pa res zanima.... upam, da fašeš enkrat zokijevo položnico, potem se boš spet kurčil po tabli....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik reality pravi:
hehe... pa kaj če tam živijo, če nimajo parkiplace kuplene naj hodijo peš... tako razmišlja tvoj Zoki in jest mu dam prav... Tudi tvoje razmišlanje je podobno, dokler tebe po smrčku ne zaboli..

zato tudi vsi ti posti..... in za take ovce like you je Zoki edina pravilna opcija...... poveličujejo njegove samovoljne akte, dokler ne dobijo prstka v šupak.....

pol se pa cmerijo po tabl...
ZOki si tudi ni kupil parkirisca direktno pred pisarno... zakaj ne bi se on hodil pes? Tam je namrec cona, kjer je prepovedano za ves promet, razen za dostavo do dolocene ure... in seveda za crne mercedese
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik reality pravi:
hehe, jest pa pravim, dovolilnice so prepocen.......... Kako pa ti parkiraš me pa res zanima.... upam, da fašeš enkrat zokijevo položnico, potem se boš spet kurčil po tabli....

Hehe, vidiš, tu je pa pomota. Če že bi fasal kazen za nepravilno parkiranje, bi ji plačal, ker bi namenoma tako parkiral
wink-1.gif

Dovolilnice prepocen? So, predvsem une, ki so po 50€
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Saj ti je ze prej napisal, da ima Zokijevo dovolilnico za NUKII
bonk.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
čak a se kurči al se ne kurči:
Citat:
Hehe, optimist. Kako pa misliš, da parkiramo prebivalci centra mesta na dovolilnice? 100€ zakasirajo dovolilnico, parkirat pa nimaš kje, ker vsi ki pridejo v center za besedo bus pa taxi še niso slišal

Svinjarija je, da se bo spravil na blokovska naselja. Predvsem tam, kjer že tako ali tako ni placa za parkirat.

Takrat ko se je šlo za lisičenje motornih vozil, je pa kimal, da sprot ni požiral... zdej se samo smejem nazaj... očitno iz njegovih postov ga pa moti...

Kva ma pa on, pa kva bo še iz podpajske prvleku je pa njegov problem...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
pa sej ga sami volite... kva je zdej???

Pa kva ti od čefurja pričakuješ, druzga da boš ti plačal on se bo pa skoz vrata probu prpelat..... Pa posluš guardija, ko je vpil v prejšnih postih da ima Zoki prau in da je u uber sposobn...

Zdej pa v jok in na drevo..., preh z korenčkom v roki, zdej pa v riti... tko pač Zoki funkcionira in ovce mu sledijo in ga tudi volijo...