Jankoviæ kupuje 500 parkirnih ur

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Se vnaprej opravičujem, če nisem zadel prave rubrike, ampak tale si mi je zdela še najbolj primerna.

"Ata" Jankoviæ bo očitno ljubljančanom začel še kasirat javna parkirišča LINK ... tole se pomoje ne bo dobro končalo...

Prvo je "ogulil" taksiste za taxi postajališča v centru Ljubljane (vsak taksist je namreč moral letos prvič odšteti 300 eur za nalepko podobno vinjeti, da se ima pravico parkirati na taxi postajališčih), očitno bodo pa še "blokovci" moral odštet 100 eur za posamezen avto.

Ni kej, očitno res na vsak način išče vire za dokončanje stadiona
grims-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.519
5.063
113
Dobivamo lokalno pogojene davke za določene skupine ljudi. Ne bi se mi zdelo nič narobe s tem, če bi se osebni davek (dohodnina) potem znižal ali pa bi mesto naredilo oh in sploh iz tega.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Jst bi bil pripravljen dati ta denar, vendar pod pogojem, da je to parkirno mesto namenjeno samo meni...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
In kaj je s tem narobe? Parkirišče je od MOL, otrej MOL kasira. Kdor tega noče, naj si parking kupi.
In 100€ na leto je poceni že za sistem, ko smeš parkirat, ampak nimaš samo svojega prakinga. Če ga hočeš imeti samo zase, je bolj realna cena okoli 100€ na mesec (ali pa vsaj 50) ....

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sej jst to razumem, da je parkirišče od MOL-a, sam kam bomo pršl, če bomo začel vse živo kasirat... Sej pravim, jst bi bil pripravljen odštet toliko, ampak da je parking moj. Ker če nekaj plačam, pol pač tut pričakujem da bom za ta denar tudi nekaj konkretno dobil.

Isto k da bi vsak mesec plačeval položnico za mobitel, oni bi mi pa rekli "ja stvar je taka, signal vam lahko zagotovimo, vendar klice boste lahko opravljali samo če ne bo centrala prezasedena"... he he he

Hočem rečt, da s tem kasiranjem ne bo nič naredil dobrega za stanovalce, samo občina bo imela korist.

Še mal, pa bomo plačevali vstopnice za parka ala Tivoli, Mostec
evil.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In kaj je s tem narobe? Parkirišče je od MOL, otrej MOL kasira. Kdor tega noče, naj si parking kupi.
In 100€ na leto je poceni že za sistem, ko smeš parkirat, ampak nimaš samo svojega prakinga. Če ga hočeš imeti samo zase, je bolj realna cena okoli 100€ na mesec (ali pa vsaj 50) ....

Pa sej dobiš v najem že garažni box za 50-60€ v Lj. ne glih Koseze pa Župančičevo ampak gruge lokacije pa
confused-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Jah, se bo treba izseliti malo ven iz LJ, bo potem življenje cenejše
smile-1.gif

Ja pa benz je vsak dan dražji in podjetja kokr kaže ne bodo več plačevala prevoza pa smo spet v riti
uf-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
hmmm... a to pol pomeni, da ko bom prišel na obisk k staršema, ki živita na Vodmatu v LJ, da bom moral plačati parkirnino, onadva pa 100€ na leto ? Pri njima se parkira ob lokalni cesti, prostora pa tako ali tako ni skoraj nikoli...

10.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Letošnjo zimo so se ceste drastično razcvetele. Sam sem že trikrat zapeljal v jarek sredi ceste.
Zanima me pa sledeče, kdo mi bo pokril škodo ki je nastala na mojem vozilu? Jankoviæ se spretno izmika da je to stvar države in ne toliko mesta. Če je to res stvar države kako potem on in njegovi pajdaši z veliko vnemo rišejo ob robu ceste parkirne prostore in za to zaračunavajo?
Vsem slabovidnim ljubiteljem Zokija se za odgovore že vnaprej zahvaljujem!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Pa sej dobiš v najem že garažni box za 50-60€ v Lj. ne glih Koseze pa Župančičevo ampak gruge lokacije pa
confused-1.gif

Dobiš, kjer itak ni problemov s parikranjem. Kjer pa so, pa kar sanjaj za 50 evrov ...
Sicer pa ne gre za samo ceno ampak za to, da mora bit ljudem jasno, da zastonj pač kmalu nič ne bo in da za 100 na mesec pač ne moreš pričakovat samo svojega parkinga ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mene zanima, kako si predstavljajo, da bo na eno stanovanje lahko samo en avto?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mene zanima, kako si predstavljajo, da bo na eno stanovanje lahko samo en avto?

Jaz mislim, da je največji problem tam, kjer marsikatera stavba sploh ni bila načrtovana z parkirišči. Druga katergorija so pa stavbe, ki so imele svoja parkirišča, pa so jih na takšen ali onakšen način premaknili kao v javno občinsko lastnino.
Posledica pa pač bo, da si bo treba v ceno marsikaterega stanovanja v LJ vračunat še parkirnino. Posledično bo morala biti cena stanovanja ali najemnine slednjega, ki nima privat parkirplaca, pač nižja.
Tretje je utopija folka, da v bloku, kjer je en parkirplac na stanovanje, ima folk 7 avtomobilov.
stupid-1.gif

Ampak glede na to, da Ljubljana po mednarodni raziskavi v Evropi spada med drugo najbolj fcuked up mesto glede javnega prevoza ...
bonk.gif

Ampak, glavno, da bo v LJ mega stadion in bodo butci spet butce izvolili.
hysterical-1.gif