Jakič - klic

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Nisem twitter poznavalec. Zakaj pri precej njegovih tvitih piše spodaj "from Italy"? S premierko sta že pred dvema tednoma bila na izletu na jugu Italije. Ali sta sedaj šla po čevlje?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Hipoteticno, ali pa ne, da zelim jutri imeti sestanek z G. Vednonasmejanim ministrom, kaj mislite - mi ustrezejo, ali ne?
Verjetno, na kaj takega niso pripravljeni, ampak mislim, da je to pravica vsakega drzavljana, ker so v sluzbi nas. Bi imel enih par krepkih za povedat, brez kamer, samo da si pogleda tam dol nekam v globino svoje umazane duse.
Kaj menite? Mislim, da je to pravica slehernika, ne glede na izgovore.
Se pripeljem na lastne stroske, tam kjer bo na ogledu s helikopterjem.

Go 4 it
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
smile-1.gif
Notranjc mal se umir...sej vsi vemo da si nadmocen!

Skoda glavo zgubit za enga režonjo...
roza.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...btw sem klical na ministrstvo, mi je tajnica na random odgovorila, da je na terenu in ni dosegljiv za vprasanja drzavlajanov, zaradi izrednih razmer, da jih pa lahko na mail kontaktoram in mi odglvorijoasap. Krpoklič....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Povej kako je v Ribnici , tle na Gorenjskem smo bili samo dva dni odrezani od elektro in tri dni od mobilnih zadev pa je bla cela štala
frown-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Ban si pokoncno pozrl?

Najbolj sem se bal da bos ostal brez elektrike
shocked-1.gif

Brez skrbi, ze preden si dobil toplice sem bil 4 dni brez stroma,pa še lep cas bom glede na progonze. Kar me resuje, je to,da grem cez pol sveta, v tople kraje cez 14dni, jebes to sranje tukaj.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
aha torej bomo banani ponoči ko ne bomo vedeli.... tud to je nekaj vredno
aplauz.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Ban si pokoncno pozrl?

Najbolj sem se bal da bos ostal brez elektrike
shocked-1.gif

Brez skrbi, ze preden si dobil toplice sem bil 4 dni brez stroma,pa še lep cas bom glede na progonze. Kar me resuje, je to,da grem cez pol sveta, v tople kraje cez 14dni, jebes to sranje tukaj.

Lahko ti reši življenje...
evil.gif